Gå til innhold

Petter_K

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Petter_K

  1. Hei,

    Har et opplegg der jeg behøver et (eller to) stasjonære actionkamera(er) som kan fjernstyres. I praksis snakker vi om inntil 12-15 sekvenser med ca. 25-30 sekunders varighet per time. GoPro er ikke førstevalget, men ser at det til GoPro 8 og nyere finnes en remote som kanskje kan gjøre jobben; noen som har erfaring med dette? Tenker da spesielt på rekkevidde. Ettersom det ikke nødvendigvis er fri sikt til kameraet er jeg nysgjerrig på om det kan finnes kablede løsninger for fjernstyring; på én eller annen måte bør det være mulig å se at kameraet starter fra der man står og trykker rec/stop.

    Noen som har innspill?

    Petter

  2. Nye behov på kontoret så denne skal ut:

     

    Hovedkort:     GIGABYTE GA-Z77-D3H Z77 S-1155 ATX IVY


    CPU:        INTEL CORE I5 3570K 3.4GHZ 6MB S-1155 IVY


    Minne:        CORSAIR 16GB DDR3 VENGEANCE 1600MHZ CL9 (2x8GB)


    GPU:        GIGABYTE GV-N220D2-1GI (GeForce GT 220)


    SSD:        Kingston SSDNow UV400 240GB 2.5" SSD [NY]


    SNURREDISK: Seagate Barracuda 7200.10 320 GB SATA


    KABINETT: Cooler Master Wave Master ATX


    TRÅDLØST NETTVERKSKORT: Gigabyte GN-WP01GS


    CD/DVD BRENNER: Sony NEC Optiarc AD-7200S


     

    Windows 10 Pro

     

    11-119-030-12.JPG

  3. Hmm ganske få tv'er som er godkjent da, men får håpe at det funker på min samsung. Den har ihvertfall plass til cam modul.

    Den listen som står på CD's nettsider er langt fra oppdatert - har selv en W5500 som ikke står på listen - men forhandlere registrerer kunder via et eget grensesnitt; adressen min ble punchet og da kom det opp et betydelig større utvalg TV'er som CAM'en kan registrere mot.

     

    Har allerede ryddet plass til dekoderen i boden, nytt programkort ble sendt hitover i dag ('',)

  4. Takker,

     

    Vi fikk det til her om dagen, men forbindelsen er ikke stabil nok til f.eks å streame film via Xbox'n til TV - dette til tross for at avstanden bare er ca. 4 meter, gjennom en etasjeskiller (trebjelkelag).

    Har prøvd flere forskjellige kanaler (og på 2 forskjellige Xboxer), men den detter ut etter noen minutter. Skal gjøre et nytt forsøk med ekstern antenne på 3Com-routeren.

  5. Hei,

     

    Er temmelig fersk på trådløse nettverk :blush:

     

    Vi har et (hjemme-)nettverk med en 3Com OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router som kjører WEP Encryption Type (40bit/64 bit encryption). Fungerer knall mot tilsammen 4 PC'er ('bofelleskap' med skillevegg = vertikaldelt hus).

    Ønsker å koble opp en Xbox for streaming av musikk, film etc. og har gått til anskaffelse av en ASUS WL-330g til dette formålet. Ser på komplett.no at andre bruker denne til det samme.

     

    Hvis noen kan komme med en lettfattelig forklaring på hvordan dette skal/kan gjøres vil vi sette stor pris på det :thumbup:

     

    _________

    DaBouncer

×
×
  • Opprett ny...