Gå til innhold

Level_76

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Level_76

  1. Har noen av dere prøvd gjenbrukstasjon Grønmo eller Brobekk? Det er de største mottakene for elektronikk i Oslo. Jeg har også hørt om Stena! Største firma for mottak og "resirkulering" for elektronikk i Østlandsområdet? De to første er kommunale steder. Leverte en del søppel der for noen dager siden. Det jeg så var ganske et ganske oppsiktvekkende syn av PC`er. Spørs om jeg ikke vil ta meg en tur på kvelden for å inspisere objektene jeg så hvis de er der fremdeles. Det eneste problemet er at de ansatte er GANSKE påpasselige og hissige med elektronikken! Passer på som det var gull verdt! Ikke spør de annsatte på stedet. Du får et klart og tydelig NEI, men hvis du prater med avdelingsleder og har med deg et skriv som sier at du skal bruke elektonikken i skole etc. formål blir de så myke som bestefar "når han har fått barnebarn"! Oi nå røpet jeg en gullgruve!! :!: Samme det! Bedre at objektene blir brukt videre av oss som har brukt for dem! Sparer oss litt penger ikke sant? :w00t:

  2. Bios version ser du i begynnelsen av oppstart. Det er vel enten "del" eller "F2" du trykker for å komme inn i Biosen med en gang du starter maskinen. I Biosen vil du klart se versonen. Klokking vil du gjøre i Bios eller hvis du har software støtte i win. Støtter HK software klokking? Bios er normalt stedet. Hvor mye du klokker kommer ann på hardwaren din. Du må være veldig forsiktig så du ikke brenner eller ødelegger noe.

     

    Søk på Google hvis du skal ha mere tips. Vær forsiktig hvis du vil unngå en kostlig affære. :D

  3. Hvis du har litt tid så kan du prøve og gjøre det samme som jeg gjorde. Fulgte med på en diskusjon her på forumet hvor noen hadde det samme HK som deg og meg med det samme problemet. Det viste seg at det var en fabrikk produsert feil med den vifta. Alt du trengte å gjøre var å sende en mail til Abit i Nederland og forklare problemet pluss adressen din. Dette gjorde jeg. Etter 2 uker kom det en ny vifte i posten. Merk dette var for 9 mnd siden. Veit ikke om de fremdeles har den samme policyen ang Hk ditt. Det er verdt et forsøk hvis du har tid. :)

  4. Hei.

    Har prøvd å finne en svar til dette spørsmålet en stund nå, men jeg har kommet til kort. Prøver derfor dere i Amac. Håper jeg ikke har posta denne feil.

    Er det noen som har erfaring med Apple`s Cinema Display 20" skjerm eller lignene. Skal bruke den til en PC med windows. Har fått ett ganske bra tilbud på en slik skjerm og står nå klar til å slå til, men tenkte å spørre litt rundt. Bruker PC`en mest til spilling, film titting og grafisk arbeid. Takker for svar.

  5. Hei.

    Er det noen som har erfaring med Apple`s Cinema Display 20" skjerm eller lignene. Skal bruke den til en PC med windows. Har fått ett ganske bra tilbud på en slik skjerm og står nå klar til å slå til, men tenkte å spørre litt rundt. Bruker PC`en mest til spilling, film titting og grafisk arbeid. Takker for svar.

  6. Hei.

    Skaffet meg nylig OCZ PC 3200 512 MB EL Dual Channel Platinum Rev 2 Kit til maskinen min (P4 3.2 GHz, Abit IC7-G med siste bios oppg, Nvidia 6800 GT, 2 disker, 2 optiske enheter og PSU: 500W. Problemet er at maskinen blir helt ustabil og restarter seg ofte rett etter start. Har testet maskinen min med noen andre PC 3200 brikker og da fungerer alt bra. I biosen har jeg stilt alt til "by spd" og DDR volt til 2.6 v. Er det noen andre som kan komme med noen tips om hva som kan være galt eller hva jeg kan gjøre anderledes?

     

    Takker alle svar

  7. Hei.

    Hadde lagt inn en bestilling på ett sett med Corsair TwinX 1024 3200XL Pro brikker. Etter en par dager blir jeg ringt opp av firmaet som jeg bestilte fra og de anbefaler meg ikke å kjøpe disse brikkene da de har hatt dårlig erfaring med dem. Flere kunder har sendt dem tilbake etter kort tid fordi de var ødelagte eller var veldig ustabile. Firmaet har nå kuttet ut Corsair og heller begynt med ett merke som de anbefalte høyt til meg: Patriot. Er det noen som har hatt noen erfaring med de Corsair brikkene jeg prater om? Eller skal jeg gå for noen andre brikker isteden? Har hørt mye bra om OCZ PC3200 Enhanced Latency Rev 2. Skal Overklokke.

     

    Mitt system: P4 3.2 GHz (prescott), Abit IC7-G.

×
×
  • Opprett ny...