Gå til innhold

ObscureScience

Medlemmer
  • Innlegg

    171
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ObscureScience

  1. 13 hours ago, samye83 said:

    Jeg sliter med varmeproblemer med 3080 Strix oc kortet mitt. Kortet er montert vertikalt i et Silverstone TJ11 kabinett. Selv med en 140mm og en 120mm vifte ekstra og åpent sidedør, så stiger temperaturen over 85 grader i port royale testen. Viftene til gpu'en står på 100%.

    Har lest at en på reddit slet med det samme, og han snudde kabinettet rundt slik at kortet kom i normal posisjon. Da sank temperaturen igjen til normalt. Det han sier er at varmerørene til strix oc er ikke laget for å stå vertikalt. Testet med cable mod sin pci-e riser for å sette kortet horisontalt, men da fikk jeg ikke bilde i det  hele tatt. Må enten kjøpe vannblokk til skjermkortet eller selge det... 

    Er det noen her som har kabinett fra Silverstone med vertikalt montering av gpu som også har det samme varmeproblemet?

     

     

     

    Temperaturproblemer er vel hovedgrunnen til at vertikal montering med luftkjøling generelt ikke er anbefalt. Men har ikke noe annet tips enn vannkjøling da.

  2. Endte opp med å gå for denne:

    https://www.ikea.com/no/no/p/hattefjaell-kontorstol-gunnared-mellomgra-10341334/

    Kjøpte en uten armlener så jeg kan sitte helt inntil bordet. Veldig fornøyd hittil. Eneste minuset er at setet er litt hardt, men ikke et problem.

    Jeg var innom Staples og å prøvde både dyre og billige stoler. Alle hadde helt forferdelig ryggstøtte, kanskje de verste stolene jeg noen gang har kjent på.

  3. 22 hours ago, JO0kk3 said:

    Kan ikke skjønne hvordan bøtteseter i skai eller annet kunstlær med kontorhjulstamme på kan være noe særlig komfortabelt eller ergonomisk over tid. Klamt og fælt blir det antagelig også. Mange av dem ser jo ikke ut i måneskinn heller, med glorete farger og rare mønstre. 
    Nei, kjøp en pent brukt "Dot-Com trone" på Finn. Ligger mange der til helt grei pris.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Aeron_chair 

     

    Gode tips her for hva å se etter når du kjøper brukt.

     

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...