Gå til innhold

Islanbadsj

Medlemmer
  • Innlegg

    2 786
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Islanbadsj

  1. Begynte å trene styrketrening for fullt på helsestudio for to uker siden. Har alltid trent mye, men nå trener jeg enda mer enn hva jeg har gjort før. Men etter at jeg begynte med styrketreningen, har jeg fått et kraftig kviseutbrudd på ryggen. Har alltid hatt litt kviser i ansiktet osv. men det har aldri vært så ille som det er på ryggen nå.

    Noen som har opplevd det samme som meg, og kan svare på om det vil roe seg ned etter hvert eller om jeg bør ta en pause fra treningen?

    Skyldes utbruddet all treningen (noe jeg har en følelse på)?

     

    Er litt sent ute her, men har opplevd akkurat det samme. Forsvant i sommer når jeg solte meg, men er omtrent på samme sted som før akkurat nå.

  2. Utstyrsnivået på SiB er i alle fall godt, men er mye folk på Vektertorget. Alle treningssentrene til SiB er åpne for alle utenom Studentsenteret og SiB Sentrum. Du har også iTrain i sentrum og et nytt som skal åpne på Danmarksplass, men vet ingenting om utstyrsnivået. (Relativt billig så vidt jeg vet)

  3. Har kun hatt problem med thieves guild questet der Brynjolf skal distrahere folkemengden. Gjorde questet, men fikk aldri møte han på The Ragged Flagon etterpå, så til slutt måtte jeg bruke console. Han står fortsatt med jevne mellomrom og holder show.

×
×
  • Opprett ny...