Gå til innhold

DeejPhant

Medlemmer
  • Innlegg

    755
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DeejPhant

  1. Hva er dette, startmeny med et stort rødt kryss? Det er jo absolutt ikke tilfelle.

     

    Jeg må si jeg er litt lei av endringsuvillige folk. Startmenyen er genial i mitt hode. Den gir meg oversikt over alle Nye mail, kalender, vær, ++++++++++ varslinger i diverse apps.

     

    Og det første jeg gjør når jeg skal bruke pc'en er ikke å sitte å stirre på desktop bakgrunnen. Jeg trenger å starte et program. Om jeg så velger å finne programmet på taskbaren i desktop eller som en tile på startmenyen er akurat like mange klikk, og same resultat.

     

    Jeg er meget fornøyd med startmenyen, og synes den er et friskt pust i ett OS som har vært veldig veldig likt helt siden Windows 95. Og nå har det gått 2 år siden WIndows 8 ble tilgjengelig i diverse former, det er på tide å slutte å være inbitte grinebitere som er redd for endringer :)

    • Liker 1
  2. Hei!

     

    Jeg lurer på om dette finnes?

    Da tenker jeg da på en bærbar pc (som faktisk er bærbar!) med kun et display og touch-sensitive screen? Som også kjører windows.

     

    Formålet er å kunne lage software som bruker denne hardware som man får opp lokasjoner og lokasjonsinnhold til å løpe rundt å telle på et lager... Det vi idag bruker er vanlige tellebrett og papirark.

     

    Bærbar så tenker jeg da at man skal kunne holde dette elektroniske brettet i 2 timer på 1 hånd uten å bli sliten. Samt at ordinært tastatur og slikt er uvesentlig

  3. Hei!

     

    Lastet akurat ned coretemp fra itpro og fikk bekreftet mine mistanker. CPu'en er altfor varm. Nå når jeg sitter ganske rolig å hører på musikk samt surfer på Vg og slik så ligger den på 78 grader.

     

    Når jeg drar opp noen filmer samt noen torrents og slikt så begynner alt å hakke etter en stund og da med tempratur på 85++

     

    Er det noe å få gjort med dette?

     

    - Deej

  4. Jeg har nå en Hp dv5158eu som jeg tror jeg må bytte ut pga dårlig kvalitet.

     

    Den har riktignok gått i gulvet noen ganger og vært med på endel flyreiser og annet, men jeg tror den snart er død. Etter ørten reformatteringer så tror jeg grunnen til alle de merkelige problemene og krasjingene til programmer skyldes enten harddisk feil eller minne feil. Samt at skjermen har fått en lang hvit permanent strek.

     

    Så jeg tror jeg må kjøpe ny. Hvem produsent??

  5. Hei!

     

    Jeg driver å programmerer en ganske stor database nå i access og skal bruke sendobjekt kommandoen til å sende forhåndspesifiserte e-mails med rapporter.

     

    Men, etter det jeg leser så er det ingen mulighet til å forandre på emne feltet i emailen automatisk utifra hva jeg sender.

     

    Si jeg sender en rapport over ordrenr 2, så vil jeg gjerne at det skal stå ordre nr 2 i headingen på emailen slik at det blir mer oversiktlige i brukernes rotete postkasser.. Finnes det noe luretriks får å få til dette?

     

    Mvh Eirik

  6. I fremtiden! 64bit har for liten støtte i dag at det er verdt bryet med å oppgradere til 64bit for vanlige pc-brukere.

     

    For min del så venter jeg til windows vista 64bit kommer ut for salg.

    6073652[/snapback]

     

    Oki!

    Men hva krever vista for noe ellers av pcen da?

  7. Hei!

     

    Vi driver en liten webshop kalt www.petsupply.no

    Vi kommer til å oppgradere til en mer moderne og effektiv webshop (noe ala www.psdata.no sin) og har da tenkt til å masse utsende en mail til alle eksisterende kunder med informasjon om nye webshoppen og et åpningstilbud.

     

    Nå har vi hele kundedatabasen i outlook. Hvordan sender vi ut til alle sammen uten att alle kundene vil stå på "til" feltet i mailen?

    Kan man bruke blindkopi?

    Blir dette klassifisert som spam hos mottaker?

     

    Er meget takknemlig for svar :thumbup:

  8. Det er et veldig vanlig problem, og problemet ligger i XP tror jeg, jeg vet vertfall at jeg har sett en fix for det på direct connect, noe alla windows XP file in use fix eller noe...hehe....

    vet ikke om det er til noe veldig hjelp men, kan nå vertfall sette deg på et spor  :D  

     

    -Tryll-

     

    Noen som har en link til den fixen eller? 8)

  9. Hei

     

    Jeg fikk meg en 180GB WD idag.. problemet er den at på servern min, Abit Bx-133Raid så får jeg ikke brukt mere enn 136GB, altså mangler jeg en del harddisk plass.. Noen som har noen lure forslag? Jeg har nyeste bios på både hovedkortet og raid kortet..

     

    Mvh Eirik

  10. Quote:


    Den 2002-07-31 15:37, exis skrev:

    Hvis den ene står meldt inn i et domene, f.eks "vg.no" mens den andre tilhører workgroupen "workgroup", så får ikke de 2 maskinene kommunisert.



     

    Man skal få pinget uansett.. Er du sikker på at Firewallen som er integrert i Windows XP ikke står på? Den stopper isåfall alt som er (inklusive ping)...

  11. Quote:


    Den 2002-07-02 20:39, ilpostino skrev:

    såvidt jeg vet støtter den raskeste hardisken en overføringshastighet på ca 88 megs i sekundet...så en vil ikke få fult utbytte av ata100/ata133



     

    Hadde man fått det så hadde alle sammen hatt superraske harddisker.. ingen kommer i nærheten av å utnytte det fullt ut.. pleier å ligge på 60-70% av teoretisk hastighet

×
×
  • Opprett ny...