Gå til innhold

raathass

Medlemmer
  • Innlegg

    327
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av raathass

  1. Takk for tilbakemelding, men jeg fikk boksen til å fungere etter en restart. Jeg er normalt vant til at en boks restarter seg selv etter en FW-oppgradering, og når hendelsesforløpet var - initiere oppdatering -> utilgjengelig nett -> tilgjengelig nett så ville jeg trodd at så hadde skjedd. Men jeg så i etterkant at det blinket rødt både her og der og etter en restart så fikk jeg kontakt med boksen via http.
  2. Oppgraderte manuelt til 2.104.8.2.924, men nå har jeg ikke lenger tilgang til admingrensesnittet via http://air4930.local/. Jeg har heller ikke skills til å finne boksens IP-adresse. Noen som kan gi meg noen tips?
  3. Takk. De har byttet ut coax med fiber i sommer, og da fulgte det med ny router. Skal teste med en eldre jeg har liggende
  4. Jeg har en Samsung HW-N950 lydplanke på. Den har fungert fint som bare det, men en eller annen gang i løpet av sommeren sluttet spotify connect å fungere - den dukker ikke opp som device i Spotify. Jeg har forsøkt å sette opp alt fra scratch, men ingen suksess. Jeg har en Samsung TV i det samme nettet som fungerer fint med spotify connect, og både TV og lydplanken dukker opp i smart things. Samsung bekrefter at lydplanken fikk ny FW i mai. Jeg vet at spotify connect fungerte i påsken, men da jeg returnerte for et par uker siden så var det slutt. Samsung sier jeg må vente på en oppdatering fra Spotify, mens Spotify sier de ikke har kjente issues med denne lydplanken. Spørsmålet mitt er mer av prinsipiell karakter. Hvor lenge kan man forvente at en funksjon som Spotify connect fungerer på et produkt som er markedsført og solgt med denne funksjonaliteten? Jeg vil hevde at fravær av denne funksjonen er en vesentlig mangel som utløser en del rettigheter iht forbrukerkjøpsloven, men samtidig skjønner jeg at det er gråsoner her. Noen som har erfaring med å krangle om dette?
  5. Nøkkelen må være å lage batterier som håndterer høy ladeeffekt uavhengig av temperatur og SOC.
×
×
  • Opprett ny...