Gå til innhold

Kjeksen

Medlemmer
  • Innlegg

    663
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjeksen

  1. Altså det jeg ville ha gjort er og kjøpe plast sparkel. Såkalt "Bumper fill". Pusser ned rundt og på området. Fyller med sparkelen. Venter til det har tørket, og deretter pusser ned sparkelen slik at du har fylt opp sprekken, og fangeren har fått de formene som den skal ha. Deretter kan du jo da levere inn fangeren til lakkering. Blir vel ca. en tusing visst du gjør alt forarbeidet selv. Da har du en fanger som er som god som ny. ( hadde vi sett vekk fra de andre skadene på fangeren ) Jeg har gjort dette med mange fangere og resultatet har blitt upåklagelig :)

  2. Jeg skal bygge om min mazda 323BG fra en 1,3 til en 1,8. Har fått tak i motor og girkasse som skal overhalest. + Alt annet jeg trenger for og bytte om. Jeg selv er litt usikker på hva jeg egentlig trenger og bytte. Vet jeg må ha kraftigere bremser, og bytte akslingen fremme. Noe mer jeg bør bytte?

     

    takker for alle tips og meninger :)

  3. Ja, og hvor mange her på forumet er over 20 år? En sugemotor må ha "riktig" eksos anlegg for å øke effekten, på en turbo motor er ikke dette like viktig.... Og til topic starter, siden bilen din er feilhjuls trekk, så glem trimmen! Hadde det vært quattro, så kunne du bare mata på, drivverket der tåler mye (se feks Jonus sin med drøyt 800hk)

    5395289[/snapback]

     

    Jeg har nå fått på effektpotte, og KD filter, merker god forskjell.

  4. Har hatt samme problemet. Når jeg kom opp i fart og svingte, da var der nesten ikke lyd. Kjørte jeg litt sakte, så merka jeg lyden ganske godt. Prøv og sving og gi litt gass samtidig i ganske lav fart. Hører du en klapre lyd så er det nok drivmansjettene som er gåene ja..Måtte skifte begge ledda jeg, så få det fiksa eller så blir det fort endel dyrere :p

×
×
  • Opprett ny...