Gå til innhold

burnedmind

Medlemmer
  • Innlegg

    190
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av burnedmind

  1. Det er bare det at hvis man vil være en seriøs pokerspiller går jeg utifra at folk setter  av noen tusen kroner for å satse på pokeren.

    En bonus på $50 er ikke akkurat et grunnlag for en bankroll :)

     

    Dette er ikke nødvendigvis sant. Mange spillere har startet med et svært lite beløp, satt seg på det laveste nivået på Pokerstars, og noen år senere har de femti dollarene blitt til millioner. (Dette er en svært vanlig historie blant Starcraft/Warcraft-spillere - god blogg her, se i begynnelsen av arkivet: http://www.tillerman.net/ ). Det er masse å lære på selv det laveste nivået. Din verste motstander er deg selv, sant, og på penny-bordene får du lære deg om tålmodighet og disiplin. Dette er greit å ha med seg før man kommer til NL25-NL100.

     

    Du kan ikke forvente å ha i nærheten av så godt timesbetalt i poker som i en vanlig jobb når du er nybegynner. Du må lære deg spillet, du må forstå det, og du må kunne bruke alt du forstår.

  2. Er enig med burnedmind om at man må ha en viss bankroll management. Men de $50 folk har fått tak i her kan ikke kalles en ordentlig bankroll. Med $50 på kontoen er det bare å håpe at du kanskje klarer å doble deg opp til $100. Det blir liten vits i å være for disiplinert ved å spille på 0.01/.02 bord osv. Vitsen blir liten ettersom man ikke vil vinne noen betydelige summer.

     

    Med din bankroll burnedmind, kan du vinne $50 - $100 ved å spille med fornuftige stakes ifh. til din bankroll. Med en bankroll på $50, kanskje så mye som $4-$5. Hva er da egentlig vitsen?

    6580048[/snapback]

     

    Hva som er vitsen? Vel, det kommer helt an på om du vil bare ha det gøy eller om du vil bli en god pokerspiller. Om du vil bli det sistnevnte er du 100 % nødt til å være disiplinert i forhold til bankrollmanagement. Så klart, ingen kommer til å høre på dette får de får erfart varianse på kroppen selv. Kjedelig hvis de har gått blakk før den tid.

     

    Optimalt skal man ikke se på pengebeløpet, man antall buy-ins. Tjene 4-5$ i hvilken ramme da? Om dagen? Hvis du kan vinne 1-2 buyins om dagen i snitt så er du på god vei.

  3. Hmf. Etter din teori skulle jeg altså spilt 0,01/0,02 etter bankrollen min å dømme. Hørte at en skulle spille 300xBB, så holder meg til den. :)

    6576920[/snapback]

     

    Ja, nemlig. Dette gjelder nok for limit, og selv der synes de fleste at 500xBB+ er mer korrekt. Hvis du virkelig har kun 3 buy-ins for NL så vil du før eller senere tape alt, gjerne på under en time.

  4. Så uansett, jeg spiller NL50 for tiden, tenkte jeg skulle komme med et råd.

     

    Til alle nye spillere som ikke forstår hvorfor man må ha _minst_ 20 buy-ins for ett nivå i NL cash game:

     

    Jeg startet med 1620, kom opp til 1820 i løpet av en-to timer, var helt nede på 1610 neste time, sluttet sesjonen med 1660. Kom på igjen i kveld, kom opp til 1720, så et brått og fælt fall til 1540 omtrent, så opp igjen til 1807 i løpet av nitti minutter.

     

    Tilfreds som en okse om at jeg kom ut av gjørma, men jeg vil helt garantert få verre nedsvinger i løpet av en måned. Disiplin og dedikasjon er det fremste du trenger for å komme klare deg i nettpoker.

  5. hehe, ja jeg kjenner til mye sånt på diverse forum. Se for deg at folk svarer til andre folk på måter som man gjør på forumer og i blogger i det virkelige liv.

    Du ser ikke akkurat hver dag at noen snur seg til vilt fremmede på en bar og latterligjør dem, for så å breie seg ut om sin o store viten :p

    6567680[/snapback]

     

    Helvetes sosiale kodekser, om bare jeg kunne gjort dette hele tiden!

     

    Flott saklighet forresten, forøvrig er jeg helt rolig. Noen burde kanskje få tykkere hud, alt jeg ville var å heise et fareflagg på den ukorrekte informasjonen du matet en annen spiller med.

  6. T2 eller T4 er selvfølgelig en mulighet, jeg ser bare veldig sjeldent flopper med slike hender, så jeg har en tendens til å utelukke de.

    3s5s er såklart en mulighet, men jeg har litt vanskelig for å tro at noen på et så lavt nivå går all in på et drag. Selv om draget er veldig bra! Det er vanligvis passive spillere, eller maniacs på tilt på slike bord.

    En passiv spiller ville ha synt, ikke reraiset all in med det straight flush (?) draget. Og en maniac kan ha hva som helst.

    6567626[/snapback]

     

     

    Du betaler 0.15 for å se floppen i en pott på 3 dollar [edit: jeg gikk utifra at det var minimum 6 vi snakket om her, siden antall spillere ikke er spesifisert]. Det er pot odds du ikke kan krangle med, og således er T4 og T2 (som jeg glemte å ta med, men det forandrer prosentene til 58-41 i vår favør) svært sannsynlig.

     

    Den argumentasjonen om at en passiv spiller bare ville ha synt med en sterk draw holder ikke, da du kan si det samme om at en passiv spiller ikke ville ha bet-raiset all-in på floppen med en såpass sterk hånd som 44. Siden vi ikke vet noe om hvordan SB spiller og hvordan høyningsmønstret hans er på hvilke hender, så gir ikke det særlig rom for spekulasjon. Det beste er å ta med alle hender som det er verdt å spille såpass sterkt med, og jeg minner igjen på at jeg ikke tok med mer enn én flush+par-kombinasjon.

     

    Å kaste seg er feil. Det er feil matematisk, teoritisk, praktisk.

  7. Så klart er det riktig å syne. Her var det strengeste ranget jeg kunne tenke på for motstander, og vi er fortsatt foran:

     

     

    Board: Ts 4c 2s

    Dead:

     

    equity (%) win (%) tie (%)

    Hand 1: 52.3113 % 52.31% 00.00% { 22 }

    Hand 2: 47.6887 % 47.69% 00.00% { TT, 44, T4s, 5s4s, 5s3s, T4o }

     

    Merk at jeg bare har med én par+flush-kombo, og ingen rene flushdraws.

    Dette er et veldig enkelt syn.

  8. Etter å sitte å tenke litt på den handen er det eneste som er mulig at vedkommende har 44.

    6567228[/snapback]

     

    Det er sånn ca. det dummeste jeg har hørt. Hvis det var utg som gikk all-in og vi visste noe om utg, så kunne vi nesten sagt det. Men i sb sitt range finner vi 44, 3s5s, + alle mulige flush og par-kombinasjoner, ren flush-draw om han er overaggresiv, T4.

  9. Men amazon.co.uk sender ikke filmene sine en og en, som Play.com gjør. Derfor må du huske på tollgrensen når du bestiller ordre på flere enn 1 film!

    6524737[/snapback]

     

    Se, dette er et problem, siden jeg liker å bestille i store kvantiteter.

    Men de har vel noe sånn mark as a gift-opplegg, vil det løse problemet?

  10. Ikke med de siste måneders utvikling. Regn med minst 12-14 dager når du bestiller film fra play.com. Bestilte to filmer 06/07 og fikk den ene 18/07 og den andre i 19/07. Bestill heller fra amazon.co.uk, det er min mening!

    6524709[/snapback]

     

    Jaså nå, men er ikke amazon dyrere?

  11. *Gå til sengs for å stå opp tidlig og tjene penger til å spille bort på poker*

    6515697[/snapback]

     

    Tips: Ikke fokuser på bad beats. Det er lettere sagt enn gjort, så klart, men det er noe som må bygges opp. Selv glemmer jeg at noen trekker meg ut det samme minuttet det skjer, og setter heller all min konsentrasjon til å spille bra. Før så var jeg bitter for sånt i dagesvis.

  12. Poenget var uflaksen min, Loeve klarte på en helt utrolig måte å trekke fokuset og konklusjonen over på at jeg spilte hånda feil med den lille infoen jeg gav, mens poenget var hvor enormt lav odds han hadde før riveren. Dere lagde en diskusjon av det og klager nå over informasjonen jeg gav om hånda.

     

    I dont get it...

    6515660[/snapback]

     

    Uflaksen din er helt jævlig uinteressant i en pokerdiskusjon, så at Loeve trakk fokuset over på noe som faktisk betydde noe har jeg vanskelig for å se problemet med.

  13. Da har vi tydeligvis misforstått hverandre. Jeg snakket om denne situasjonen, ikke at du aldri kan gi AQ mer enn 50%

    6515614[/snapback]

     

    Akkurat. Vel, med hjelp av denne informasjonen så syner jeg i løpet av et halvt sekund:

    "mannen med suverent høyest stack går all in som han gjorde de 2 siste rundene med KJ og A5."

     

    Eller egentlig ikke, jeg trenger informasjon på karen som min-raiset før floppen. Men om vi hypotetisk stryker den spilleren ut av formelen er dette en klar call.

×
×
  • Opprett ny...