Gå til innhold

Scrubs

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Scrubs

  1. Jeg har idag [email protected] og 4gb ram(bare 2 funker, pga. 32 bit win, men skal skifte) og et HD6850 kort.

    Jeg klarer ikke spille f.eks Dragon Age pga. fps drops ved store områder-så vil oppgradere. Blir vel cpu, ram og hovedkort.

     

    Så jeg tenker noe slikt som dette http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=604569

    I3 540 3ghz dual core cpu, 4gb 1333mhz ram og et hovedkort. Koster bare 1800,-

     

    Jeg så at den cpuen taklet dragon age med 96 fps i en test.

     

    Er dette en god invistering for meg? Blir jeg å merke forskjellen i ytselsen da?

  2. Trenger hjelp til hvilke kabler jeg trenger osv.

     

    Jeg kjøper snart:

    LCD TV med 4x hdmi (LE40A656)

    Blueray spiller HDMI

    Xbox 360 Elite med HDMI

    YAMAHA RX-V663 forsterker 2 HDMI inn og 1 ut

     

     

    Pc skal også koples til, den har DVI skjermkort

     

    Det jeg lurer på er hvordan jeg skal kople dette for å få surround og lyd ut fra forsterkern uansett hva jeg spiller eller ser film med. Jeg har ikke mye på greie på dette. Gjør ikke så altfor mye om jeg må bytte en kabel eller 2 avogtil hvis det er for lite innganger osv.

  3. Til de som sier wow var like dårlig da det kom, wtf tenker dere med?

    Alt med wow var bedre, hvordan spells, talents, quest rewards, lvls, quests, områder, items var gjennomtenkt var utrolig mye bedre. I AoC virker det som amatører har laget det, som ikke forstår hva som gjør rollespill bra. Får såvidt noen nye items, forandrer såvidt utseende, talents og skillsa gir ingen indikasjon på hvor mange % osv. boost de gir oss i crit chance osv. så kan ikke lage meg en build. Hele rollespill aspektet er F*****.

     

    Alle som klarer se forbi den kjedelige triste grafikken kan se det. WoW har økt spillerbasen til MMOs derfor la de mer arbeid og penger i AoC, og derfor starter AoC med en høyere spillerbase enn WoW gjorde da det kom. Itilleg er spillet halvferdig, så vi betaler for at dem skal fullføre spillet noe som koster oss ENDA mer penger, hvorfor skal vi betale

    Funcom for å fullføre ting de allerede hadde lovet oss? Buggs er greit, buggs er overalt, men dette er bare urettferdig og teit, skulle aldri gitt disse amatørene pengene mine.

     

    Funcom prøver mange ting nytt, og alle tinga er dårlig gjennomført, helt fra melee systemet som bare funker i PvE, til PvE instances som bare er rushe mobs istedetfor taktikker osv.

    Loadinger overalt, krever syk pc for å spilles, liten replay value siden alle starter på samme plass, lite quests på høyere lvl, alle rasene ser like ut, magi klasser er statisk og kjedelig og spillet har liten og amatør aktig dybde. Tilogmed det som gjør rollespill fun er å få nye items og oppgradere karakteren din er såvidt med i spillet.

  4. Montolio;

     

    Jeg mener seff ikke dem aldri skulle laga det :p Ene og alene er det et BRA SPILL. Ikke så bra som folk skal ha det til, men det er bra. Likevel på mange måter dårligere enn andre spill i sjangern(om det skulle ha noe å si).

    Men det jeg mener, hvorfor brukte dem så mye penger på et spill som hadde ambisjoner som å være rettet mot 1 bestemt målgruppe istedet for en stor? Husker ikke hvor mange millioner dem brukte, men var vel en av de dyreste spilla ever? Det er ingen dårlig ting, forstår det bare ikke. Mye er bra med AoC, questingen er mye mer fun, men alle de gode tinga har blitt sagt tusen ganger her, så tenkte jeg skulle si noen av de dårlige tinga. Hvorfor ikke bare ta UIet fra et annet spill der hvor UIet er bedre? Uiet har trossalt ikke så mye å si om de stjeler, gjør bare spillet lettere å navigere, chatte osv. De har oppdatert chatten idag ser jeg. Noe jeg visste dem kom til å gjøre derfor sa jeg ingenting om det.

     

     

    Og JO , det er for mørkt, mange plasser seg jeg ikke gulvet, veggen, noenting. Som ved black ones, ute er det også mørkt. Ikke uspillelig mørkt, men likevel er verdenen mørk, og der hvor det er virkelig mørkt ser du ingenting. Kanskje jeg må skru opp gammaen, men da blir alle fargene helt gråe og gale, så det ligger i spillet. Om du liker det så, fint for deg. Gidder ikke forklare hva ordet nerd betyr, AoC er ikke et nerd spill...har jeg aldri sagt. Før brukte MMOs å være rettet mot enn mer nerdete målgruppe, før wow kom og gjorde det et spill alle kunne spille. AoC er et steg tilbake i den forrige rettningen, selvom det har mye bra med seg.

    Det er ikke perfekt, ingenting er. Jeg forventa bedre av et spill som burde ha lært av andre MMOs mer. Alle sammenligner det med wow derfor gjorde jeg det. Ene og alene er nok AoC er bra spill, det ser flott ut og er bra spille, alt det forventa jeg, jeg forventa mer også, men mitt førsteinntrykk er at det ikke er så bra som folk sier.

  5. Ordla meg kanskje dårlig når jeg sa communityen, altså selveste spillerne var bedre. Men måten blizzard takler communityen på er bedre. Jeg har mer oversikt, og føler meg mer med i verden. Har heller veldig lite kontakt med andre spillere i AoC siden det er 1. for lett 2. ikkenoe spesielt krav til interaksjon. De skulle stjelt mer av UIet ja, jeg forstår ikke helt hvorfor dem ikke bare kopierte chat greia, gjorde det mer customizable, det funker jo så åpenbart på wow.

     

    Anyway, er first impresssions tråd dette her. Jeg synes spillet offrer mye gameplay for grafikk, og blir provosert av perfekte anmelderser av et spill som er langt fra perfekt, selvom det er pent se på. Det har veldig dårlig pvp, turn off nr1 for min del. Det er endel dårlige design valg som bare gjør meg frustrert. Som alle MMOS blir det bedre med tid.

     

    Jeg er ingen WoW freak, har slutta spilla det spillet for lenge siden, men er lett for meg se at det spillet er bedre, mye lettere komme inn i osv. Forstår ikke helt hvorfor de brukte masse penger på dette, retta det mot 1 type publikum. Med så mye penger forventa jeg mer nytt, ikke bare quest grinding og enda mer grinding. Det er det jeg har sett til spillet så langt.

  6. Jeg spilte wow i begynnelsen, snakker ikke om for 3 år siden, snakker om idag, hvis du skal kjøpe deg et spill, finnes det bedre spill.

     

    Når det er så mørkt i en byggning/dungeon at vi ikke ser veggene er det ikke meg det er noe galt med.

     

    Bygging av byer og siege osv. var noe jeg så fram til med AoC, men hele greia er instanced, har ikke sett det ikke effekt enda til å se hvor bra det blir. Men det er ikke i en åpen verden osv. så er allerede mye dårligere enn jeg trodde.

     

    I dette spillet handler det ikke om class osv? Jeg mener wow var litt ubalansert, helt til jeg pvpa i dette spillet, mot klasser som har samme dmg som meg, healer seg selv, og den som angriper vinner.

     

    Dette spillet offrer mye gameplay for pen grafikk, sånn er det bare. Regner med det er mange som er uenig, sånn er det bare.

  7. Montolio;

     

    AoC prøver kanskje ikke være noe nytt WoW nei, men det er slikt det blir sett på , av alle. Vel nesten alle, det er lett sammenligne de 2 spilla, gameplayet er omtrent helt likt. WoW var ikke første MMORPG nei, men WoW gjorde dem populære. AoC bare offrer gameplay og content for en bedre grafikk, grafikk som vil bli utdatert fort.

    Jeg sa jeg ikke var imponert over AoC i sin helhet i grafikken, men mange områder er veldig pene å se, og jeg har alt på full på min pc. WoW sin grafikk har en grafikk som ikke så lett eldres, men det har ikke AoC siden det kjører på realisme. Spillet er massivt, men delt opp i forskjellige zoner, med loader av områder hele tiden, så jeg forventa mer.

     

    AoC prøver ikke være noe nytt? WTF snakker folk om, løpe rundt gjøre quests få lvl med wizard og warriors. Hva med å komme opp med noe nytt? være litt kreativ? et MMO kan være hva som helst.

     

    Det er ikke jeg som er trangsynt når jeg sier de fleste MMOs har vært dårlig, slik er det bare, masse drit spilleren må finne seg i for å spille spillet, som gjør gameplayet dårligere. MMOs har vært en samleplass for nerds før WoW kom ut, og AoC er helt klart en pretender til wow. AoC har "beklageligvis" havna i samme sjanger som WoW? HAHA!!! De kopierer så mange ting rett fra wow at det er ikke artig engang. Og at du er veslevoksen og vil spille bortfra alle kidsa ( som om ikke pupper får mange kids til dette spillet) så gjør ikke det spillet bedre. Communityen er bedre på wow. Blizzard har alltid vært flink til community, det forstår dem har mye å si.

  8. Kanskje sammenligne conan om 4 år med wow i dag?

    Blizzard er vel litt større en funcom også?

    Hvor feil blir ikke det ovenfor en person som skal ut å kjøpe seg et spill idag, om dem tar til betraktning at wow er laget av et annet firma, unnskylder det dårligere spill? nei?

    De skal anmelde spillet, hvor verdt det er å gå ut å kjøpe, ikke om 4 år, men idag.

    Ville du spilt et dårligere spill bare fordi det var laget av et dårligere firma? For en tankegang.

  9. Jeg blir faktisk litt provosert av å lese i VG og DAGBLADET "Vakkreste MMO noensinne" på forsiden osv.

    Det er 4 år siden nesten siden forrige anstendige MMO kom ut, og de har klart oppdatere grafikken? GRATULERER.

    Det er som med WoW som det er med Simpsons eller South Park, det er tegne grafikk, du sitter ikke syter over tegningene

    i simpsons eller south park bare fordi du har sett 300 eller LOTR gjør du vel?

    Allikevel lider det av instances overalt, loadinger overalt, og statiske karakterer, veldig dårlig combat.

    Gameplayet med quests osv, er en helt klar kopi, bare mindre å gjøre i Age of Conan enn i spill som WoW f.eks.

     

    HVem var det sin utrolig gode ide å lage et spill til flere hundre millioner rettet mot 1 målgruppe? Han må være et geni.

     

    Det som provoserer meg mest er at folk som leser Vg og Dagbladet faktisk går inn og kanskje kjøper AoC istedet for et

    spill som WoW, som har mer av alt, wow med exp pack er billigere også. AoC er mye mindre brukervennlig, og har flust av elendige

    design valg. Som at det f.eks er mørkt overalt, er helt umulig se noe nesten uten å slå opp gammaen. Begynte lure om det

    var noe feil med skjermen min, men hadde kompiser som også hadde det like mørkt. Story mode designet er også frustrende dårlig, står du

    i en samtale med noen og blir angrepet er du død før du kommer deg ut av den...Likevel er det samme effekt som det er av WoW, bare i wow

    trenger du trykke mindre taster og bruke mindre tid for å oppnå samme resultat. Og hvorfor tar det 2 min scanne filene mine på hardisken hver gang jeg skal inn

    i spillet?

     

    Pyramide questet summerer kanskje opp AoC ganske sålett; kan ikke fullføre questene pga buggs, er utrolig mørkt overalt og henger

    ei kjerring med puppa framme lenka til veggen for at du skal redde henne.

    Heller er det ingen plass å finne ut hvor mye 1% defense gir fra et item, så er vanskelig finne ut om et item er bedre enn et annet.

    Featsa og skillsa er utrolig dårlig balansert, noen funker bare ikke.

     

    Det eneste som faktiskt er en forandring med dette spillet fra de andre er musikken og art designet, som begge er bra.

    Allikevel er jeg ikke imponert over grafikken, ihvertfall ikke etter å ha spilt Crysis. Kanskje at det er et MMO skal unnskylde at det har dårligere grafikk?

    Hvor mange ting skal bli unnskyldt bare for at det er et MMO egentlig, buggs overalt? nedetid? 100kroner i mnd? halvferdig spill? COME ON!!

     

    Håper gamer.no ikke bare praiser dette spillet, som er et steg tilbake for MMOs, til en verden der bare nerder som faktisk klarer tollerer alt mulig

    manskit og andre ting for å spille spillet. Ingen av tinga jeg har sett er spesielt gode, ingen av tinga er bedre enn i andre MMOs, bortsett fra melee combat,

    som allikevel er veldig statisk og dårlig.

  10. Jeg har core 2 duo cpu 2.4ghz,8800gtx og 2gb ram.

    Dropper 1 gang i timen pga. out of memory og hele greia stivner med hver 10. loading screen. Spillet får en sykelig dårlig framrate i day modus i byen når jeg snur meg osv. på medium settings. Framraten ser ikke ut til å bli spesielt dårligere slik med high, så tipper jeg trenger mer ram ellerno.

  11. Jeg er veldig skuffet over mange ting=(

    Instances overalt i et MMO spill, wtf. Dette er er ikke en stor verden, er masse små. Chat loggen er veldig dårlig, hvorfor ikke bare kopiere den fra wow? Melee combat er ganske fun, men som caster er den veldig statisk og dårlig. Må også bruke tid rebuffe deg selv hele tiden siden buffsa har cast time, skjønner ikke vitsen med det heller.

     

    Er vanskelig navigere på mange plasser, pga mappet og hvor mørkt det er overalt.. Noen plasser er det så mørkt at du ser ingenting nesten, og det er med normal gamma setting.

     

    Story line single player er bra, men ikke så bra som det kunne vært, og noenganger funker det veldig dårlig.Og de har erstatta "yes" eller "nei" med en en serie "1,1,1" du må trykke stedenfor. Setter meg fast overalt i ting i landskapet når jeg skal løpe vekk fra combat, noe som er teit siden det ødelegger mye i pvp. Pvp er heller ikke noe spesielt bra, den som angriper først vinner i de fleste tifeller jeg har vært borti.

     

    Climbing er teit at man må bruke skill pts for å gjøre, og hvor mange ganger skal den "You can climb here!" messagen egentlig vises hver gang du er i nærheten av en stige? 20-30 ?

     

    AoC er et stort steg tilbake for MMos imo. sadly, så fram til det litt egentlig. Conan verden er bra laget her og fine artistiske byer osv. så som et RPG spill er det bra imo. mye bedre enn gothic 3 og andre RPGs, men som MMO er det ikke spesielt bra enda. Er ikke high lvl nok enda til å si noe spesielt om det. Mange sier det er lite high lvl stuff, så hvis folk skal velge seg en MMO er nok wow mer for pengene atm.

  12. Er ingen plasser man kan sjekke master såvidt jeg ser.

    Må ha IDE disken som første prioritet og boot device ellers starter ikke.

    Og når den starter starter den via windows som er på SATA disken.

    Men klarer ikke starte opp uten IDE disken. Når jeg tar ut IDE disken setter jeg SATA som boot device og første prio, men får likevel ikke komme inn i windows.

  13. Tenkte jeg skulle oppgradere noen av delene til pcen min og har valgt disse delene:

     

    Sony 19" LCD SDM-X95K Black 1280x1024, 1500:1, 8ms, DVI/VGA

     

    Asus GeForce 7600GT 256MB GDDR3, HDTV, PCI-Express, Tv-Out/2xDVI-I, 560/1400MHz

     

    TwinMOS PC3200 DDR-DIMM 1024MB Dual Pack Kit w/two matched PC3200 CL2.5 DDRs ( har også 2x slike 512 brikker fra før av)

     

    AMD Athlon 64 3800+ 2.4GHz Socket 939, 512KB, BOXED m/vifte

     

    MSI K8N NEO4-F, nForce4, Socket-939, ATX Raid, Lyd, 4xSATA, GbLAN, PCI-Ex16

     

    Det jeg lurer på er om dette er et bra oppsett og om delene funker sammen med hverandre.

×
×
  • Opprett ny...