Gå til innhold

Iogahguil

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Iogahguil

  1. Juke skrev (17 minutter siden):

    Jeg fikk også fra NetOnNet i går, bestilte på tirsdag med raskere sending og betalte med Vipps. Den lå klar til henting på postkontoret kl 11.17 (Stange kommune, Innlandet).

    En slektning av meg som bor noen mil sør for Tromsø bestilte også PS5 noen få minutter etter meg fra samme butikk, men han valgte betalingsutsettelse og billigste fraktalternativ. Han ligger an til å få sin i neste uke. Tar nok litt mer tid som følge av at de visstnok måtte utføre en kredittsjekk før de kunne sende ut noe, men også fordi han bor såpass langt nord. En annen forskjell er at hans konsoll i følge pakkesporingen ble sendt fra Sverige, mens min ble sendt fra Oslo.

    Jeg" betalte" også med betalingsutsettelse og pakken ble sendt fra Sverige. Fikk estimert levering på mandag, men det ble endret til i dag. Woho!

    • Liker 3
  2. MrMarbles skrev (På 6.4.2021 den 14.07):

    Takket være dette tipset fra @MrMarbles er det en Ps5 Disc på vei i posten fra NetOnNet! Takker og bukker!

    Hadde inne en bestilling på Dustin fra september, men der har vi hørt lite. Har ikke hørt om andre som har mottatt fra Dustin heller. 

    • Hjerte 1
  3. Hei,

     

    kikker etter en tv til soverommet som ikke må være altfor stor. Har falt på 22", men er åpen for forslag.

    Kikker i prissjiktet 3k.

     

    Har kikket litt på denne:

     

    Philips 22PFL5403D

     

    Og hva er egentlig forskjellen på den og denne?

     

    Philips 22PFL3403D

     

    Er dette et greit valg eller er det noen andre som hevder seg bedre rundt denne prisen?

     

    Er helt newbie så alle forslag og kommentarer mottas med takk.

  4. Jeg er fornøyd med mitt MD-D80 batterigrep, men som andre nevner har man jo sjeldent behov for den ekstra batteri kapasiteten. Men jeg fikk med en sak som gjør slik at jeg kan bruke vanlige AA batterier også, og det kan jo være kjekt om du går tom for strøm på ett eller annet sted, og kun har tilgang på AA batterier (dog nok også veldig sjeldent du kommer opp i en slik situasjon også)

     

    Kameraet virker ellers litt mer stabilt, og litt større, og ser bedre ut...om du er opptatt av slikt.

     

     

    Jeg bruker ikke mitt så mye jeg heller, men som du sier så er muligheten for å bruke AA god.

    Skal til Karibien om 2 uker så muligheten for å kunne kjøpe batterier er vel større enn å hele tiden ha tilgang på strøm for å lade den.

     

    Virker solid og godt.

  5. Do I need to install software or drivers?

     

    The Eye-Fi Manager includes a lightweight application installed on your PC or Mac to help set-up and manage your card and sharing preferences. No special drivers are required to configure or use the Eye-Fi Card

     

    Det kommer med kortleser, så man setter sikker opp WLAN-instillingene før man setter kortet i kameraet. Den støtter også WPA2

     

    Ja den kommer med egen kortleser hvor du kan ordne instillingene før du setter det i kamera. Er ikke noen super datakyndig person selv, men fikk det opp å gå på 2-3 min.

     

    Er jo litt kjekt å komme hjem fra fotografering og se at kamera allerede er i gang med å legge inn bilder før du har fått tatt av deg skoa. :yes:

     

    Iogahguil

  6. Noen her som vet om det er mulig å få tak i Eye-Fi minnekort i Norge?

    Så at det lå et utvalg på Prisguiden, men ingen butikker var registert med kortene.

     

    Skal snart til USA, så kan jo kjøpe ett der, men vil gjerne ha tak i ett slikt før jeg reiser.

     

    Jeg kikket litt rundt før jeg kjøpte mitt, men fant ingen i Norge. Jeg handlet det i USA og fikk det sendt til Norge. Det koster 99$ i USA så det vil bli billigere å handle det når du kommer frem.

  7. Har kikket litt på dette kameraet, men det virker ikke som om det er så mange som har erfaringer med dette. Har lest litt om forløperen 720, og det skal visst ikke være så mang endringer, men noen må det vel være?

     

    Jeg ser at 720 får mye "pepper" for at det er tregt og ikke helt på høyde når det gjelder billedkvalitet, stemmer dette også for 725?

     

    Jeg skal til Polen neste uke og vurderer å kjøpe et slik for å ha med i skibakken og liknende. HAr et nikon D50 fra før så dette blir et, "der det er vått og mye sand"-kamera.

     

    Håper på svar!

×
×
  • Opprett ny...