Gå til innhold

gallec

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gallec

  1. Nå har ikke jeg spilt Oblivion så veldig lenge (ca. 25 timer), men har ikke helt den samme følelsen som da jeg prøvde Morrowind. Jeg er likevel ikke så sikker på at Morrowind var et bedre spill, da Morrowind var som en vekkelse for meg. Jeg hadde aldri hørt om serien før, spillet fulgte med skjermkortet mitt. Da jeg først satte i gang å spille det ble jeg overveldet over arealet det dekket og alle sidequests og alt annet moro. Forventningene til Oblivion var derfor veldig store.

     

    Og jeg syns det innfrir. Jeg likte heller ikke fast travel til å begynne med, men det er jo egentlig ikke verre enn å la være å bruke den funksjonen. Hvordan mainquest og sidequests er i forhold kan jeg ikke si stort om, men jeg merker meg at ting tar en del lengre tid fordi motstanderne også blir bedre når karakteren min bli bedre...

     

    Mao. begge spillene er knallgode!

  2. MULIGENS RAM?????

    ram fra før?

    psu?

    6175098[/snapback]

     

    Nå har jeg vel ikke spurt om hjelp til RAM, men det viser seg at jeg trenger ny RAM også. Og strømforsyning. Den jeg har yter visst 300W (Avance ATX-1125BTA). Regner med budsjettet sprenges.

     

    Det jeg egentlig lurer på er om det er noen særlig forskjell mellom de forskjellige GeForce 7600 GT kortene og evt også forskjellige hovedkort (PCI Express, Socket 939, evt AM2)

     

    Jeg har søkt lenge både på forumet her og på diverse nettbutikker, og har så godt som bestemt meg for Athlon 64 3800+ som det beste kjøpet. Nærmer meg også et hovedkort; Asus A8N-E. Det ser ut til å være ganske godt utstyrt til prisen. (S-ATA2, PCI-Express porter)

     

    Når det gjelder skjermkort er jeg mer usikker. Budsjettet er ganske sikkert for lite for et GeForce 7900GT kort, men GeForce7600GT skulle gå.

  3. Hei!

     

    Jeg skal oppgradere en vel gammel pc (snart 3,5 år) og har kommet til at jeg trenger nytt hovedkort, cpu, skjermkort og muligens ram.

     

    Det jeg tenker meg er en AMD Athlon 3700+ prosessor med et passende hovedkort, og et eller annet GeForce 7600 GT skjermkort.

     

    Det jeg lurer mest på er om det er noen erfaringer med forskjellige varianter av GeForce 7600 GT rundt omkring. Jeg er også usikker på hvilke hovedkort jeg bør gå for utover at det skal være PCI Express.

     

    Poenget med oppgraderingen er hovedsaklig Oblivion-spilling.

     

    Hvis det er noen som har noen tanker er jeg takknemlig for synspunkter.

  4. Er det DVD-rom du har eller har du noen form for cd/dvdbrenner også på den?

    uansett så har jeg hatt problemer med enkelte spill,filmer på den ene dvd-brenneren min så jeg kjøpte en dvd-rom som alt da funka på.

     

    løsmingen er vel å kjøpe en ny da det ikke koster allverden

     

    kanskje den er utslitt også? gammel?

     

    Det er en DVD-ROM og bare det, men den har drøye tre år på baken, så den er vel ikke av nyeste sort, nei. Men den kjører andre DVD'er lett, selv om jeg skal innrømme at jeg ikke har kjørt så mange data-DVD'er på den.

  5. Takk for mange gode svar :)

     

    Jeg prøvde med å kjøpe meg DVD-brenner (så har jeg DVD- og CD-RW-brenner ;)) og det fungerte veldig fint i brenneren...

     

    Det er fortsatt den eneste DVD'en som ikke har fungert i LG'en, så jeg syns vel det var en litt dyr løsning.

     

    Så nå er det bare kjøpe seg nytt hovedkort, prosessor, ram og skjermkort siden skjermkortet mitt ikke støttes av spillet.

  6. Når jeg setter Oblivion spill DVD'en i min 16x DVD-ROM fra LG vil DVD-ROMen ikke lese den. Det kommer en klikkelyd med jevne mellomrom, men det er ikke mulig å få se innholdet på DVD'en i Windows utforsker.

     

    Jeg prøvde samme DVD i damas laptop og der startet den opp med en gang. Jeg trodde da at det skyldtes at DVD-spilleren er for treg, men brukermanualen hevder den kjører på 16x. Bonus-DVD'en spilles fint av, men det er jo bare en film.

     

    Er det noen her som kjenner problemet og kan hjelpe meg med en god løsning? :)

     

     

    EDIT: Nå har jeg prøvd å brenne en kopi av DVD'en. Denne vil DVD-spilleren lese og starter installasjonen. Men nå kommer det selvsagt en CRC-feil tidlig i installasjonen. Kan det skyldes kopibeskyttelse?

     

    Prøver å installere spillet på damas pc og den er allerede langt forbi dit jeg kom med min pc.

  7. Det overasker meg litt at ingen har nevnt tasting på telefonen man snakker i ennå. Når de som ringer meg skal notere et tlfnr el.l. på telefonen de snakker med meg i, er det i beste fall irriterende og av og til vondt(!) å høre på tastelydene som kommer i min ende av samtalen. Å gjøre dette vitner om total mangel på respekt for den man snakker med.

     

    I løpet av 3,5 år med inngående samtaler på et kundesenter er det en person som har spurt om tillatelse til å taste på telefonen. Premie til ham! :)

     

    Vil ellers si at lista er veldig bra, selv om jeg aldri presenterer meg så lenge jeg ser det er kjente som ringer meg på mobiltelefonen.

×
×
  • Opprett ny...