Gå til innhold

World Of Warcraft

Medlemmer
  • Innlegg

    1 961
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av World Of Warcraft

  1. Hei,

     

    Jeg kjøpte en BMW 525ia 2001 model for en og en halv måned siden (30.04.16). Vi tegnet en NAF kontrakt og jeg betalt 30.000 kr for bilen.

    Bilen virket fin bortsett fra dårlig akselerasjon, dette fortalte selger at skyldtes at bilen hadde defekt tomgangsventil og kamakselsensor. I kontrakten står det "Kjøper er inneforstått med at bilen ikke går helt ok". Bilen er også solgt "som den er".

     

    7.06.16 har jeg bilen på BMW verksted for service og sjekk av feilene selger hadde opplyst om ved kjøpet. Bilmekanikeren på verkstedet sier at han ikke finner noen feil med tomgangsventil eller kamakselsensor, men at det er dårlig kompresjon på 2 av sylinderne på motoren og at dette mest sannsynlig skyldes defekt toppakning. For å sjekke/reparere dette må det minimum byttes toppakning på motoren noe som ville koste 15.000kr (dette er i bestefall, hvis det ikke trengs å gjøre noe utover å bytte toppakning). På verkstedet får jeg beskjed om at jeg fortsatt kan kjøre bilen, så lenge jeg ikke merker at bilen går dårligere.

     

    På vei hjem fra jobb i dag sa motoren takk for seg, det smalt godt og deler fra innsiden av motoren ligger strødd i motorrommet, det ser ut som råden fra i ihvertfall en sylinder er utenfor.

     

    http://www.forbrukerradet.no/forside/bil/kjop-og-salg-av-bil/misfornoyd-med-kjop/

     

    Det hender at selger tar forbehold om at bilen selges «som den er» eller liknende. Det er også mulig å avtale seg bort fra reklamasjonsretten. Dette fritar uansett ikke selger for alt ansvar. Du kan ha et krav mot selger dersom:

    • selger har holdt tilbake opplysninger, og det antas å ha innvirket på kjøpet
    • selger har gitt feil opplysninger, og det antas å ha innvirket på kjøpet
    • bilen er i dårligere stand enn du hadde grunn til å regne med ut fra det du fikk opplyst, prisen, alderen og kilometerstanden. Har du kjøpt bilen hos en privatperson, må bilen være i vesentlig dårligere stand.

     

    Vi har vært i kontakt med selger(ikke jeg personlig) etter at den var på verksted, før motoren gikk i stykker. Han virket useriøs og kom med beskyldninger om at vi prøvde å lure han for penger, og påsto at vi beskyldt han for svindel siden han ikke kunne vite om feilen da han solgte bilen. Han mente at han ikke hadde ansvar siden bilen var solgt "som den står". Jeg er enig i at han ikke nødvendigvis kunne vite om feilen (jeg tror ikke han viste det), men at han fortsatt har noe ansvar.

     

    Hva bør/kan jeg gjøre her? Bilen er jo ikke verdt noen ting som den er nå. Men kan det stemme at bilen var i "vesentlig dårligere stand" da jeg kjøpte den? Hvis bilen i utgangspunktet trang en reparasjon til 15.000kr+, er jo det halve kjøpssummen jeg betalte bare det. Dette er veldig kjedelig da jeg er avhengig av bil for å komme meg til og fra jobb.

  2. Noen som fulgte den live streamen til Hat2 fra KotakuInAction hvor det ble påstått at noen indie studios hadde obligatorisk paetron støtte til AS (eller var det ZQ?) for å kunne fortsette å jobbe?

    De skal ha en ny stream idag hvor de skulle prøve å få med noen som kunne utdype. Veldig spent på om dette stemmer.

    http://www.hitbox.tv/KingofPol

     

    En annen stream de snakker om paetron støtte til AS

     

    Edit:

     

    KotakuInAction stream: https://www.youtube.com/watch?v=SB8d5H_DB1w

     

     

     

     

    when Anita's kickstarter came under fire, the game's lead designers and the company's business guys alike very heavily encouraged everyone donate at least $20 to her. I'm sad to say I caved, and it turned out to have been a smart move - the two that refused to donate were laid off a couple months after.

     

    http://pastebin.com/VtzAxPXf

    • Liker 1
  3. Hei, jeg trenger å bestille noen små skruer til et headsett jeg har skrudd ifra hverandre.

     

    Veit ikke helt om det heter skruer eller bolter, men nøkkelen er i hvertfall 2,5mm. litt usikker på resten av måla. Diameteren på hodet er i hvertfall ikke mer enn 4mm, og høyden er vell noe av det samme.

     

    Hvor kan jeg skaffe spesielle skruer/bolter?

  4. ga opp etter 20 timer eller noe, ble fort kjedelig. Har ikke tid til å stå å spamme i byen for å trade gear, yuck minner meg om Diablo 2 bare at her har de hjort d enda dårligere da du ikke en gang kan lage en server med gear du vil ha elelr trader.

    Beste måten å trade på er å lage en post på trading forumet. Du finner også søkemotorer som søker igjennom forumet etter ting du vil kjøpe.

  5. "World of Warcraft har slitt med dalende tall de siste årene, og hadde i sommer de laveste abonnementstallene siden 2007."

     

    "OMG det går nedover med WoW, skuta synker! Går rett til perkele dette her!"

    Nei, Audun Rodem, WoW er fortsatt det største MMO der ute, og kommer sikkert til å være det i overskuelig framtid, det blir uansett helt feil å si at de sliter. Tror man tjener styggbra på 6-7 mill spillere som betaler 100 kr mnd. Den dagen det "bare" er 1 mill spillere igjen tjener de fortsatt store summer og er større enn fleste ;)

    Slapp av de har bare mista no sånt som 30-40% av kundene på 3 år :p

  6. Bodde tidligere rett ved en plass for multifunksjonshemma folk. Massevis med folk som bare går rundt uten mål og mening, skremmer unger osv.

    Han feteste er en kar som sitter hele dagen (type 6 på mårran til 8 på kvelden) i en plaststol langs veien og plukker opp småpinner og barnåler osv. innimellom reiser han seg og spinner drit fort rundt noen runder og setter seg igjen.

    • Liker 4
  7.  

    • 500 gram karbonadedeig eller kjøttdeig
    • 2-3 ts hjemmelaget tacokrydder (smak deg frem til din styrke!)
    • 1 løk, i små terninger
    • 1 grønn paprika, i små terninger
    • 1 boks hermetiske hakkede tomater, avsilt
    • 1/2 boks røde bønner
    • rød chili, finhakket
    • 1-2 fedd hvitløk, finhakket
    • ca 1/2 lime, presset
    • frisk koriander, finhakket
    • 6 tortillalefser
    • litt revet ost
    • salat
    • tomatsalsa
    • eventuelt litt rømme

    Takk! Ikke helt det jeg leter etter, men skal prøve den.

     

     

     

     

    Det er vell bare å Google etter diverse oppskrifter så får man vell en reke oppskrifter rett opp i fanget ditt ;)

    Har prøvd, men finner ingen som minner engang :p Det viktigste er egentlig den hvitløkssausen som skal på toppen.

  8. Hei,

     

    Jeg husker for en del år tilbake at de hadde en Old El Paso burritos pakkning på butikken.

    Det er noen år siden jeg sist smakte den men mener den var ganske populær. Har leita litt rundt i forskjellige butikker men vet ikke om den produseres lenger, så lurer egentlig på om noen har en lignende oppskrift?

     

    Jeg mener at oppskriften er ganske lik som enchiladas pakka de selger nå. Stek kjøttdeig i en krydderblanding, rull kjøttdeigen i lefser som du legger i en form. Ost på toppen og inn i ovnen. Ved servering skulle man blande ut en krydderblanding (?) i rømme og ha på burritosen, husker denne røra var veldig god med en hvitløkssmak.

     

    Noen som har oppskriften, vet hvor man kan få tak i pakka eller har lignende oppskrift?

  9. Leveringstid og service er vell det jeg ser for meg vil være det viktigste. Hvis du skal konkurrere på leveringstid krever det jo at du har et lager med ting folk er interessert i å bestille noe som igjen krever at du har en del penger i startkapital. Har ikke god greie på p drive butikk, men kan ikke se for meg at det er så lett som å bestille fra nettet og selge det med lav fortjeneste videre. Du er avhengig av å kunne erstatte ting du selger som ikke fungerer osv. I tillegg må du jo skatte også

  10. Vil anbefale deg å gi Path of Exiles et seriøst forsøk. Hører stadig folk sier at det er slik Diablo 3 egentlig burde vært, og er ganske enig i det. Det beste med det er som du sier, at man kan stenge seg inne i månedsvis i strekk og fortsatt ikke være i nærheten av å komme i mål. Og det ofrer ikke kompleksitet for å trekke et større publikum. Det er F2P, men cash shopen er den beste jeg så langt har sett i et spill. Det er stort sett kun kosmetiske ting å få kjøpt, med 2 unntak: character slots noe man i utgangspunktet har mer enn nok av fra før av, tror man har plass til 15 characters eller noe sånt har selv enda ikke nådd cappen. Og nr 2: storage plass (bank/stash), dette er vell det nærmeste man kommer "P2W" i dette spillet, selv om det ikke helt kan kalles å vinne.

     

    Eneste er ett stort minus for min del, spillet kjører foreløpig dårlig på nyere skjermkort (ATI skal være hardest rammet), dette er ikke noe problem før man kommer nærmere endgame. Men når man begynner å få masse skills med mye effekter og slikt vil man merke FPS spikes om man har et av disse skjermkorta som er utsatt. Vet de jobber med å fikse det, men de har brukt ganske lang tid på det allerede det er et lite studio så de har ikke all verdens med resurser å bruke heller.

  11. POE standarden skal være 48v.

     

    Fant denne linken: http://boards.straightdope.com/sdmb/showthread.php?t=407573

     

    "The circuit in the POE powered device is actually fairly complex. There's a negotiation process which goes on between the POE switch and the POE device in which the switch carefully puts small amounts of voltage on the port and looks for a characteristic impedance in response. This is to maintain compatablility with non-POE devices that might be damaged if unexpectedly powered. Once the POE handshaking has been performed the POE switch will be providing 48V on the port. However, the POE device circuit usually maintains electrical isolation between the port and the local device ground by chopping the 48V into AC and passing it through a transformer, and it's easy to change the 48V into whatever voltage the camera needs in the process."
    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...