Gå til innhold

molsen

Medlemmer
  • Innlegg

    181
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av molsen

  1. Jeg fikk Sandisk Extreme 240 GB i min macbook pro fra 2010. Det er da altså bare sata 2. Merker ytelsesøkningen alikevel :) Jeg har i lang tid planlagt oppgradering, og skulle da egentlig gå for en Samsung, eller en marvel-basert SSD, men til 1620 kr fra pixmania så skjedde impulskjøpet. Måtte dog vente på 11 dager lang postgang :S

  2. Var innom Lefdal i dag og henta reklameavisa deres. Der var prisen for telefonen 1295 med Tele2 Champion Mega, hvor det er noe datatrafikk inkludert. Månedsavgift var 239 kr, noe som gir en minste totalpris på 4163 kr... Dette var da ganske billig? Og da kommer spørsmålet mitt, hvordan er android med tanke på dataroaming? Tele2 benytter seg vel av Netcom sitt nett.

     

    -molsen

     

    Vet ikke om jeg helt forstod spørsmålet ditt, men du kan skru roaming av og på som du vil.

     

    Åja, lurte egentlig på om man kunne få roaming til å se ut som "hjemmenettverk" eller hva det kalles, slik at man slipper melding om at man "roamer". Får det på min nåværende mobil, men er dog ikke android da.

  3. Var innom Lefdal i dag og henta reklameavisa deres. Der var prisen for telefonen 1295 med Tele2 Champion Mega, hvor det er noe datatrafikk inkludert. Månedsavgift var 239 kr, noe som gir en minste totalpris på 4163 kr... Dette var da ganske billig? Og da kommer spørsmålet mitt, hvordan er android med tanke på dataroaming? Tele2 benytter seg vel av Netcom sitt nett.

     

    -molsen

  4. Har sett på det før, men likte det ikke så forferdelig godt. Var ikke like pent som det jeg linka. Men smak og behag :)

    For de som ikke skjønte det med erstatning til bakdeksel så mener jeg det dekselet som du må ta av for å få tilgang til batteri/sim/microSD etc. Om jeg ikke tar feil er dette av plast fra før, kunne gjerne tenke meg ett i metall. Eller noe som etterligna metall hvertfall. Har hørt at man mister litt premium-følelsen pga. plasten, og når jeg kjøper en mobil til 4600 så vil jeg gjerne ha så mye premium-følelse som mulig, om du skjønner.

     

    Bakdekselet er i plast fordi sgs 2 blir ganske varm etter intens bruk. Tror plasten slipper ut mer varme enn f. eks et bakdeksel i metall. Metallet vil også kjennes mye varmere ut mot håndflata enn et stykke plast. ;)

     

    Bakdekselet er nok lagd av plast fordi Samsung vil holde produksjonskostnadene nede. Plast er meget lett å arbeide med, veier lite, finnes i relativt solide sammensetninger, men leder dårlig varme. Et kjapt søk på wikipedia vil vise at metaller har langt bedre termisk konduktivitet enn plast.

     

    EDIT: Men ja, helt korrekt, plast vil føles kaldere i hånda :)

  5. Gigabyte-kortet skal nok være et av de stillere ifølge diverse tester, men hvilket av Gigabyte-kortet og MSI-kortet som er best er for meg noe uklart, men førstnevnte er jo billigere.

     

    Hvis man kjøper Gainward GLH så betaler man for en OC man veldig enkelt kan gjøre selv på alle GTX 460 kort, men det er jo ikke noe dårlig, bare litt dyrt?

  6. Hvordan får man kjøpt galaxy-kort i Norge?

     

    Blir spennende å se hvordan 2GB-kortet presterer ja, og da for min egen del hvordan det presterer alene. Leste på et forum at 2GB vil bli veldig effektivt i CAD, men mye av dette blir bare synsing.

     

    Her er en test av et annet 2GB kort levert av Zotac: http://en.expreview.com/2010/08/08/exclusive-review-of-zotac-geforce-gtx-460-2gb-edition/9041.html

     

    17. august er ETA hos Komplett.

  7. Hei, selv har jeg merket meg tre forskjellige gtx 460 1GB kort, men jeg er ikke sikker på hviket som er best.

     

    1. Palit GeForce GTX 460 Sonic HDMI 1GB

     

    2. Gigabyte GeForce GTX 460 OC Mini HDMI Dual-DVI 1GB

     

    3. MSI N460GTX Cyclone OC 1GB

     

    Slik jeg ser det så er fordelen med Palit-kortet at det har vanlig HDMI kontakt, men tilgangen fra skikkelige butikker er dårlig, dog prisen er den laveste. MSI-kortet er muligens det aller beste, men er forholdsvis dyrt. Gigabyte-kortet er en del rimeligere, og det er god tilgang på det fra skikkelige butikker (vurderer selv å kjøpe Gigabyte-kortet + Starcraft 2 fra dustin :)).

     

    Jøss, så at du vant et for 800 kr på qxl, gratulerer :)

  8. Hei, på hybelen har jeg tilgang til å registere en MAC-adresse på det trådløse nettet og dette er litt begrensende når jeg har fått telefon med WIFI etc.

     

    Jeg lurer da på om det er mulig å sette opp en slags router (gateway?) slik at den logger seg opp mot eksisterende trådløst nett og lager ett nytt nett som enhetene mine kan være på?

     

    Eventuelt hvilke routere har da mulighet til dette?

     

    Er det noen spesielle som dere anbefaler?

     

    Mvh

    molsen

  9. Hei, på hybelen har jeg tilgang til å registere en MAC-adresse på det trådløse nettet og dette er litt begrensende når jeg har fått telefon med WIFI etc.

     

    Jeg lurer da på om det er mulig å sette opp en slags router (gateway?) slik at den logger seg opp mot eksisterende trådløst nett og lager ett nytt nett som enhetene mine kan være bak?

     

    Eventuelt hvilke routere har da mulighet til dette?

     

    Er det noen spesielle som dere anbefaler?

     

    Mvh

    molsen

  10. Er noen av dere kjent med det problemet at arenaen registrerer mottak av meldinger, men de finnes ikke i innboksen? Jeg fikk denne feilen i går.

     

    Edit:

    Meldingsikonet vises på toppen av skjermen og antall meldinger vises der skjermlåsen er.

     

    Edit:

    Problemet løste seg av seg selv.

  11. Takker, så den nyeste S/W-versjonen er V10m altså. Da får jeg prøve å oppdatere den på en måte, da jeg tror jeg gjør noe feil, siden programmet hevder at min er den nyeste (V10b).

     

    Det er jedelig at telefonbokproblemet ikke er løst enda ja, skikkelig frustrerende å ikke se hvem som sender melding.

     

    som sagt tidligere...lagre kontaktene med +47 foran numrene på simkortet(eller USIM som det heter på tlf) og alle kontaktene på tlf uten +47 foran så vises det hvem det er fra både når en mottar mld og samtale. Kontaktene vil da vises dobbelt men det er bare til å velge vis fra håndsett i tlf bok.

     

    Takk for klargjøringen! Skal bli flott å få det til på en måte :)

  12. Takker, så den nyeste S/W-versjonen er V10m altså. Da får jeg prøve å oppdatere den på en måte, da jeg tror jeg gjør noe feil, siden programmet hevder at min er den nyeste (V10b).

     

    Det er jedelig at telefonbokproblemet ikke er løst enda ja, skikkelig frustrerende å ikke se hvem som sender melding.

  13. Jeg installerte bare den pc suite. etter å fått installert og oppdatert den så kommer det etterhvert et ikon nede i høyre hjørne hvor det står at det er en oppdatering ledig. Så er det bare å følge det som står. Oppdateringen er 220mb eller no og tar litt tid og krever at du har omtrent fullt batteri. Mobilen min er raskere og mer flytende på menyer og ting du blar i.

     

    Nå har jeg gjort dette gjentatte ganger. Følger etter punkt og prikke men etter jeg har koblet til uten batteri,tar den ut igjen og skrur telefonen på og velger pc suite på tlf skjer det ingenting annet enn at pc suite starter opp...regner med når det står next i boksen under punktene som skal foretas at det skal skje noe der men ingenting...er i ferd me å gi opp....

     

    Softwareversjonen jeg har nå er V10b...

     

    Edit: Fant løsningen. Var fordi jeg kjører Windows 7

     

    Hei, er S/W-versjonen din nå V10b? Eller var det den forrige du hadde før oppdateringen?

×
×
  • Opprett ny...