Gå til innhold

VinceK

Medlemmer
  • Innlegg

    372
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av VinceK

  1. 7 hours ago, mobile999 said:

    4k@50/60Hz?

    Ingen andrehånds streamesider tilbyr 4k. Det er bare å glemme. Altfor mye stress for dem i forhold til hvor lite de kan øke prisen / hvor få over hele verden som er kundemassen deres som har tilgang til 4k tv/nett.

    Til og med tv2 har så vidt begynt å vise noen kamper i 4k til tross for at de har betalt milliarder for rettighetene og lett kan kreve det av distributørene. 

  2. On 8/3/2021 at 8:47 AM, Snikpellik said:

    Kan det jeg og, og synes 499,- er en helt fin pris. Blir faktisk en del billigere det enn forrige sesong siden TV2 har overtatt hele Champions League og da slipper man å betale for Viaplay i tillegg. Men, via Telia får man ikke 4K dessverre.

    Hadde det vært med 4k via Telia til den prisen hadde det vært en veldig fornuftig og bra pris som sikkert hadde hindret mange å rømme til andre strømmetjenester. 

  3. Dette var noe som ble innført da covid startet. Fortsatt er det slik at man rett og slett ikke får prøvd hodetelefoner butikken ikke har utstilt og alle ørepropper, som kan koste flere tusen kroner, på forhånd. 

    Har spart opp til muligheten å kjøpe de nye Sony wf-1000xm4, men de er ganske dyre (selv med power rabatt), så vil jo vite at de passer ørene mine over minst et par dager. 

    Ser folk i andre land har åpent kjøp på dette igjen, noen formening om når det kommer tilbake her eller forslag til hvordan man kan få prøvd nye ørepropper før man kjøper de? 

    Eller må man bare ta sjansen og selge de med 800~ kr tap på finn? 

  4. On 6/20/2021 at 7:31 PM, magb said:

    Ble en 75" q90t på meg også i helgen, stod mellom den og 65/77" Lg cx. Valgte q90t pga mye lavere pris og store vinduer. Går fra en eldre 55" Lg Oled , så blir spennende å se.

    Hatt Q90T I to dager nå og det er en helt annen verden i et rom med lys og vinduer vs CX. Oleden var som et speil i forhold. 

    • Liker 1
  5. Kjøpte QE75Q90 med DnB supertilbud via power i helgen. Fikk den for 14400kr. 75".

    Har LG 65" CX fra før og greier rett å slett ikke kose meg med den til mitt daglige bruk. Oleden gir sykt mye gjenskinn. Har et rom med vinduer og kveldssol, så er jo ikke noe sjokkerende. Men blir altfor mye gjenskinn for min smak. Samsung QE75Q90T/95t og høyere har anti refleksjon belegg som forhåpentligvis gjør det til en mye bedre opplevelse.

    Flytter CXen til et annet rom med minimalt lys, så kan jeg heller se gode filmer og serier på den, men til daglig bruk som for meg er mest sport og vanlige kanaler blir QE75Q90 TVen jeg bruker. Ble gira på 77" cxen til lg som også var til en god pris, men blir jo samme problemet. 

    Er 60 dager åpent kjøp hos power, så man får hvetfall nok med tid til å finne ut av det i sitt eget hus med sine lysomgivelser. 

     

     

  6. Ser på denne og robotstøvsugere generelt. Kjører den et par ganger om dagen eller hva? Man setter opp et program vel, hvor ofte har dere på deres? Tror den kan passe perfekt hos oss. Et stort rom på 50kvm med kjøkken og stue og en hund. Men hvis man ikke har spesielt mye "støv på hjernen", og vanligvis går over med støvsugeren på søndager uten å tenke så mye på at det er mye støv ellers i uka, er det vits? Kan tenke meg at det er noe man først legger merke til at man burde hatt for lenge siden, når man først har en. Nå som sommeren kommer blir det også lettere å få øye på støvet med sollys osv.

  7. Vet det er flere somener touch panelet på siden av den ene øreklokker på Sonyene er plagsomme, som han i redaksjonen. Selv er det sammen med NFC tilkoblingim favoritt med dem. Dobbeltapp for pause. På podcast appen min har jeg i instillinger gjort at slide til venstre spoler tilbake 15sek og slide til høyre frem 15sek. Samme med videoapp. Har dog opplevd når jeg går med de i kulda at touch funksjonene blir veldig mye dårligere. Helt tilfeldig uansett hvor jeg trykker. Men har ikke lest manualen, kan hende minusgrader advares mot der.

     

    Et skummelt problem jeg har opplevd er meget dårlig kundeservice av det eksterne byrået som driver kundesupporten for Sony. Så vær obs på det.

  8. Smart å beholde prisvarsel på et produkt måneden etter man har kjøpt det ja. Hadde Huawei mediapad m3 på varsel, kjøpte den for 3.4 eller noe, glemte jeg hadde på varsel, uka etter satte Elkjøp selv ned prisen med 350kr en dag, var bare å ga screenshot og få mellomlegget da.

     

    Kanskje litt mer pes når konkurrenter endrer prisen.

  9. Betalte vel ganske nøyaktig 90kr inkl frakt fra Wish for noe bluetooth plugger. Den typen med ledning som går bak nakken mellom pluggene. Og magnet bakpå pluggene så de hektes sammen når de henger rundt nakken.

    Ganske imponert over lyden (spesielt for prisen) og jeg er kresen på lyd. Og de holder 4-5 timer uten stress.

    Spar heller penger. Lyd er uansett ikke Samsungs sterke side.

     

    Samme her, Q et eller annet. Kjøpte sony mdr xb50bs 5-6 uker tilbake. Ligger på 8-9 hundre kr for det meste. Ikke fornøyd med tanke på prisen. Fordelen er NFC, rask tilkobling. Men byggekvaliteten er elendig, volum og av og på knappene detter plutselig av. Første Google tråden jeg fant var femti andre personer med samme problemet. Kontaktet Sony, fikk beskjed om at det trolig ikke gjaldt som garantisak.nå har volumknappen detti av.. Veldig skuffende kundebehandling. Har Sony mdr 1000x og er fornøyde med de, men skeptisk generelt.

     

    Nå er jeg fristet til å prøve noen av disse nye typene, men for å være ærlig ser jeg ikke helt problemet med å ha den ene tråden rundt halsen. Og lydmessig er også de til 100-200kr på AliExpress mer enn bra nok. Får se.

  10. Markedsføring er ett yrke jeg i grunnen har veldig lite respekt for. Antar yrket omfatter mer enn all den reklamen og tåpelige markeds stunt vi ser rundt oss, håper det iallefall, men på en generell basis så handler det stort sett mest av alt om å lyve og manipulere og å fortelle sannheter på en slik måte at de både kan og vil bli missforstått, og slikt har jeg svært lite til overs for.

     

    Se bare på Skeidar sitt lille stunt i forrige uke. Løgn og bedrageri på høyde med butikktyveri. Ser ikke helt forskjellen.

     

    Forsåvidt enig, utrolig mye løgner som blir servert. Men da er det veldig mange yrker som faller under samme paraplyen. De som jobber på kontoret, vasker kontoret, lager produktet til feks en hårshampoo trenger salg, og derav god markedsføring for å ha en jobb. Det gjelder alt fra det til traktorer, gressklippere osv. Og folk, gale som vi er , liker å kjøpe følelsen av at det de har er bere enn det virkelig er. Som First Price jordbærsyltøyet som lages i samme fabrikk som merker som koster fem ganger så mye.

     

    Men hva gjorde Skeidar?

  11.  

     

    Nei...har forsøkt sikkert 10 ganger...både med chrome og firefox. Når jeg skriver inn adressen får jeg "

    Valgt leveringsmetode er dessverre ikke tilgjengelig for ditt område"... og får ikke trykket bestill knappen. :hmm:

     

    Edit: Skifter jeg til nabobyen får jeg det til. Merkelig da!

    Prøvd med incognito modus? Mulig det er en cookie som er ute og kjører ift deres systemer? I verste fall får du høre med dem på chat om du kan reroute sendingen i etterkant hvis du plotter inn en bekjent i nabobyen elns.

    Ja kan bare bestille levering til en kompis i nabobyen, så gikk det :)

    Nå som du har bestilt er det vel bare å chatte med dem på Facebook eller noe og si at den må bli levert til din by i stedet. Fikser vel det. Gratulerer uansett, bare å glede deg! Imponert over smart tv os til lg og. Bruker ikke chromecasten lenger

    • Liker 1
  12.  

    Flere som opplever at deals på brus er trukket på letsdeal? Så på cola på torsdag til 2 brett for 250+frakt, men ventet iom at det var snakk om et bf tilbud. Ser nå ingenting på cola hvertfall.

     

    Nvm, var maxgodis som sto for dealen, så da regner jeg med de trakk den der for å få mer for sin egen. Har scr shot som viser at den skulle vart 38 dager til. Sleipe greier. Da blir det ikke handel hos dem.

    Fikk mail fra https://yoolando.com/ om at de kjører 4x brett pepsi max for totalt 419,76,- levert til deg. Varen og frakt fra Tyskland er på 345 kroner, så du slipper moms og tollbehandling. De selger også Cola, men mener at det var 40,- dyrere. 

     

     

    La 4x24 bokser pepsi max i handlekurven og gikk til betaling nå. Ble totalt 279 kr (inkl 19 kr frakt).

    I så fall blir det jo 2,9 kr boksen. Bedre pris enn Letsdeal hadde hatt med BF tilbudet sitt. 

    Sitter her i halvsøvne, så får se om det stemmer når jeg står opp i morgen. Må slå til da i så fall.

     

    Edit: Leser i kundeservicen at frakt innad i Norge er 119 kr ekstra, blir i så fall rundt 400kr.

  13. Flere som opplever at deals på brus er trukket på letsdeal? Så på cola på torsdag til 2 brett for 250+frakt, men ventet iom at det var snakk om et bf tilbud. Ser nå ingenting på cola hvertfall.

     

    Nvm, var maxgodis som sto for dealen, så da regner jeg med de trakk den der for å få mer for sin egen. Har scr shot som viser at den skulle vart 38 dager til. Sleipe greier. Da blir det ikke handel hos dem.

     

    La merke til det selv. Pepsi Max dealen da jeg sjekket i går var det flere hundre brett igjen av. 

    Hadde også lagret 3 netter i London med fly og 7 dager i Egypt (ikke den som er der nå) for moro skyld, de er borte nå også.

    Skjønner om det blir tap for dem, men når de reklamerer med det og har satt en grense på 1k rabatt bør det jo være tilgjengelig.

     

    Jaja, får titte på de andre sidene :)

  14. Jeg bruker bulldog og er greit fornøyd med det. Har lenge hatt lyst å teste ut dermalogica men du verden for en pris. Kan ikke fatte at en flaske varer så lenge? Men viss jeg noen gang skal prøve er dette dagen! Også usikker på hvilken type jeg skulle valgt, har aldri blitt helt klok på hva slags hudtype jeg har, føler den både er fet i noen områder, og veldig tørr i andre. Rett og slett kombinert, men virker ikke som det fantes en variant for sånt.

     

    Ser at det blir mindre og mindre hardware som årene går, og mer forbruksvarer som kremer ol.

     

    Om man kjøper de to siste, til rundt 600 totalt blir det jo rett over 30kr i mnd over et og et halvt år, eller rundt femitlappen i mnd om man bruker de opp på 1 år. Så sånn sett er det vel greit. Men henrikrox, bruker du kremene morgen og kveld eller? 

    Den cleansingen og vanlige fuktighetskremen virket ikke så risky. 

    • Liker 1
  15.  

     

    blush og blivakker har forvørig en del greie tilbud på diverse produkter, mye som er fake news, men fks dermalogica er det greit rabatt på noen produkter, er fortsatt dyrt, men de produktene er jo magiske :p

    Har du noe å anbefale fra dermologica?

     

    Avhenger jo veldig av hudtypen din, men de selger sånn prøvekits også som er ganske drøye i bruk, når jeg bestilte mitt for noen år siden, tror jeg det varte i vel 1-2 måneder.

     

    fks:

    https://www.blush.no/product/785530/fet-uren-hud/dermalogica-skin-kit-oily-skin#

    https://www.blivakker.no/product/3740/dermalogica-skin-kit-normal-oily-5-deler-

     

    Her er de tre greiene jeg bruker

    https://www.blush.no/product/784750/hudpleie/ansiktsmasker-skrubb/peeling-skrubb/dermalogica-daily-microfoliant#

    https://www.blush.no/product/784754/hudpleie/rens/fet-uren-hud/dermalogica-special-cleansing-gel#

    https://www.blush.no/product/794050/hudpleie/dagkrem/normal-kombinasjonshud/normal-hud/dermalogica-skin-smoothing-cream#

     

    Disse varer ca 1,5 år +-

     

     

    Med tanke på at jeg daglig bruker noe fuktighetskrem i ansiktet, kan jeg like gjerne bruke noe bedre produkter. 1,5 år ca er jo ganske lenge.

    Tenker kanskje å gå for 2 av de 3 du nevner nederst her, som en start. Eller bør man ha alle tre?

    Føler grensa mi foreløpig ligger på 2 hehe. I så fall, hvilke hadde du gått for? Skin Smoothing cream blir vel 1. Men den andre. En ting til; Bruker du de både morgen og kveld?

     

    Merkelig hvis det jeg ender opp med å kjøpe på årets Black Friday er ansiktskremer :p

    • Liker 1
  16.  

     

    Soundgarden med samsung s8 til 4000

    Det er med ice abonnement. 8Kish minstepris i ett år.

     

    Ser fortsatt etter 128gb eller større microsd til min nye s8+

     

     

     

     

    Soundgarden med samsung s8 til 4000

     

    Med abonnement ja... ;p

     

    Det så eg ikkje. Begynner å bli sent :p

     

     

     

    Hehe, var nok en del som kvikna til i stolen når de så den posten der ja :p

  17.  

     

     

    Synes tilbudene på B7 har en liten bismak. Når man vet at det har vært billigere på dnb-tilbud før....

    Pioneer Kuroen får holde noen år til...

     

     

    Det har jeg bestemt meg for også. Har Pioneer Kuro 5080xa, 50" 720p med fortsatt knallbra bilde. HDMI 2.1 kommer 99% sikkert på 2018 modellene, så får ha is i magen :)

     

    LX5090 Full HD her. Stadig gledelig overrasket over hvor bra den står seg. 

     

     

     

    Hehe, det jeg egentlig bestemte meg for dagene før BF i fjor. Endte opp med 65" OLED LG C6. Pioneeren ble plutselig mange hakk mindre prioritert å se på etter LG tven kom i hus. Pioneeren er i en ekstra TV Stue og brukes meget sjeldent, men fortsatt glad i den.

  18. Tenker å kjøpe Jabra Move hodetelefonene til moren min, da hun ønsker noen lette trådløse. Har jo kostet 399 før, men etter alle gode testene i slutten av fjoråret har den ligget på rundt 599/699 siden Mai.. Koster nå 499 kr på Teknikmagasinet. Så den var for 399 på CDON men ble solgt ut med en gang + er jo fraktkostnad der.

     

    Ikke akkurat noe hurramegrundt tilbud, si gjerne fra om noen andre kommer over noen bluetooth hodetelefoner under tusenlappen som virker som et bedre kjøp :)

  19. Noen som har noe tips til lydplanke/høyttallere til B7? Tenker rundt 5000-6000

    Power har jbl sb450 til 3495kr ser jeg. Kjøpte lg c6 I fjor med sb400 som da på BF var ute til 2990 tror jeg. Sb450 er jo nyere, tror den er bra. Men sjekk litt reviews først :) Et av de bedre tilbudene jeg har sett i dag.

    "Begrenset antall"

     

    https://www.power.no/hoeyttalere-og-lyd/lydplanke/jbl-cinema-sb-450-soundbar/p-452847/?gclid=Cj0KCQiAgNrQBRC0ARIsAE-m-1xG5SWYTP2zPyfAxljYCYy9VXjA5_0Z_psgde3EFpzoz_ZwjNu8lggaAnfFEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

  20. Disse er nesten på nivå med Bose til ca 1200 kroner. Har 2 mikrofoner til å vrenge bort støy. Mye for pengene.

     

    For noe rør. 1200 for de?! Kjøpte de for mange måneder siden der du bestiller bestiller de fra, AliExpress, til 240 kr. Kan absolutt ikke måle seg med bose eller Sony toppmodellene. Men til en to hundrelapp er de greie, 1200kr derimot.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...