Gå til innhold

eirikholst89

Medlemmer
  • Innlegg

    88
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eirikholst89

  1. Husky & HD syntes jeg bare er flaut å høre på, at du snakker fort gjør det ikke til en god kommentator. Begge spiller jo i gold såvidt jeg vet.

     

    Hvis man skal være en god kommentator MÅ man snakke fort. I allefall i sc2. Dette er ikke golf. Når folk har 100-200 apm må man snakke for fort å dekke bare en brøkdel av de som skjer.

    Har forøvrig aldri hatt problem med å høre ka Husky eller HD sier. Synes begge gjør en fantastisk jobb for communetiet, og håper de vil fortsette lenge.

     

    PS begge er i platinum leauge.

  2. Skjerm driverene er nesten ett år game. Men hver gang jeg installerte nye, kom det blåskjerm når jeg restartet pc. Så jeg måtte gå tilbake til et eldre instillinger ved oppstart. Så basicly har eg eldgamel drivere.

    Google sa dette var en vanlig feil med kortet mitt. Så jeg antok at alt ville gå fint når eg fikk ett nytt ett.

     

    Og nei, ingen skjermbilde. Bare "Searching" og blinking mellom analog og digital når eg trykker souce knappen under skjermen.

  3. For en måned siden takket grafikk kortet for seg, og jeg fikk et nytt Radeon HD 4870 i garanti, det samme som eg hadde fra før. Men med det nye grafikkortet får eg ingen respons på skjermen min, med samme instillinger som før. Kortet skal være forsvarlig plassert, og får strøm av to ledninger.

    Det er ingen mulighet for å gå inn i bios eller forrandre noen instillinger. Skjermen er svart og finner ingen signaler fra pcen.

     

    Det er 2 strøm innganger på grafikkortet. En 8 pin og en 12 pins. Skal begge disse kobles i eller begge? Eller kan problemet være noe helt annet? Uansett om jeg har koblet i begge eller ingen av strøm kablene i kortet, får eg opp 4 røde lys oppå skjermkortet.

     

    Det skal også nevnes at det har vært store problemer med å installere ny programvare til kortet. Noe som ser ut til å være en vanlig feil med dette kortet.

     

    Håper noen kan hjelpe

    en måned uten pc kan være en pain :p

  4. Fikk akkurat to nye harddisker i PCen min. En mindre SDD og en stor vanlig harddisk.

    Har planer om å installere alle spill/drivere på SSDen og resten på den andre.

     

    Problemet er at da eg installerte windows 7 på SSden, finner jeg ikke den andre harddisken i min datamaskin.

    Eg gikk inn i BIOS og så at begge hardiskene er satt opp som master uten en slave.

     

    Master0: SDD

    Slave0: ...

    Master1: kingston whatever

    Slave1: ...

     

    Kordan skifter man det slik at SDDen kan forbli master med den andre som slave?

  5. Eg er ute etter en mod for trinketer. har 7 stk eg bruker hele tiden i bg og trenger en mob for å gjøre skiftingen lettere. har noen tips on en bra trinket mod? og kanskje en som gjørd det mulig å skifte den nedre trinketen uten å måtte dra den ned med musen. feks høyre mus=plassere trinketen oppe og venstre museknapp den nede.

     

    trenger også en macro til å bruke den øverste trinketen, nederste trinketen og kanskje en der man bruker begge to samtidig.

     

    håper på gode tips :)

  6. tok nettopp en ny titt på bc talentsene, og der har det skjedd noen små forandringer.

     

    weapon master som gir 50% til å resiste disarm og +4 skill til alle våpen.

     

    improved pummel vil når ha 50% sjanse til å daze

     

    rampage kan når bare stacke 5 ganger men da også 40ap per gang, så max ap vil være d samme.

     

    Vitalety gir nå også strenght! for faen! 10% mer str! plz gi d til arms eller fury og eg skal slikke skoene deres blizz!

  7. å vinne er å ha det gøy. og det er bare kjipt å tape. men siden ikke alle kan vinne vil det alltid være noen som ikke kan ha det gøy i en wsg runde. sånn er det bare.

    var lenge pug som trådstarter, men etter noen månder pvp greide eg å komme meg inn i et bra preemade team. det er desverre ikke annet å gjøre :S

×
×
  • Opprett ny...