Gå til innhold

eXX0n

Medlemmer
  • Innlegg

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eXX0n

  1. Ok det har seg sånn at jeg låner en 250gb extern Maxtor disk av mamma. Og på den hadde jeg alle filmene mine, spillene mine, ISO og BIN filer +++mye mer (200gb ca.)

     

    Så på fredag var jeg på LAN hos en kompis av meg og når jeg skulle kople opp pc'en min så klarte jeg ved et uhell å plugge i laptop adapteret til kompisen min i HD'en(hvorfor måtte det ligge i nærheten av mine ting og ligne så mye på adapteret til HD'en?). Det adapteret er på 19v AC og adapteret til HD'en er på 12v DC. Vel det som skjedde var at HD'en blinka litt rart, men jeg tenkte ikke noe over det for jeg var trøtt og ville bare få kobla alt opp og spille wow. Men HD'en kom ikke opp i windows.

     

    Da jeg kom hjem i dag så skrudde jeg den opp, tok ut HD'en som lå i kabinettet og plugga det i pc'en i et lite håp om at det bare var kabinettet til HD'en som hadde tatt kvelden, men da hørte jeg et lite knepp også kjente jeg det lukta svidd og jeg kunne se litt røyk. Jeg tok ut hd'en og undersøkte den og så at det var en liten firkanta komponent på kretskortet til hd'en som hadde blitt svidd.

     

    Spørsmålet mitt er: Går det an å få den reparert? Men vil det lønne seg? Siden sånne harddisker ligger på under tusen lappen nå.

     

    Mvh. eXX0n

     

    PS: Ja jeg veit det er litt flaut at jeg klarte å stappe i feil adapter :blush:

  2. Her har du Valgerden din!

     

    Jeg vil se et bilde av bandet Dir en Grey.

    Page not found

    The page you are looking for might have been removed,

    had its name changed, or is temporarily unavailable.

     

     

     

    Jeg vil fortsatt se et bilde av Valgerd. :realmad:

     

     

    Her har du a!

     

    Jeg vil se verdens lengste trapp :p

    post-73-1110736047_thumb.jpg

  3. Det eneste vi kan gjøre for å forhindre at haiene kommer til Norge er å drepe dem. Kanskje brutalt, men mennesker, og dyr som tilhører det naturlige økosystemet har dessverre mer rett til å være i dette landet enn hvithaien.

    Altså haier har mer rett en mennesker til å leve synes jeg. Siden mennesket har ikke gjort noe anna en å ødelegge for naturen siden vi ble skapt.

     

    Og dessuten så tror jeg verdenen har sunt av haier som dreper mennesker siden det er overskudd av mennersker på jorda nå. Se på den tragedien vi hadde nede i asia for noen måneder siden, det var bare naturens måte å balansere menneske bestanden på.

  4. Onani er en sykdom og et stadig økende internasjonalt problem, som vi i Svevende Ord tar svært alvorlig. Masturbasjons-pesten kan og må bekjempes!

    Dette er første del av Svevende Ords ANTI-ONANI-SKOLE:

     

    HAHAHAHHA LOL trodde de var ferdige med det derre "onani fører til blindhet" greiene for noen hundre år siden!! :!: tragiskt

  5. Du trenger ikke noen switch i det hele tatt om du har en TFT skjerm med en kabel for Analog og en for DVI... ste-faren min gjorde det sånn at han tok den Analoge å stappa i den gammle pc'en og DVI'en i den nye... funker fett det...men han kan ikke ha på 2 pc'er samtidig da... :p

  6. hmmm...... microplex du kjøpte hos??

     

    send en mail! microplex ROXXXX på kunde support!!!

     

    MVH: PandoRa

     

    PS!!! GOOOOOO MICROPLEX  :w00t:  :w00t:  :w00t:

    helt uenig med deg i at det rox. (har ventet 1 måned nå på en erstatning for et ødelagt headsett som jeg fikk bekreftet at jeg skulle få nytt), men nok ot.

     

    men vifte/lysstyringen min så kan jeg stille mellom 12 og 5 V. når den står på 5V så lyser bare halve kathoden. kan hende det er dette du har gjort.

    Jeg synes Microplex er ganske flinke med servicen jeg. Jeg bestillte meg en PSU fra dem, men jeg glemte å sjekke åssen strøm kontakt det var (20 eller 24 pins) og det var en 24 pins og hoved kortet mitt har 20. Så jeg sendte en mail om jeg kunne få bytte PSU'en, det jeg fikk til svar var at de kunne sende meg en overgang GRATIS :D og jeg fikk den dagen etter på :w00t:

  7. jeg vet at man kan flashe biosen på grafikkort...

     

    går det ann på prossesorer...? og hvis det går ann vil grafikkortet mitt bli ødelagt på samme måte da....?

    Tror ikke CPU har bios.. men du har biosen på HK'et da... den kan du flashe.... det er nok ikke så risikabelt som å flashe biosen på et skjermkort...

  8. *blablabla yatayata yata*.....ja intel brenner først...

    og amd vinner...

    eHM....Feil!

     

    Jeg har for litt siden lasta ned en film, fra toms hardware guide....

    sammenligning av AMD vs. Intel, når prossesor vifta blir fjerna.....AMD sier bare *PFOOOOFF* og begynner å brenne.....Intel Bare stopper opp, og føkkker det du driver med....

     

    MVH: PandoRa

    Men Pentium er ikke bedre bare fordi den ikke brenner opp når du tar av vifta.... det er jo ingen idioter som driver å tar av vifta på CPUen sin mens pc'en står på da! :p

    Så hva er vitsen med å diskutere det her???

  9. Jeg har et kt400 kort og blei fortalt at det ikke gikk å sette på agp/pci lås... men i Bios kan jeg velge Hz'en på AGP og PCI... er det det samme som AGP/PCI lås??

    KT 400 kort har dessverre ikke AGP/PCI lås.

    Har du ikke AGP/PCI lås kan det fort gå slik at harddisker,lydkort og andre AGP/PCI komponenter får juling slik at de mister sin funksjon. ;)

    gjelder dette for bare KT400 kort?? eller alle KT kort???

×
×
  • Opprett ny...