Gå til innhold

OrIoN89

Medlemmer
  • Innlegg

    76
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

OrIoN89 sine prestasjoner

69

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nok engang skal det straffes istedenfor å komme med løsninger. Blir det mange nok som prøver å "redde" fremtiden ved å bremse den opp får vi problemer.
  2. Tiktok er ille. De samler til og med biometriske data, bruksmønster av andre apper osv.
  3. Om noen hadde sagt at jeg ikke hadde hatt mulighet for hjemmekontor hadde jeg bedt om 15% mer i lønn eller lønnet reisetid. Å sitte i ett åpent kontor landskap er døden om man skal jobbe hardt mentalt. Er en grunn til at det ikke er lov til å prate under eksamen eller på en lesesal.
  4. Håper Norge får på plass artilleri til oss selv snart; vi har vel sendt halvparten ut av landet allerede. Rart hvor lite prat om styrking av egent forsvar det er i en såpass varmt konflikt nivå det er om dagen som en av de nærmeste naboene til den røde bjørnen. Litt bjørnespray hadde vært fint å ha så vi ikke havner der vi var i 1940, selv om Nato "bare" er 40-50 dager unna om det skulle skje noe.
  5. Spille i 24 timer i døgnet? Hva? Og hvorfor sammenlignes det ikke reelle alternativer? Eks game 5 timer solo, game 5 timer sosialt, se Netflix 5 timer, lese nyheter 5 timer, strikke 5 timer, kjøre radiostyrt bil i 5 timer osv. Om man sammenligner å trene, spise mat eller game er noe rart, da det å ikke spise mat ikke er ett alternativ.
  6. Eller gjør som meg: jobb når man er inspirert. Ellers sover man lenge, trener, vær i sola og spis godt.
  7. Tror ikke så mange bryr seg om menn som puler menn. Men det kan være litt slitsomt å få det gnidd i fjeset hver sommer. Men gøy og viktig skal det være. Ironisk nok er ikke pride så inkluderende som den burde vært.
  8. Det er en chatbot. Den skriver det som andre har matet den med. Om noen har matet den med å svare ja om den er bevisst, er det kravet som beviser at den er bevisst? Jeg er enig at den har en verdi, men å sidestille med dyr og mennesker er å dra den litt langt om det er dit vi skal. Det er forskjell på å være glad, og returnere noe tekst som sier den er glad.
  9. Her er ett tenkt scenario: Russland angriper Norge. De henter ut fra ssb alle som har kjøpt våpen eller ammunisjon og heretter disse personene asap. Ett annet er at Kina ser hvem som har kjøpt produkter fra Kina og favoriserer disse personene i sitt sosiale scoring system. Ett tredje er at Norge selv får en mindre etisk regjering, og bestemmer seg for at alle som har kjøpt sukkerholdige produkter må betale legebehandling og insulin fra egen lomme; dette er jo selvpåført skade. Det finnes sikkert mange andre mer fantasifulle måter å utnytte det norske folk, men hvor er oppsiden for å innføre dette? Hvorfor skal vi finansiere over skatt ett slikt system?
  10. Norge er vel det landet som bidrar mest per innbygger i utlandet, inkludert i Ukraina. Dette er whataboutism. Jeg er mer redd for at Norge blir ett land der olje og fisk er alt vi har, og når disse virksomhetene går dårlig noen år går alt til helvette fordi vi ikke har sett behovet for industri i andre sektorer. Kommer Polen til å støtte Norges kjernekraft anlegg den dagen det er tomt i kassa?
  11. Men hva er kostnaden ved å bruke en time ekstra til jobb om dagen? Alle skjønner at tregere er bedre fordi energibruk er kvadratisk av hastighet. Men hva er tiden verdt? Jobbe en ekstra time om dagen? Jeg pleier å bruke 1,5 timer på reise dør til dør. Om dette skulle tatt 3 timer, skal dette skje på hvem regning? Er det arbeiders kostnad?
  12. Fra en i data feltet, så er det som er minst prioritert sikkerhet hos den jevne norske virksomhet. Dette er fordi produkteiere som regel kun holder domenekunnskap og ikke skjønner eksperter råd eller hva it sikkerhet betyr, og nedprioriterer dette arbeidet. Dette er synd. Skuta synker ikke så lenge den ligger på bunn. Dette er dilemma at når ting først skjer, skjer det veldig fort.
  13. Fra en i data feltet, så er det som er minst prioritert sikkerhet hos den jevne norske virksomhet. Dette er fordi produkteiere som regel kun holder domenekunnskap og ikke skjønner eksperter råd eller hva it sikkerhet betyr, og nedprioriterer dette arbeidet. Dette er synd. Skuta synker ikke så lenge den ligger på bunn. Dette er dilemma at når ting først skjer, skjer det veldig fort.
  14. I teorien kan dette virke. I teorien kan man også bøye rom og tid, så reisen ikke tar tid. Sy es det er gøy med scifi, men hyperloop har for mange ulemper. Vil si at det er bedre å lage tunellbaner mellom de store byene med rette fine strekk med mulighet til både høyhastighetstog, elbil, sykkelstier og bomberom. Hyperloop introduserer masse problemer unødvendig som store vacum rør på mange kilometer. Det er ikke gratis å skape store vacum, og vi mennesker tåler vacum dårlig.
  15. Så masse crypto bears, og det på digi. Når man er på bunn så skal alle kommentere at de ikke hadde troa på internetbasert og krytografisk sikret penger. På toppene holder de kjeft. Jaja, glad jeg kjøpte meg inn i 2016. Når man forteller om flere tusen % vekst holder folk kjeft.
×
×
  • Opprett ny...