Gå til innhold

ksnes

Medlemmer
  • Innlegg

    135
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ksnes

  1. Hei

     

    Har ei gammal maskin som kjører wintid. Denne skal no over til ei virtuell maskin. Kva må til for å fløtte wintid?

     

    Maskina fungerer som ein kobling mellom stemplings uret og ein databaseserver.

    Er de så enkelt som å installere programvara på den virtuelle maskina å sette opp ip-adressene til uret og DB-serveren i config filene?

     

    Takkar for svar! :)

     

    Vi virtualiserte berre den eksisterande installasjonen, og køyrde den som ei virtuell maskin og fortsette å køyre som om ingenting hadde skjedd...

  2. Jeg har et litt kuriøst problem med min P910i. Når jeg sender smser havner de så og si alltid i utkast mappen, slik at jeg må gå inn der og sende de på nytt... Det er ikke helt konsekvent, men jeg vil tro det skjer med opptil 90% av meldingene jeg sender. Jeg har oppgradert softwaren til nyeste versjon og ellers kikket rundt på nettet uten å finne noens løsning. Er det noen som kan hjelpe? Kan ellers nevne at jeg har en kollega med samme tlefon som har akkurat samme problem.

  3. Pinger www.vg.no [193.69.165.21] med 32 byte data:

     

    Svar fra 193.69.165.21: byte=32 tid=32ms TTL=248

    Forespørsel avbrutt.

    Svar fra 193.69.165.21: byte=32 tid=32ms TTL=248

    Svar fra 193.69.165.21: byte=32 tid=29ms TTL=248

     

    Ping-statistikker for 193.69.165.21:

        Pakker: sendt = 4, mottatt = 3, tapt = 1 (25% tap),

    Gjennomsnittlig tid for tur-retur i millisekunder:

        minimum = 29ms, maksimum = 32ms, gjennomsnittlig = 31ms

     

    Har 1025/256 med radio-bredbånd fra Banetele levert av Fræna Breiband. Har en del pakketap på denne linja. Ikke så mye som 25%, men 2% kanskje. Senderen står på den andre siden av fjorden, og hver gang det blir fjøre-sjø så forsvinner signalene helt. Jeg er sikkert den eneste i hele verden som har problemer med flo og fjøres innvirkning på bredbåndsforbindelsen... :cool:

    Vet at Møre og Romsdal fylke hadde en del problemer med trådløse linker over sjø (samband til skoler), men jeg tror de har fått ordnet det nå.

     

    Her i Volda hvor jeg bor har det tradisjonelt vært problemer med tv-signaler for enkelte på grunn av reflekser fra sjøen...

     

    Men det er jo ikke mange som må sjekke tidevannstabellen for å vite om de kan komme på nett... :D

  4. Du kommer ingen vei med å pinge en side som har mye trafikk, og dermed kan ha en veldig svingende ping grunnet det. Skal du sjekke at du har en hastighet må du laste end en stor fil, eller flere.

     

    Forøvrig så heter det at du skal få opp til 2mbit, ikke at det skal være 2 mbit hele tiden på linjen hos de fleste ISP`er.

    De fleste resultatene her viser at det ikkje er store variasjoner i ping. Mitt spørsmål i denne sammenhengen var først og fremst for å få et statistisk materiale. Som det fremgår av tidligere spørsmål og svar er jeg ikke ute etter å teste hastigheten på linja, men mer kvaliteten.

×
×
  • Opprett ny...