Gå til innhold

Mayhem Soap

Medlemmer
  • Innlegg

    229
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mayhem Soap

  1. Jeg liter med å komme i gang med spillet for jeg får ikke lagret. Jeg får ingen fielmld før jeg skal loade inn spillet, da får jeg melding om at fila er corrupt. Har funnet at flere sliter med dette, men de få løsningene som jeg har funnet fungerer ikke for meg. Bl.a. denne:

    http://segmentnext.com/2016/02/05/xcom-2-crashes-freezes-fps-sound-save-files-sli-crossfire-tweaks-fixes/

    Issue#7.

     

    Jeg prøvd å opprette denne katalogen som mangler, men uten at det hjelper noe. 

    Kjører Windows 10 64bit på ny kraftig arbeidsstasjon, spillet kjører veldig bra så jeg kan ikke skjønnet at det enten er en feil i spillet eller i Windows.

     

    Har SSD, derfor ble det første gang installert på vanlig HD som jeg har i tillegg. Prøvde ny installasjon på SSD'en uten at det hjalp.

     

    Ser ikke ut som spillet har rettigheter til å lagre filer på riktig sted?

     

    Håper at noen har opplevd dette og funnet en løsning som de kan dele.

  2. Dette kamraet ser meget spennende ut. Jeg har ventet lenge og spart mye for å bytte ut D80 som jeg har nå. Dette er kanskje i overkant over hva jeg trenger, men lurer om noen her kan svare på følgende:

    Jeg har 3 SIGMA EX linser (24mm, 50mm og 105mm Macro) og en NIKKOR 20-200 MM VR linse, vil disse kunne brukes eller er dette for 'dårlige' objektiver til dette kameraet?

  3. Hei

     

    Jeg kjøpte meg 'Syrim' idag og prøver frebrilsk og installere spillet. Jeg er logger på Steam og prøver og installere, men Steam insisterer på å laste ned spillet i stedet for å bruke filene som ligger på DVD'en - 5.5 GB tar jo sin tid når hastigheten ligger på 2-300kb/s ned (jeg har 25 mbit linje).

     

    Dette er jo helt meningsløst.

     

    Civilization 5 ble installert via DVD.

     

    Kan noen hjelpe?

  4. Jeg ville bare si at Civ 5 er et supert spill - når det fungerer. Makan til ustabil software er det lenge siden jeg har vært borti. Om jeg i det hele tatt får startet opp spillet med DirectX 9 går det greit, men som oftest må jeg starte med DX11 og da skjærer det seg enten i "Loading game" eller etter 5-30 minutter i game-play. Uten unntak så langt.

     

    Jeg har en ok maskin, ihvertfall i følge system kravene, en Dell XPS 710 med quadcore 2,4, 4 Gig RAM og Geforce 8800 GTS kort... og Win 7

     

    Tror ikke det er hardwarefeil, mer et etter annet systemfeil eller bug i Civ 5 (ser det er endel som har problemer på div forum).

  5. Hei

     

    Jeg oppdaterte min HTC Desire til Android 2.2 her om dagen og etter det har jeg ikke fått radioen til å fungere. Programmet krasjer med feilmld. "Prosessen FM-radio (prosessen com.htc.fm) har stoppet uventet. Vennligst prøv igjen". Jeg ser programmet i grået ut i bakgrunnen, men får aldri sjans til å gjøre noe.

     

    Har prøvd og restarte tlf, men det hjalp ikke. Noen som opplever det samme? Kan det være en konflikt med annen installert software?

     

    Håper noen kan hjelpe, er avhengig av radio :-)

  6. Hei,

    Jeg har nå en Dell XPS 720 PC og er fornøyd med denne, men skjermkortet som sitter i, nVIDIA GeForce 8800GTX begynner å være litt for slapt. Det er PCIe-16 (det er 2 stk) på HK, og jeg tror dette er versjon 2.0. Vil det være noe problem å kjøpe f.eks. neste gen. med GeForce fra nVIDIA (er det FEMI, GTX 480?) eller ATi Radeon 5870? PC'en er jo ca 3 år, så den er ikke av nyeste dato. Ellers har jeg 4 GB RAM og quadcore Intel.

     

    Det jeg lurer på er om jeg kan risikere å ikke få skjermkortet til å fungere på denne? Skal bare ha ett kort.

     

    Noe annet jeg lurer på er om noen vet om disse kortene vil komme med displayport? Ser at de fleste ATi kortene har dette, men ikke mange (eller noen?) fra nVIDIA?

     

    Takk for svar.

  7. Noen som bruker dette? og er det vanskelig å sette opp? Jeg lurer litt på kvaliteten på slike "auto" ripper. Blir det OK? Jeg har en stor DVD-samling (ca 600 filmer) som jeg kunne tenke meg å delevis rippe til harddisk for å slippe den lange veien bort i hylla og hente DVD'en...

     

    Hva blir filstørrelsen på en typisk 1,5 timers film i brukbar kvalitet?

     

    Jeg får ikke WMC til å "se" MKV-filer? Er det mer lurt og lagre som noe annet? ISO?

  8. Lurer på følgende:

    1.) Noen som vet hvilke planeter det finnes side-quests?

    2.)

    Jeg begynte i går kveld med et oppdrag der jeg skal gjøre noe ombord i et Collector skip. Oppdraget fikk jeg av the Illusive-man. Fikk en følelse av at dette oppdraget er påtvunget, fikk også følelsen av at det er et oppdrag mot slutten av spillet. Stemmer det? Jeg aner ikke hvor jeg er i handlingen (noe som er bra). Håper jeg tar feil, for jeg har veldug masse ugjort fremdeles (er bare lvl 15) + pluss jeg mangler 3-4 crew medlemmer.

     

  9. Hei, jeg har et lite spørsmål. Jeg har en ACER 3810 uten optisk drev. Idag fikk jeg windows 7 DVD i posten. Tidligere har jeg kjøpt Windows 7 retail til den stasjonære og jeg ble så begeistret at jeg laget en bootable minnepinne med win7 (fra denne retail kopien min). Jeg har ikke installert denne versjonen på den bærbare, siden jeg ikke hadde fått riktig serienummer - det har jeg nå tilgjengelig.

     

    Så mitt spørsmål er; kan jeg bruke denne minnepinnen og installere på den bærbare og bruke OME serienummert? eller må jeg lage ny "versjon" basert på OEM DVD'en. det er 64 bit versjon på minnepinnen, OEM jeg fikk er 32 bit. Vil det ha noe å si? Jeg ønsker å legge inn 64 bit på den bærbare...

     

    takk for svar.

  10. Hei

     

    Jeg kjøpte den 3810T med Core 2 Solo SU3500 CPU for noen dager siden. Først og fremst så er den veldig liten og lett, skjermen er god og den har det jeg trenger av tilkoplinger. Når det gjelder hastighet så er den ikke noen tallknuser, men så var ikke derfor jeg kjøpte den. Jeg la inn Windows 7, og det sies den trives bedre med "treig"-hardware.

     

    Batteriet er topp!

    Den fungerer glimrende til filmvisning (720p MKV, HD youtube vises uten hakking - har ikke opplevd noe av det enda).

    Går fint å browse mellom Nikon RAW-filer i Live-fogotgalleri.

    Surfing og Office-programmene fungerer veldig greit.

     

    Vet ikke hva prisforskjellen er mellom SU3500 og SU9400, men du er nok litt bedre skodd med dual-core. Den bruker mer strøm, men om det er veldig stor forskjell vet jeg ikke. Mener jeg har lest at SU3500 bruker 5W mens SU9400 bruker 10W. Hva dette betyr i batterilevetid vet jeg ikke.

     

    Jeg er så langt kjempefornøyd.

  11. Kjem du i ein økonomisk situasjon der du må bruke pengane til anna vil du sjølvsagt få lov til det.

     

     

    Dette mener kun gjelder om de samla renteutgiftene i løpet av et år er mer enn de pengene som du har satt inn på BSU kontro. Dette vil i de fleste tilfeller være slik at man kan bruke pengene på hva som helst. Dette fikk jeg ihvertfall beskjed om av min bank.

×
×
  • Opprett ny...