Gå til innhold

leonhard

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av leonhard

  1. Sjekket nå om alle pinner var på CPU og det var de. Monterete sammen igjen med samme resultat. La forresten merke til at en grønn diode lyste på HK. Sikkert bare for å vise spenning.

     

     

    Kommer en inn i bios uten å ha CPU i hovedkort. Kanskje jeg skal prøve å ta ut CPU for å sjekke om jeg kommer inn i bios?

  2. Var litt uheldig ved demontering av CPUvifte på ASUS A8N HK med AMD 3500+ prosessor. CPU hang fast i kjøleribben selv etter at festene var fjernet. Tok i litt og stod med Kjøler og CPU i hendene. Var liksom meningen at CPU skulle stå igejn i hovedkortet ( da denne løsnes ved å løfte opp en spake).

     

    Fikk forrsten CPU og kjøleribbe nå lett fra hverandre.Rengjorde med rødsprit på CPU for å fjerne gammel kjølepast. Ny kjølepasta og monteret Silent storm-kjøler. Resultat. Ikke skjermbilde og heller ikke et pip. Lys for å idikere at HD jobber er heller ikke noe liv i.

     

    Spørsmålet er hva som er ødelagt. Hovedkort eller cpu eller kanskje begge????

     

    Pls help

  3. Har selv en WRT54G her med WDS mot naboen. Vi har 24mbs forbindelse med får bare 1000kb/s i overføring (ftp).

     

     

    Naboen har flere maskiner og vi fikk av den grunn ikke clientmodus til å virke når flere maskiner var koblet opp. Dette skulle vel i teorien dobblet overføringshastigheten?

     

    Noe annet jeg kan gjøre for å få opp overføringen. Burde vel klare mer enn 1000kb/s på en 24mbs trådløs forbindelse?

  4. Har prøvd begge drivere. Alt ser ok ut i Devicemanager med begge. Det detekteres at jeg plugger i line out (grønn plugg) men ingen lyd kun litt susing dersom jeg skrur på fult. Har selvsagt Realtek 97 enable i bios. Tror jeg returnerer hovedkortet. Var et demokort fra komplett

  5. Routeren er festet på innsiden av vinduet med borrelås uten ekstra antenne. Akesspunktet står ute inne i en plastboks uten ekstra antenne. Har fri sikt ca 200 meter avstand.

     

     

    Og nå vil naboen ha trådløst inne i tillegg. Vet ikke helt hva vi må ha der....

     

    Meg med router <Via luft> Akesspunkt <50 m kabel>nabo med trådløs boks type xxx <-> Naboens Pcer med trådløst nettverkkort.

     

    Ser jeg kan konfigurere aksesspunktet som repeater.

     

     

    Hva bør jeg ha?

×
×
  • Opprett ny...