Gå til innhold

Slai

Medlemmer
  • Innlegg

    8 741
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Slai

  1. Svært lite formatet egner seg til, inkludert det at den ikke vil passe i lommen

    Egner seg til all visning som ikke er videoavspilling? Det er da ikke svært lite, vel?

     

    Størrelsen på telefonen kan bety begrenset lommeplass avhengig av hvilke lommer man bruker, ift feks en s8. Pga høyden. Men samme størrelse i 16:9 blir igjen problem med bredden, så da er man like langt egentlig.

     

    Jeg er mer spent på hvorvidt denne blir umulig å ta med på fly pga begrensninger i størrelsen på telefoner jeg har hørt litt om at blir mer og mer vanlig.

  2.  

    lov å håpe på flat skjerm og 16:9 format??

     

    Lov å håpe ja.. Med Note 8 må du nok belage deg på å strekke hånda opp i taket for å dra ned status baren med den lange skjermen.

    Neppe, da de sannsynligvis har en enhånds funksjon på den som er bedre enn den på s8+. Som for øvrig også går fint å bruke med en hånd.

     

    Dubious; det er nok samme format. Jeg liker formatet ganske så greit selv, så for meg er det kjempegreit. Hvorfor liker du ikke formatet?

  3. Det kommer litt an på hvordan type deksel du vil ha, om du trenger noe robust håndtverker type greier eller bare noe for at grepet ikke blir så glatt på baksiden.

     

    Jeg har neo hybrid fra spigen, og bruker den ikke fordi telefonen ser ut som en iphone plus modell pga kantene blir så mye tykkere. Jeg bruker en gjennomsiktig relativt tynn case med ganske sticky bakside i hånda, som jeg kjøpte på Telenorbutikken for et par hundre. Den er alltid på, og gjør det jeg trenger.

     

    Hørt mye dårlig om skjermbeskyttere her i tråden, men er ikke noe jeg selv ønsker, siden skjermen er såpass slitesterk at det blir unødvendig for meg. Det var en her som fant en skjermbeskytter som angivelig fungerte bra, men den kom i kombinasjon med et deksel fra en eller annen nettside, uten at jeg husker helt hvordan side det var.

     

    Kan egentlig bare anbefale neo hybrid selv om jeg ikke bruker den, hvis du syntes det går greit at telefonen blir litt feitere og styggere =) . Føles solid i hånden og ser bra ut til tykt deksel å være.

  4.  

    Kjører du full oppløsning og maks lysstyrke da? Hvilken mode på spill?

     

    Edit; sjekket eget bruk kjapt nå, og de siste fem timer siden jeg tok den av lading har jeg brukt skjermen i 2 timer, til Netflix lagret på mobilen, og har 75% batteri igjen.

    Native oppløsning og automatisk justering av lysstyrke.... som vel er det normale. Ane ikke helt hva slags "mode" for spill du refererer til eller hvor man setter det.

    Spill mode greia er vel bare om man bruker Samsung sin "Game Launcher" app for å kjøre spill. Jeg gjør det, og glemte at det er såklart et valg. Prøv å bruk den i strømsparingsmodus kanskje?

  5. Neeeeii; jeg trodde jeg aldri kom til å bruke fingeravtrykk på min s8+, men det er alt jeg bruker nå.

     

    Jeg er så fornøyd med telefonen at jeg neppe blir å kjøpe note 8 engang, og heller vente til note 9. For meg er det en ganske absurd ting å si, men her er vi.

     

    Anbefaler den sterkt, jeg.

  6.  

    Hei. Always on display. Skal den ikke gå av i lomma? Hos meg er den bare dimmet

    Den funskjonen heter tross alt always on display så nei, den går ikke av i lommen. Dersom telefonen har under 5% batteri, slår den seg av selv.

    Mener at tidligere versjoner av funksjonen pleide ha et valg for å deaktiveres når tlf er i lommen.

    • Liker 1
  7. Jeg har aldri brukt deksel tidligere, eneste grunnen til at jeg bruker et på denne er fordi den er så glatt på baksiden. Hadde ingen issue med s7 Edge, men størrelsen på s8+ gjorde at jeg kjøpte et transparent deksel med kjempegodt grep. Veldig fin passform, kombinert med at det er gjennomsiktig, gjør at det ikke ødelegger fronten noe særlig.

×
×
  • Opprett ny...