Gå til innhold

_richter_

Medlemmer
  • Innlegg

    179
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _richter_

  1. Synes det er overlegen AI og selv ved et Siege angrep vil fienden trekke seg tilbake til innerste borgen når første ledd sprekker. Nå spiller jeg Stainless Steel 6.1 modden men er ikke sikker på om det er modifisert AI på den.

     

    Forøvrig spiller jeg kun SS61, anbefales på det sterkeste og er en farlig bra mod. Krever MII-Kingdoms i tilleggg. Da har du fullt verdenskart og en haug av fraksjoner tilgjengelig og fraksjonene holder avtaler mye bedre.

  2. Jeg skjønner hva du mener. Jeg er svært interessert i å kunne finne en patch med større enheter.

    Altså enheter som er større enn *Huge* mer enn max 150 man i hver tropp, det hadde vært drit bra med lit mer realisme i størrelsene på hærene ;)

     

    Ser også fram til medival Total Realism for Medieval Total War 2, de folka gjorde en veldig god jobb i Rome Total Realism, men de hadde ikke så god kvalitet (detaljering) på skins'a i forhold til vanlige Rome Total War.

     

    Håper det blir laget en Rome Total War 2 også :p

     

    Litt mer realisme? Nå var det jo kun ca 90 mann i hver kohort i en legion på 3-6000 mann fordelt på 60 centurioner Dette gjaldt følgelig først og fremst romerne men denne måten å kjempe på fortsatte til langt inn i det byzantiske imperiet.

     

    Hadde vært artig/realistisk å kunne satt de dårligste fremst og de beste bakerst som jo var tilfellet med romerne som delte kohorten opp i 3 deler ;

     

    * Hastati, de yngre soldatene som sto i forreste linje

    * Principes, menn i sin beste alder (slutten 20- og begynnelsen av 30-årene), som sto

    i andre linje

    * Triarii, veteraner som sto i bakerste linje og bare kom i kamp under ekstreme situasjoner.

  3. Et lite spørsmål bare. Har kjøpt ny Noctua kjøler til i7'en min på dette hovedkortet. Men kontakten til vifta bruker bare 3 av de 4 pinnene på cpu-fan connectoren. Funker dette, eller skal jeg heller koble den som chassis fan? Er uansett to vifter på kjøleren, så den ene må vel iallfall kobles som chassis..

     

    Nevermind, fant det ut

     

    Hva fant du ut? Eneste jeg bekymrer meg om når jeg bruker 4 pins chassis pinnene til noctua cpu kjølern er om den da mister dynamisk hastighet på temperatur. Noen som vet dette evt hva bør man gjøre?

  4. Adapter 1 er vel ikke Intel Sata kontrolleren, så det høres ut som du har på Marvell IDE kontrolleren (evnt SAS kontrolleren)

    Gå på advanced menyen i bios, og der finner du onboard device config, sjekk der at Marvell storage og Marvell SAS er disablet. :)

     

    Yess, det gjorde susen å disable de. Og vips ble boot tiden 2/3 deler redusert også ;). :D

     

    Thank u

  5. Ok _richter_, da kan det jo høres ut som du kanskje hadde det samme problemet som meg likevel.

    Men min Raptor var i utgangspunktet ene halvdelen av et 2xRaptor RAID0 oppsett, og prøvde både å slette innhold helt, og ogsp å formatere den fra Vista, uten at det hjalp. Men i mitt tilfelle er det definitivt en Windows-7 problem, ikke HK problem, og har ikke hatt noe problemer med noe annet enn akkurat å få inn Windows-7 på den. Og ironisk nok dukker den nå ved tilkobling også opp i 7 som ble installert på annen disk.

     

    Unasett, bra du fant en løsning på det hele. ;)

     

    Takk for hjelpen. Har en liten issue som irriterer meg enda her. Får denne meldingen i bios echoen fortsatt.

     

    Adapter 1:

    Disk Information

    No hard disk detected!

     

    I bios finner den alt helt fint og den fortsetter å boote helt fint og inn i XP etterpå. Denne lille pausen og meldingen irriterer likevel! Driver å leter litt etter en løsning, er redd for å gjøre endringer som fucker opp igjen så går sakte frem. Akkurat lagt inn alt av service packs osv, HD Audio devicen ble først detecta etter service pack 2 også. :hmm:

  6. Fikk mitt hovedkort og cpu i dag, fikk oc palm edition, vet ikke hvorfor. Men jeg sitter her og lurer på om jeg skal koble opp alt nå, eller kjøpe ny vannkjøling først?

     

    Hvor finner man drivere til dette hovedkortet foresten? er vant med nforce chipset, og da har du en all in one pakke med drivere, vet ikke om det finnes noe lignende til dette kortet/chipsetet?

     

    I cd`n som følger med legges det inn en update til alle driverne via start menyen leste jeg i manualen her.

  7. Prøvde med en annen disk og satt den i s-ata slot 1 da gikk det gitt, dvs et stykke ut så kunne den ikke lengre lese fra windows 7 plata :dontgetit: . Prøver nå å slette/partisjonere raptoren på nytt på en vista maskin. Leste noe om at det var problemer å lese disker som kom fra XP partisjoner. Funker ikke det heller så tror jeg jaggu at jeg dropper både vista og win7 på nye maskina her , da blir det Xp og raptor så får man heller upgrade når win7 kommer i noe annet enn beta.. :thumbup:

  8. Noen andre som vet om noen bra luftkjølere? fant bare noen få jeg. kommer sikkert snart da.

    Finnes sikkert braketter også til div kjølere

    moen som vet av en god kjøler??

     

     

    Jeg kjøpte Noctua kjøler fra Netshop og festebrakett -adapter til socketen på Komplett. Beste kjøleren du får tak i. Enkel installasjon og passer perfekt i p182 hvis jeg bare hadde fått et OS på den , ref øvrige post.

  9. Hei, har P6T og I7-920 bygd i nytt kabinett (p182) med 3 gb ram og 280gtx kort. Satt i min "gamle" wd s-ata 150 gb raptor disk for å legge inn Windows 7 Os. I bios echo oppdages disken fint, mens når jeg går inn i setup finner den ingen i s-ata oversikten annet enn dvd spilleren min. Dog, hvis jeg går på boot tabben finner den disken som disk 0 i boot sequence?! .. Hver gang jeg starter står det for det første cpu fan error (bruker 4 pins fra min noctua kjøer som cpu fan) så kommer det no hard drives found!. Det første den gjør er å detekte hd`en wd150.. og dvd`en i echoen, så kommer noe adapter reset meldinger før no disk found kommer.

     

     

     

    For forøvrig samme melding som dette når jeg prøver en installasjon av windows :

    http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/925481

     

    Noen som har noen anelse?

  10. Hmm, ja ser ut til å være problem i routeren. Det går an å koble den eksterne IP-en min til en bestemt maskin i nettverket nettopp til web-server formålet, men når jeg trykker "ta i bruk" så skjer ingenting... irriterende. Har prøvd frakoblet også. Virker som en feil med Javakoden inne i routeren.

     

    Ser denne er 11 måneder gammel men er nok flere med samme problem. 'Ta i bruk' linken i webinterfacet har en enkel java syntax feil. Høyre klikk og kopier lenkemål, paste/lim så inn i adressefeltet. Da ser du en lang adresselinje, med masse url mellomrom som er %20 osv. Helt til høyre ser du det siste ? før en fnutt ' .. Fjern alt mellom fnuttene unntatt ? tegnet og trykk enter og vips får du ok boksen.

     

    Jeg har meldt fra om denne feilen allerede når jeg fikk boksen for et par år siden men oppdatering av sofware er en manuell jobb for hver enkelt.

  11. Hoi, startet som Norge selvfølgelig jeg også. Kjører på Hard difficulty både i campaign og battle. Snart tatt halve europa og hellas/constantinople regionen. Allierte meg fort med England, Polen, Frankrike og Skottland. Startet med å ta rebels til øst. Så tok jeg armèen ombord i longships og gikk rett på Hamburg, danskenes hovedsete. De er allerede på vei nordover så da peker grafen rett ner for deres vedkommende og de var første faction som forsvant. Når du har Hamburg tar du lett resten av danmark og sverige.

     

    Etter å ha bygd opp hver by, lagde jeg noen styrker og raidet kystbyene østover. Plyndret de og solgte deres bygninger og lot så byene stå ubevoktet. De tjener inn så dårlig uansett. Beholdt visby som er et handelsknutepunkt.

     

    Nå gikk kampanjen min også inn i tørkemodus, alle rundt meg var betydelig sterkere. Litauen og Novgorod var mine eneste fiender og jeg holdt meg stort sett der og raidet. Tok konsekvensen av dette og fyllte opp mine longboats med de menn jeg kunne unnvære og seilte helt ned til spanskekysten hvor jeg tok by etter by, plyndret og solgte det jeg kunne. Kunne så bygge opp hjemmefronten, ta noen rebel byer og når endelig crusade kom mot Vienna var krigen igang mot Holy roman empire som jeg så tok de fleste byer fra. Så kom det enda en tørke og da la jeg ut på nok en plyndringsferd, denne gang til jerusalem og antioch.

     

    Håper det var litt til hjelp. Faktiskt ganske historiskt korrekt at Nordmenn måtte ut på plyndingsferder under økonomisk tørke i middelalderen ;). Når frankrike ble excommunicated var det deres tur og de kriger jeg med enda ;). Jeg har alltid majoriteten av kardinaler så paven bruker jeg når det passer meg til crusades. Fantastiskt mod dette!.

  12. http://www.dagbladet.no/kultur/2007/11/28/519620.html

     

    *SIKLE*

     

    Om dette ikke er det nydeligste mmorpg ever så vet ikke jeg!

     

     

    Kjeda meg etter 2 minutter i wow, AoC holder ivertfall spenningen oppe. Aldri likt mmorpg noe særlig, men siden jeg er conan leser så var det et must denne gangen. Enorme byer og masse action, nå er det også klart for en ny teknisk beta sesjon; kjempeslag etc Ons 5 des. Generell beta har jeg spillt endel nå dog.

  13. jeg har prøvd viking kampanjen ett par ganger på h/h og sliter voldsomt utover pga dårlig økonomi. Men vurderer ikke juks engang for å klare det.. til og med å sette ned vanskighets graden ser jeg på som ett lite nederlag.

     

    OT; som sagt, spiller aldri med koder..

     

    Synes alle kampanjene var for lette jeg på hard, med unntak av teutonic og americas. Crusades var den kjappeste av de alle. TEutonic den vanskeligste og lengste for meg. Kom meg aldri helt opp da det var fiender på alle kanter som teutonic. På americas nå som spanjoler, meget artig men vanskelig og store distanser.

×
×
  • Opprett ny...