Jump to content

Katana-Bob

Medlemmer
 • Content Count

  234
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)
 1. Julesalg på Herring! http://www.herringshoes.co.uk/
 2. Ja. Langer-Messmer er anerkjent i Tyskland og på tyske motparten til Styleforum, Stilmagazin. Bra service hadde de også, både la til og trakk fra bestillingen min på email. Har inntrykk av at de ikke er kjempegod i engelsk, så jeg brukte google translate for sikkerhets skyld og la ved engelsk tekst også. Selv bestilte jeg Loake Aldwych, Heston (som jeg så avbestilite), masse saphir skokrem, 3 skotrær og 1 børste
 3. 33 % på alle varer! Loake! Barker! Skotrær! Saphir! Latterlig billig når VAT trekkes fra og 33 % oppå der igjen! http://www.langer-messmer.de/
 4. Både ja og nei. Du risikerer jo at de åpner pakken for å sjekke selvfølgelig, men noen ganger sender de fra sitt eget navn og ikke fra butikken. Uansett er jo moms på 80 dollar + (80 dollar frakt rikitgnok) for småpenger å regne i forhold til å kjøpe det i Norge.
 5. Hva gjelder Herring spurte jeg på mail og chat. Og siste ordren for 2 uker siden var fullpriset. @DexterMorgan: Ja.. 80 dollar til Norge og Sverige
 6. Ja, JorgenH. Tror jeg skal vente på julesalg/januarsalg før jeg slår til. Edit: Er visst ikke lov å poste sånt... beklager
 7. Gode forslag. Jeg liker Pimlico, Meermin Tan country calf og Burford, men foretrakk Pimlico i vanlig skinn. Må innrømme at generelt synes jeg vanlig skinn er finere enn semsket (nokså konservativ hva gjelder klær). Er også litt usikker på om semsket skinn er så bra om vinteren? Er det for å unngå at saltskader og flekker synes? Vedlikehold? I mitt hode er semsket skinn mer for beige sko om sommeren, men jeg vet at det er populært i alle årstider. Fant litt varierende meninger med lyn-googling: http://www.styleforum.net/t/313489/suede-non-suede-bucks-in-water-snow Ellers: De fleste vintersko jeg ser på har Dainite såler. Hvordan er disse for snø? Ideelt sett skal man vel ha commando-såler, men det ødelegger utseende noe, føler jeg. Hva med: http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=2999 (dainite) http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=7&shoeid=7338 (commando)
 8. Takker for svar... Hva vil du anbefale av elegante sko til vinteren? Tenkte enten noen svarte chukka boots (Loake Kempton eller C&J Tetbury) eller noe brogue boots. Synes det vanskelig å finne brogue boots som ikke har sånn snål country last med kort, rund form. Finnes det et billigere alternativ til C&J Islay f.eks? Liker ikke utseende på de amerikanse støvlene (Alden, Wolverine 1000 miles). Om vinteren går jeg alltid med en svart frakk som jeg er glad i. Er det sånn at jeg må ha svarte sko da? Det må være mørk farge tenker jeg, tan blir feil.
 9. Det er "oil resistant" gummisåle, se bildet. Har opplevd å gli såvidt litt hvis det ligger våte blader overalt, men det er sjeldent.
 10. Jeg kjøpte noen RM Williams comfort craftsman tidligere i vår, og de er favorittskoene mine til nå. Til andre som eier dem, hvordan er de i vintervær (i Bergen)? Glir dere på snø? Blir dere våt på beina? Tåler de salt bra? Det reklameres jo på bootsonline at de passer for vintervær med salt. Basically lurer jeg på om jeg trenger noen dedikerte vintersko (tenker brogue boot i så fall).
 11. Vet dere om Herring setter ned prisen på pakken hvis jeg spør om det (for å unngå toll/moms)? Leste om at noen gjorde det i en annen tråd, men den var fra 2-3 år siden.
 12. Takker for svar. Var litt overrasket over at ingen snakker om de her, alle anbefaler Herring eller Pediwear. Men ser ikke noen grunn til å handle hos dem hvis du først skal ha Loake.
 13. Hiver meg på skotråden. Er det noen som har erfaringer med Robinsonshoes? Jeg sendte mail og spurte om de reduserer markup, og det gjør de. I tillegg har de gratis frakt til Norge og skotre med fullpris Loake-sko... er det egentlig noen grunn til å handle hos Herring eller Pediwear da? Vet de har god service, men synes ikke det er verdt 500 i moms pluss 15 pund i frakt.
 14. Takker. Den du linket til er vel passende for meg? De andre du nevnte er mer til varmere, større kort, eller?
×
×
 • Create New...