Gå til innhold

Supermikke

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Supermikke

  1. Fikk samme problem med defekte/daarlige audioporter 3 ganger paa rad med laptopen min.

     

    Fikk pengene tilbake etter aa ha hatt laptopen i 2 aar (med 3 gratis reparasjoner).

     

    Aa faa til noe som helst gjennom Dells kunde-support er et rent helvete... Tok meg nesten et helt aar aa faa pengene tilbake.

     

    Dell proever aa slippe unna reglene med sine diverse garantier som koster ekstra, de burde egentlig ha faatt en kraftig bot for aa drive paa slik som de gjoer. De stoler paa din uvitenhet til aa slippe unna med erstatning.

  2. Lær dvorak, tastatur oppsettet skal ligge inne i windows automatisk og du kan bare bruke "on-screen-keyboard" greia for invalide til å bruke som kart for å sette opp tastaturet riktig.

     

    Dvorak er ganske kult når man begynner å bli vant til det.. men et helvete i begynnelsen ettersom man føler seg 7 år gammel igjen og må titte på tastaturet HELE tiden(begynte tidlig jeg...=P)

  3. Det spiller ingen rolle om det er produksjonsfeil på kortet eller ikke.Når du har moddet det og byttet kjøler,så gjelder ikke garantien lengre.

    Det andre kortet var defekt fra første gang han puttet den i maskinen, allerede ved første boot viste det artifacts og slikt under oppstarten.

     

    Dvs at han både moralsk og rettmessig sett skal ha et nytt et ettersom det var defekt før han engang hadde rukket å loade os'et.

     

     

    mm.. savner å ha en ordentlig stasjonær pc.. =P

  4. Høres vannvittig snodig ut at det skal ha blitt "stekt"...

     

    Kanskje under sitt tidligere liv som demo-produkt så har de virkelig gått til verks på den..? Vet ikke om det er eksklusivt for expert-tools eller hvilket enn tool jeg brukte for lenge siden, men prøv å holde inne ctrl mens den startet os'et. Syntes å huske at det skal ihvertfall sette klokkehastighetene til minimums-instillinger alá safe mode...

     

    Men hvis safe mode funker så er det jo mulighet for at feilen ligger i selve programmet.. for safe mode bruker jo hardware'n men ikke driverene/softwaren...

     

    :hmm:

     

    Noen andre med antagelser?

     

    Mjofoboo.

  5. Bra det ikke blir en pause i hele skiten da :>

    Enig. Sikkert mange manga-fans som er uenige, men

    fillers > total pause

    :yes:

    Faktisk så er det mange manga-fans som blir glade for å få en anime-del som de ikke vet hvordan ender fra før... Hehe... Alt spørs jo på kvaliteten til denne spin-off'en selfølgelig... Håper de har funnet på noe litt mindre teit enn den løpe greia og "lightsaberen".

     

    Heller dette enn pause.

  6. *humre*

     

    Vel, mine gode gamle dualie er ustabil etter forrige tur til TG... Tror den potensielt har blitt skadet ved statisk utladning eller fysisk slag under transport.

     

    Den starter seg tilfeldig om og er generelt ustabil i performance.. Spørsmålet er hvordan jeg finner ut av hvilken komponent det er konkret...

     

    Har testet/byttet strømforsyningen og grafikk-kortet, og såvidt jeg kan komme på så står det mellom skadet:

     

    Hovedkort

    Ram

    Prossesor(er).

     

    Noen som har noen effektive diagnose-programmer eller teknikker? Har prøvd et som flyttet bits innenfor minnet eller noe i den duren (var en stund siden jeg prøvde det så jeg husker ikke nøyaktig hva det gjorde)... Da viste den en klar feil, men ettersom broren min skulle spille FFXI på pc'en så fikk vi ikke undersøkt den nærmere... Nå nylig kjørte jeg det samme diagnose programmet og fikk ingen feil, selv om jeg lot den loope testene i over 52 timer....

     

    *grynt*

  7. håper det blir bedre.. for jeg syntes denne episoden her var verdiløs!!(130)

    Ok, så du liker ikke at rolle-figurene har historie og grunner for hva de gjør? Du syntes at hele anime'en skal bare være slossing uten bakgrunn og følelser?

     

    Selv syntes jeg at episoden var en god en... Artig med bakgrunnshistorie, mer utdyping om Uchiha klanen pluss mer om Sasuke/Itachi forholdet.

  8. Hvis du har LCD så kjører den på 60hz uansett og det har ikke noe å si, dette er grunnet hvordan lcd'er fungerer og du får konstant lys (eller en eller annen forsinkelse eller noe i den duren)...

     

    Poenget er uansett at refresh rate er bare noe du trenger å bekymre deg over når du har en CRT skjerm. Alle lcd-skjermer kjører 60hz til alle tider.

     

    Kort sagt, har du DVI ut på skjermkortet og en DVI inn på en LCD skjerm så er det teknisk sett bedre.

  9. [iC' date=27/03/2005 : 18:21]
    BFG står ikke for big fucking gun lenger. Bio ett eller annet

    BFG har heller aldri stått for Big Fucking Gun....

     

    EDIT: Og hvorfor gjentar du det jeg, og andre har sagt tidligere i denne tråden (og andre lignende tråder på DOOM forume)?

    Har aldri stått for big fucking gun?

     

    "The BFG9000 is a weapon found in Doom, Doom II, and Doom 3 (although the BFG9000 found in Doom 3 shares only the name.) The BFG9000 appears as a large, solid metal gun that fires big balls of green plasma. The most powerful in the game, it is capable of destroying nearly any player or enemy with a single hit. Most subsequent first-person shooters implemented similar weapons, but few of them were quite as notorious as the BFG9000.

     

    The abbreviation BFG stands for "Big Fucking Gun", as explained in Tom Hall's original Doom design document (Section 14). Other explanations of the name that circulated before the document was made public include "Big Fragging Gun" and "Big Fun Gun". In the paperback novelization of Doom published in 1995, the characters refer to the BFG as a "big freaking gun". Roald Dahl's novel The BFG, which predates Doom by over a decade, is completely unrelated. Roald Dahl's "BFG" stood for "Big Friendly Giant."

     

    In older versions of Doom, the BFG was a "billion fireball gun", shooting a lot of small green and red fireballs. It was called the BFG 2704."

     

    Kilde: http://doom.wikicities.com/wiki/BFG_9000

     

    Hvem sier at den aldri har hatt det navnet? Hva heter den egentlig?

     

    Jeg så ikke at det var noen oppsummering av plot forandringer i -denne- tråden, hvis det er det så beklager jeg. Ellers så prøvde jeg bare å være opplysende og ikke diskutere hva b-film betyr. Du nevnte noe om et eksperiment som gikk galt, så ikke at du nevnte virus... Jeg kan ha vært slurvete i lesingen min ettersom jeg bare skummet over tråden for å se om noen summerte opp forandringene.

  10. Original plottet var veldig på linje med spill serien, men så ble det besluttet å gjøre forandringer.

     

    BFG står ikke for big fucking gun lenger. Bio ett eller annet

     

    Handlingen tar sted på en eller annen planet (ikke noe månene til mars eller noe)

     

    UAC er ikke med i det hele tatt

     

    Space marines er byttet ut med en slags type swat

     

    Hellspawn er byttet ut med et virus som gjør folk til zombier (resident evil anyone?)

     

    Øhrm... skal vi se... var en del andre ting som irriterte vettet ut av meg...

     

    DE HAR JO IKKE PÅ SEG HJELMER PÅ BILDET, hva for noe amatør.. *grynt* *fade ut irritasjon*

     

     

    Skal jo se den likevel :p

  11. Ville nok gått for 2GB minne. 1GB minne er for lite. har pr idag 1.5GB med minne. og quad skjermløsning går nok bra. men da kan du ikke bruke SLI. Er enten eller.

    1GB er for lite? Det går -veldig- på hva det skal brukes til... Og hva er det du bruker ditt til?

     

    Personlig ville jeg sagt 1 GB med minne høres bra ut.

  12. 'Ey, var på TG i 2002 og i 2004... Har nå nettopp rundet 20 og lurer litt på hva folk syntes om alder og TG. Er hypp på å dra til TG mange flere ganger og bryr meg egentlig ikke om hva folk syntes...

     

    Sist jeg var der ble jeg bedt om å fikse datamaskinene til alle de små clueless guttungene som ikke fikk pc'en sin til å funke. Var litt artig å få lært bort noen triks.

     

    Men hvor gammel syntes folk man kan være før det blir dumt?

    Hvor gamle er dere som drar?

    etc.

     

    Diskuter alder og TG.

     

    *snufs* savner TG... (blir alltid sånn når det er et TG hvorav jeg ikke har vært der =P)

  13. Ikkje for å vikre frekk, men litt tilbake til topicen? har samme problem sjøl, så er derfor eg maser om det. :p har btw ei acer 4002LMi, men opplever det samme i spill som midnight club 2 og king of the road :hmm: så noken som har noken løsning?

    *kremt* beklager, hehe...

     

    Har prøvd spillene igjen nå etter å ha brukt laptopen i over en uke og nå funker ting som de skal... Har ikke gjort noe spesielt, bare funker... Kanskje speedstep tar litt tid for å konfigureres? Høres veldig rart ut...

     

    Ville alikevel likt å høre om noen har noen forklaring på hva dette fenomenet er for noe.

  14. Hehe, oops... Jeg bare klippet og limte spec'sene fra psdata sin side jeg, jaja..

     

    Personlig ville jeg gått for større lagringsplass, men det har noe med hva man skal bruke maskinen til... Jeg skal lagre uhorvelige mengder med rå-foto på den på lengre turer pluss musikk og litt underholdning. Men som sagt, alt ettersom hva maskinen skal brukes til. Går vel egentlig utifra at lavere fart = mindre støy, men jeg er ikke sikker på det.

    Lavere rotasjonshastighet samt det at Seagate-disken er nyere, vil nok normalt bety at sjansen er størst for at den også lager minst støy. Men samtidig så fikk jo 1551 10 av 10 poeng når det gjelder støy (10 av 10 = støyfri), i Dinside.no-testen. Og da var det faktisk Hitachi-disken med 7200 RPM som ble brukt.

    Jeg ville nå ikke påstå at denne laptopen er støyfri, kan godt høre når den er på... Jeg ville ikke si at den bråker så veldig i forhold til min gamle laptop, men jeg har prøvd laptoper som er betydelig mer stille/totalt lydløse.

  15. er meget fornøyd med pc'en, jeg opplevde ikke det "dårlige førsteintrykket" som det sto i hardware testen... Skjermen virker god den, kan faktisk ikke si helt sikkert ettersom jeg har brukt den mye med ekstern skjerm til all redigering av bilder etc. Men den er ihvertfall usannsynelig skarp, veldig behagelig å se på. Ville vel kanskje kalt den "lydløs", men den bråker ikke akkurat iforhold til andre laptop'er jeg har prøvd.

     

    Er helhetlig fornøyd ettersom jeg visste hva jeg skulle forvente. =]

     

    Er rimelig sikker på at jeg fikk 333 ram'en, kan sikkert dobbeltsjekke på leveringskvitteringen/nettbestillingen, jeg husker at jeg hørte om de to forskjellige hastighetene og sjekket det øyeblikkelig.

    (Jeg bare nevnte det med minnet, siden du i ditt forrige innlegg skrev "1024MB DDR PC-266 Minne".)

     

    Det er tydeligvis mange som er uenige med HW.no i deres test av 1551. Det virker som testen på Dinside.no stemmer bedre med virkeligheten.

     

    Jeg tror nok det blir 1551 på meg også. Men jeg har ikke bestemt meg for hvilken harddisk jeg i såfall vil ha. Valget står mellom en 100 GB Seagate Momentus 5400 RPM, og den velkjente Hitachi 60 GB 7200 RPM. Fart versus lagringskapasitet... :hmm: ...og hvilken lager minst støy :hmm:

    Hehe, oops... Jeg bare klippet og limte spec'sene fra psdata sin side jeg, jaja..

     

    Personlig ville jeg gått for større lagringsplass, men det har noe med hva man skal bruke maskinen til... Jeg skal lagre uhorvelige mengder med rå-foto på den på lengre turer pluss musikk og litt underholdning. Men som sagt, alt ettersom hva maskinen skal brukes til. Går vel egentlig utifra at lavere fart = mindre støy, men jeg er ikke sikker på det.

×
×
  • Opprett ny...