Gå til innhold

Azagrath

Medlemmer
  • Innlegg

    1 206
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Azagrath

  1. Vi har vært frampå med å opprette kategorier for Diablo, Starcraft og Minecraft det siste året, uten at jeg kan se at disse har fått flere tråder rundt seg. Jeg fulgte disse kategoriene tett i perioden de ble opprettet.

     

    Det er vel gjerne stort sett sånn. En egen underkategori opprettes når spillet er nytt og en drøss med tråder er veldig aktive en liten stund. Når spillet så har fått "satt seg" litt dør de fleste trådene ut og folk samles i en stor generell pratetråd.

     

    For min del trives jeg godt i denne typen tråder, og jeg er også godt vant til det fra andre forum. Jeg synes det er veldig greit å forholde seg til en hovedtråd (eksempelvis Guild Wars 2 tråden nå om dagen) i stedet for å måtte navigere seg gjennom et hav at små tråder om alt mulig rart. Lurer jeg på om noe spesielt har blitt tatt opp så bruker jeg søkefunksjonen, enkelt og greit.

    • Liker 1
  2. Er det noen her som vet om valgene man tar i main quest har veldig mye å si? Gjør det bare at man løser de sammen questene på forskjellige måter, eller kan jeg faktisk gå glipp av kule ting ved å velge feil?

     

    Jeg spiller som en Norn Warrior, og har til nå (level 38 quest) valgt Durmand Priory på alle valgene fordi hans fremgangsmåte virket mer fornuftig, men når jeg nå måtte velge order følte jeg heller at Vigil var mer passende for en warrior. Noen som kan fortelle meg om jeg kanskje hadde fått mer spennende quests ved å velge Vigil fra starten av?

     

    Mer spennende missions eller ikke vil vel i høyeste grad være subjektivt. Nå har jeg bare spilt gjennom storyen en gang hittil (valgte Order of Whispers siden jeg spiller necro), men litt varisjon vil det jo være ved å velge annerledes. Hvis du er interessert i spille alt characters så har du jo muligheten til å velge de andre på den måten.

  3. Har også noen kompiser som jeg vil ta med, kan man jobbe seg sammen gjennom store deler av spillet?

     

    En av de flotte tingene med GW2 er at man kan spille sammen uavhengig av hvilken lvl man er. Går du tilbake til lavere områder blir du skalert ned slik at du kan delta på lik linje med alle andre, så i praksis har man alltid muligheten til å spille sammen.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...