Gå til innhold

a_sondre

Medlemmer
  • Innlegg

    587
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av a_sondre

  1.  

     

    Den dagen Samsung klarer å skape den tilliten i folk så kanskje de også klarer å gjøre teknologiske gimicks som får early adopters til sikle til allemannseie. Men slik status quo er stoler ikke folk på nye teknologier før Apple har sagt at de også stoler på dem. Deal with it.

    Mtp at Samsung selger år etter år - til tross for at mobilene ikke har endret seg vesentlig de seneste årene, tror jeg de har klart nettopp det. Deal with it.

     

    PS: Har jeg lov til å sitere tidligere tester av Note-serien hvor journalister som er åpenbare Apple-fanboys disser Note fordi skjermen (5,3") er ALT for stor?

     

    Det har du lov til. Men thats my point exactly! Samsung er tidlig ute og scorer ronkepoeng hos early adopter fanboys med feks Phablet-størrelse på skjermen og NFC-innbygget. Men så får det aldri skikkelig feste i det brede lag av befolkningen. Folk synes fortsatt Note er for stor.

     

    Men så! To-tre år etter på rusler Apple inn, med enorm pondus, tillit og autoritet og gjør disse tingene som andre har misslyktes med til noe ALLE vil ha. Det handler ikke om at Apple er trege, kopierer andre eller er utspekulerte eller griske. Det handler heller ikke om at Applemenigheten er blendet og eller dumme. Det er bare at Samsung og andre android telefoner er for ivrige med prematur teknologi som A) det ikke er behov for enda eller B) man ikke har nødvendig infrastruktur rundt til å fullt ut utnytte. (NFC).

     

    Hvis ikke Samsung med flere har brukt "prematur" teknologi i sine nye telefoner, så ville vel kanskje utviklingen gått veeeeldig sakte. Tror Apple selger mye mye produkter på at de er enkle i bruk og har høy stabilitet samt litt på "alle andre har det".

    • Liker 1
  2.  

    Det eneste vi har å utsette på skjermen, er at den i likhet med alle andre Sony-mobiler har et plastbelegg foran skjermen som er ment å skulle beskytte skjermen, og forhindre skader på brukeren om skjermen skulle knuse. Plastbelegget blir fort ripete, og prøver man å få det av (noe som er vanskelig) får man en skjerm som ikke er like glatt ? og hvor fingeravtrykk fester seg fort.

    Dette er kun et resultat av at glasset er seigt etter fjerning av denne plastfilmen, mao. rester etter filmen for det blir endel lim igjen på skjermen.. Etter noen dager med litt aktiv pussing av skjermen, blir den fin og glatt, og man ser at restene forsvinner (JIF engangs viduskluter funker fint, vask godt med kluten og la kluten tørke og bruk den tørr med damp fra pusten). Dette skjedde med min Xperia X10 og nå senest med min Xperia Z, som ble minst like bra som andre touch skjermer...

    Brukte våtservietter til å fjerne rester av lim på skjerm, det funker bra.

×
×
  • Opprett ny...