Gå til innhold

Kejo

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kejo

  1. Prøver bridgemoden på Zyxelen. Problemet er at jeg fikk den på tirsdag, og allerede i morges hadde den frosset / kræsjet for første gang. Har skjedd 2 ganger til i løpet av dagen. Slå den av og på funker ikke, den bare går inn i en endless loop av å slå seg selv av og på.

     

    I tillegg var det trådløse nettverket elendig, fikk bare 2 signaler noen få meter fra routeren. Naboens enten over eller vedsiden gir meg 4-5. Prøvd å bytte kanaler men det er fryktelig ustabilt. Lurer på om det kan være grunnen til at den kræsjer. Som ikke det var nok så sugde QoS'en skikkelig i forhold til D-Linken, så nå bruker jeg sistnevnte og har knall signaler og hastighet. Så får jeg bare se hvor lang tid det tar før Zyxelen fryser igjen.

     

    Den må resettes på en spesiell måte. Av med strømmen, stikk inn enden av en binders i et lite hull bak. Hold resetten inne og slå på strømmen. Hold fortsatt resetten inne et lite minutt. Da går Zyxlen ut av loopen i allefall. Min har virket i flere dager nå.

  2. Hei!

    Er det noen der ute som bor i Sarpsborgområder som enkelt kan stikke innom Microplex?

     

    Jeg trenger en som kan kjøpe meg en Shim til Duron, og jeg har ikke lyst å betale 70 kr. i porto når selve Shims'en koster 88,- og kan sendes for 5,50.

×
×
  • Opprett ny...