Gå til innhold

dolemite

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dolemite

  1. jeg har et par spørsmål..

     

     

    1. Hvordan er lvling systemet, som jeg forsto så var det vist kun et få tall av lvler som du skulle bli "ført" inn i spillet hvor du så ender opp i "krigen", men har du noen tall på hvor mange lvler det egentlig er?

     

     

    2. Så var det et spørsmål om "feats" eller "talents" er det noe slikt i spillet siden det jeg har lest meg til så kan flere classes ha fler "grener" eller "paths" og fokusere på, er det et talent point system eller noe slikt?

     

     

    3. Så et spørsmål om armorer.. er det slikt at man får Armor etter hver tier man går igjennom, og er det noe forskjell på armoren eller vi alle se ut som kloner i det samme gearet som classen sin? er det forskjellige armor sets som man kan for eksempel fokusere på de statsa man vil , eller er man tvungen inn i class sets ?

     

     

    4. Så et spørsmål om RvR, er det noe rewards i forbindelse med RvR delen? våpen? armor? upgrades? titler?

     

     

    5. Så et spørsmål om factions, hvordan er de forskjellige "rasene" fordelt utover "verdens kartet"? har vær sin faction sitt egent kontinent eller hvordan er det?

     

     

    og sist men ikke minst, hvordan er balansen mellom Malee classes og Ranged classes?

     

     

    1.Levling systemet er i Ranks som går opp etter hvert som du gjør quests og dreper mobs.

     

    2. ja alle har talents build hvor man kan lære f.eks heals, dps spells osv...

     

    3. så langt som jeg har spillt har jeg for det meste sett folk som er ganske like, men du kan velge mellom light armor osv osv, det er til og med armor som er req class eller race...

     

    4. Kan ikke si jeg skjønner hva du mener med RvR men i PvP er det ranks og våpen ++ man skal kunne kjøpe av marks man får når man dreper en fiende..

     

    5. Ja jeg synes alt er veldig bra balansert i forhold til hvordan WoW var til å begynne med, synes det virker veldig lovende, kan jo forbedres men det er jo BETA, ment for å finne tings som må endres litt på..

     

     

    håper du er fornøyd med svarene :)

     

    :)

     

     

    Edit: Fjernet svaret. Ville bare gi riktig informasjon, men vil ikke bryte noen NDA siden nye betaversjonen inneholder mye forbedringer, og jeg vil prøve det ut. Dessuten har diskusjonen tatt en annen vei:)

  2. ingen som kan svare? vil bestille snart, og har null peiling på hva jeg skal gjøre:/ trenger raskere ram så jeg kan alt-tab når jeg spiller uten at pc'n min kneler:)

     

    Edit:

    kjøpte akkurat 2x1gig 5400 siden jeg ikke visste om jeg ville merke forskjellen med 6400 4 gig og jeg visste den ville klokkes ned om jeg bare kjøpte 1 2x1gig med 6400.

  3. Hei jeg har denne minnebrikken nå. jeg har lyst til å bestille ny ram idag altså mer. jeg tenkte på denne oppgraderingen så jeg fikk 3 gb ram. Men så så jeg komplett hadde denne på tilbud.

     

    Mitt spørsmål er da. vil jeg se noe forskjell i spill eller merke noe i windows når jeg multitasker med pc6400 ram iforhold til til pc5400. jeg kommer også da til å kjøre 4gig ram av 6400 rammen selvom jeg kjører windows 32bit, istedefor bare 3gig med 5400.

     

    jeg skal ikke overklokke:P

     

    på forhånd takk:)

     

    Edit:

    Prossesoren min er en core duo 6300@1,86

    Hovedkort er Asus p5b-e Plus

     

    hvis dette har noe å si:P

  4. Hvis en disk har problemer, f.eks noen dårlige sektorer, så er det typisk å høre spesielle lyder og at PC går tregt fordi den venter på disken.

    Slike disker må bare byttes ut.

    8985321[/snapback]

     

    javel får vel kjøpe en ny harddisk jeg kan legge windows på da. så rammen har ikke noe med dette å gjøre? for i noen spill er det sånn, mens i andre hører jeg få lyder. og hvis hardisken var treig ville vel dette påvirket ALT jeg gjør eller?, og ram lager vel ikke noe lyd? *knitre knitre* :D

  5. God kveld\morgen

     

    Hva med https://prisguiden.no/product.php?productId=71116 ?

     

    Fin Vista upgrade. Vil også anbefale ny prosessor etterhvert, evt klokking:)

     

     

    Aleks

    8984967[/snapback]

     

    den var ikke dum den:), men vel den koster jo 1400 mer enn den rammen jeg har fra før. vil 3-4 gig hjelpe så mye sammen med 800 mhz ram istede for 650 mhz ram hjelpe så mye? når jeg kjøpte rammen min i mars, var det noen som sa at gapet mellom pc5400 til 6400 var så lite at jeg ikke ville merke noe stor forskjell. og 1400 kr er jo litt penger :)

  6. Hei, jeg sitter på 3 gammle hardisker. de er ikke fra steinalderen, er SATA :p , men er flere år gammle og når spillene min plutselig får en spike etc lager hardiskene mine lyder, noe som kan tyde på at det er de som ødelegger all morra. Det jeg lurer på da er om det har noe å si på spill hvor gammle de. er det blitt så mye raskere hardisker de siste årene som virkelig har noe å si på spilling?

     

    Kan de lydene også være rammen som rett og slett blir "full" og da må hardisken gjøre mer jobb? Noen som kan gjøre meg klokere på dette området? :blush:

     

    Skal oppgradere rammen min nå veldig snart, siden 1 gig rett og slett er for lite, og lurte da på om jeg kanskje skulle bestille ny harddisk HVIS dette gir merkbare resultater.

  7. Hei,

     

    har 1 gig av denne typen nå. Jeg kjører vista og resten av speccen min kan du se i siggen. Bortsett fra den labre prosessoren min tror jeg at 1gig RAM er for lite. Det følels hvertfall slik, men mye jobbing etc når jeg går ut av programmer og multitasker inn og ut av spill.

     

    Jeg får inn sommer penger nå og sitter igjen med en liten slump etter mastercard-regning og ferier:) Ser at RAM er blitt mye billigere enn i vinter da jeg bestillte og tenkte jeg skulle oppgradere hvertfall rammen. Tenkte først jeg skulle kjøpe 1 gig til av samme type, men så så jeg at det BARE kostet 750 for 2x1gig av samme type. er vel ikke så mye forskjell på 2-3 men må da hjelpe litt? Eller skal jeg bytte ut hele greiea å kjøpe et sett med 2 gig rasker minne? og hvor mye vil jeg tjene på dette iht. spilling, når jeg er helt fersk på overklokking etc.

     

    ble litt mye dette her, men håper noen kan hjelpe meg med hvertfall noe av dette:)

  8. De aller fleste spill legger jo inn entry i registeret, og nekter å kjøre uten at disse er til stede senere.

    Det du kan gjøre er å bruke regedit og lagre alle register-entryene til spillene (export to file) for så å bare dobbelklikke på alle filene når du har reinstallert windows.

    8979476[/snapback]

     

    Det er heller nesten motsatt. Det er i allefall mine erfaringer blant spillene jeg har installert: Anno1701, BF2, Capitalism Plus (!), Civ4+Warlords, Diablo2, EQ2, FM2007, Lotr - Online, Massive Assault Network 2, Medieval 2: Total War, Oblivion, Rome: Total War, Sid Meier's Railroads, Sim City 4, WoW. Ingen av disse nevnte trenger reinstallasjon.

     

    Spill jeg ikke er helt sikker på er Gothic3, Heroes5 og NWN2 - men så vidt jeg husker er det kun patching som muligens gir problemer.

     

    Enkelte spill krever reinstallasjon dersom du skal patche dem (er som nevnt oftest bare en reg-entry som mangler).

     

    Noen ytterst få spill legger inn filer andre plasser også, og vil ikke funke uansett.

     

    edit: glemte noe

    8981809[/snapback]

     

     

    Jeg har samme erfaring, ytterst få spill som krever reinstallasjon.

  9. Høres veldig ut som prosessoren din blir for varm. blir prossesoren for varm restarter den automatisk. Blir sjermkortet for varmt. vil du først se "artifacts" på sjermen som regel. Se i bios. du kan sannsynligvis se hvor varm prossesoren din er der. sjekk rett etter den har restartet. For å se om det er det som faktisk er problemet kan du klokke ned prossesoren litt midlertidig. hvis den ikke restarter seg ved spilling da er det bare å skaffe seg ny kjøler:) Dette samme skjedde akkurat for 2 uker siden med broren min sin pc. restartet når han spillte etter 30 sec. Ny kjøler fikset "biffen".

     

    sorry hvis det er skrive feil. skjer ikke at jeg leser gjennom:)

     

    Edit: Så akkurat at cpu lå på 40C. Da er det nok noe annet ja, håper du finner ut av det.

  10. Leste litt på ubisoft sitt forum. Er visst mange som har samme problem som meg med grafikken. updatet til nyeste patch som kom ut i januar. Merklig at de ikke har fikset dette enda. rett og slett veldig uproffesjonelt. Kjøper et spill som ikke virker orntlig med alle 3dkort. Kan det være en annen måte å fikse det på? kjøre gammel driver kanskje eller slå av noen innstillinger. har prøvd det meste fra aa til oppløsning, men får ikke noe til å virke.

  11. jeg kan desverre ikke hjelpe deg med dette. men jeg har dual core også. Mitt problem er ikke med prosessoren på dette spillet, men grafikken. har et 8800gts kort. Selve sam fisher blir helt "chaos" på sjermen min i alle views untatt infrared. Noen som har samme problem? nå installerte jeg akkurat sånn test greie fra nvidia med directx10. kan ha noe med det?

  12. Hei, er igang med å oppgradere pc'n og skjermkort er en del av det. Jeg har lyst på et dx 10 kort siden dx 10 spillene nærmer seg. Jeg orker heller ikke vente på ati siden de er så treige. Akkurat nå kan jeg kjøpe meg et Asus VGA-Card nVidia 8800GTS 640MB PCI-E 2xDVI TV-Out HDTV. Men om ikke altfor lenge, en uke eller max 2 kommer jo Asus VGA-Card nVidia 8800GTS 320MB PCI-E 2xDVI TV-Out HDTV. Jeg har bare en 19" sjerm med maks 1280x1024 oppløsning, og har ikke tenkt til å¨bytte ut denne på en stund. Jeg har lest kommentarer etc som sier disse har like klokkefrekvens etc eneste forskjellen er størelse på rammen. Da leste jeg også at rammen bare har noe å si hvis man kjører over 1600 eller høyere oppløsning. Er ikke helt sikker enda derfor kommer jeg hit:)

     

    Vil det si at jeg får nogenlunde den samme grafikken på de to sjermkortene ved 1280x1024? fordi jeg kan gjerne vente en uke for å spare nesten 1000kr da jeg er ekstremt fattig for tiden:)

  13. Hei skal kjøpe meg en ny pc nå. eller oppgradere stort sett alt.

     

    Nytt oppsett:

    Skal anskaffe meg nytt skjermkort, hovedkort, prosessor og minne.

     

    skjermkort skal være et 8800 kort en gts vil jeg tro siden sjermen min ikke kjører mer enn 1280x1024.

     

    Prosessore: http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=322631

     

    Hovedkort har jeg ikke helt bestemt enda, men har øynene akkurat nå på dette:

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=329410&s=sc

     

    fordi den har den nyeste chip-settet fra nvidia. ikke at det sier meg så mye, men nyer er som regel litt bedre. særlig med tanke på at jeg skal ha et 8800. Hvis det har noe som helst å si i det hele tatt da:)

     

    Så til spørsmålet. For øyeblikket har jeg denne typen minne x2:

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=117212

     

    Minne er det jeg har Minst peiling på av alt. har aldri satt meg inn i det. og skjønner ikke bæret av noen av tallene.

     

    Jeg har som sagt ikke tenkt til å kjøre noen spill i høyere oppløsning en det som er nevnt. og har lyst på ikke altfor dyr minne siden jeg ikke skal overklokke i det hele tatt. Har minne så mye å si for spill eller helt vanlig multi tasking?

     

    Fant bare en helt enkel løsning som gir meg 2g ram tilsammen, gjerne anbefal noe til meg:

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=300182&cks=ACC

     

    Vil den gammle rammen hjelpe meg noe særlig? eller burde jeg skaffe meg helt nye minne brikker med 2 gig ram tilsammen? :ohmy:

  14. Takk for alle svarene, ble klokere:)

     

    Når Wii er lansert i Norge kan du derimot kjøpe en norsk strømadapter og bruke denne uten problemer.

     

    Hvis jeg skjønner dette riktig. er det bare å bytte adapteren? altså trenger jeg ikke skru opp maskinen å bytte hele strømforsyningen. Strøm adapteren er i 2 ledd? så den ene delen kan enten værer 110v eller 220v?

  15. har søkt og goolet litt. Noen som vet om wii kan ta 220v direkte og bare bruke en reise adapter eller om man trenger en diger doning til å konvertere den leste at det kunne koste opptill 1000kr. Burde jo være rimlig likt strøm bruk som en xbox og leste her at de hadde svidd av hele maskinen sin ved å bruke en reise adaptrer:/ Noen som bruker er bedre adapter til sin maskin?

     

    Nå vet jeg jo at ingen her har en wii enda så får ikke noen erfaringer. men kan jo hende noen har kommet over en artikkel eller lignende eller har samme plan som meg:)

     

    Ps. (Trenger fortsatt svar på spørmål i forrige post også :hmm: )

  16. Var ikke så glad for den norske spill listen for wii. Har derfor tenkt på å importere det fra USA. Lurte derfor på hva enn trenger for dette? iforhold til strøm og tv signaler, og hva prisen ligger på for dette. Lurer også på om andre europeiske land har samme system ihennhold til sone på spillene som norge. Det blir jo sikkert lansert andre spill i england enn norge og da kan jeg kanskje kjøpe spillene derfra og slipper å importere fra USA. Er det et nettsted hvor en kan se andres land liste over spill? Mange spørsmål:)

  17. noen som har noe info om dragonball spillet? kamp spill med de kontrollene kan ikke være annet enn morro. Ble skuffet når jeg ikke så det. det skal lanseres i europa?

    7202970[/snapback]

    Denne snutten hos GameTrailers (evt. i HD hvis du har rask linje) fikk ihvertfall meg til å få øynene opp for dette spillet.

    7203136[/snapback]

     

     

    Ja ganske innovativt hva de gjør med kontrollene. kan jo ikke si sikkert hvor bra det faktisk vil virke før en får prøvd det. Dette spillet og Zelda er eneste grunnen til at jeg kjøper meg wii foreløpig. Hvertfall av de første spillene. Norge/Europa har vært ganske sløve på å gi ut den type (Japanske spill). Som dragon quest serien og lignende. Hvis dette faktisk er det som skjer med dette også tenker jeg på å kjøpe meg den amerikanske versjonen. Har du hørt om noen andre kamp spill til wii? Er jo utorlig bra muligheter for dette, med disse kontrollene. Eneste jeg har hørt om er super smash, kan tenke meg å prøve det også uten at jeg tror kontrollene kan brukes til så mye der annet enn å hoppe:)

     

    Edit: Noe jeg la merke til var at atari Gir ut 2 spill i norge som ikke gis ut i USA med det første men ikke dragonball z. Mulig nDragonball Z budokai (1) ikke solgte så bra i europa:/

×
×
  • Opprett ny...