Gå til innhold

Dastardly

Medlemmer
  • Innlegg

    238
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dastardly

  1. Det er lett. Det som er viktig er å være veldig nøye med oppmålingen før du begynner.

     

    Bruk gjerne maskeringstape, også merker du med en tynn tusj eller noe lignende. Da kan du rive vekk tapen og merke opp igjen uten stygge skrammer i kabinettet om du ikkje liker posisjonen.

     

    Så tar du en boremaskin og borer tett i tett med hull langs linjene på innsiden. Også bruker du en slipemaskin til å slipe opp imellom hullene. En Dremel er hendig, men ikkje særlig effektiv, vinkelsliper går fort, så kan du grade og finpusse med en Dremel.

  2. Gode skrivere er rett og slett så billige no at eg hadde ikkje giddet å bry meg. Om du klarer å få sving på skriveren sjølv, så er det sikkert en lang vei å gå med masse griseri, og det lønner se helt sikkert ikkje å betale noen (Canon) for å få den renset.

     

    Kjøp deg ny du :cool:

     

    Og eg syntest den teorien om magisk blå røyk var litt morsom eg da :D

  3. Nå er det en misforståelse at det blir kalt sata2, for det er ingenting som heter sata2, alt heter sata. Men den første spesifikasjonen på sata gav rom for en overføringshastighet på 150Mb/sek, senere kom det en oppdatert spesifikasjon som gir rom for 300Mb/sek. Det er denne andre revisjonen som feilaktig blir kalt sata2.

     

    Men siden ingen disker foreløpig klarer å overføre data så raskt som 150Mb/sek enda, så er det bare en teoretisk verdi med liten praktisk verdi.

     

    ALLE sata disker er kompatible med ALLE sata kontrollere, uansett om de kaller det sata, sata2 eller noe annet.

  4. Eg tror du blir godt fornøyd med et hvilket som helst av de hovedkortene. De er gode alle sammen. Selv ville eg valgt Aus, har gode erfaringer med Asus-hovedkort fra før.

     

    Eg vil annbefale 2GB ram. Det er en fordel å velge 2 brikker på 1024Mb, fordi Athlon 64 ikkje klarer å håndtere 4 brikker på full hastighet. Eg tror ikkje det er noen merkbar forskjell på de forskjellige brikkene du kan velge mellom.

     

    Eg ville valgt en Raptor til systemdisk og en Samsung 250GB eller Maxtor 300GB til å lagre på.

  5. Enig, men kanskje kan trådstarter vente til r520 kommer ut i oktober? Spekulasjonene rundt omkring sier at den kommer til å bli bedre enn 7800 serien. Det er ikke altfor lenge til.

    Spekulasjonene sier også at ATI hittil bare har klart å lage 10! kort med den raskeste chippen.

     

    Dersom det stemmer, og den er den eneste som klarer å slå 7800GTX på ytelse, så har ATI fyllt buksa noe så inni h******

     

    Den som lever får se :cool:

     

    Gleder meg hver gang eg spiller på mitt MSI NX7800GTX eg :thumbup:

  6. For 2025kr får du jo Pentium D 820. Eg tror det er det beste kjøpet for deg dersom du bare ser på prisen på CPU.

     

    Men en AMD Athlon 64 3500+ til 1800kr vil også gi deg veldig god ytelse, bedre enn 3,2ghz Pentium 4 og Pentium D 820 på mange områder.

     

    Og totalprisen er vel fremdeles lavere på ett AMD-sustem enn på ett Intel-system?

  7. Interestingly, there are 16, 24 and 32 pipes versions but there are only 10 pieces of the 32 pipes versions exist currently.

     

    Fett! :D

    Dersom ATI virkelig ikkje har klart å lage flere enn ti brikker med 32 pipes etter å ha prøvd så lenge så er ikkje det fett, det er latterlig :tease:

     

    Og google kan ikkje Japansk, det er nå helt sikkert :!:

  8. Er du sikker på at tilbudet fra Dell er veldig bra? Eg har sett endel på Dell's priser mens eg vurderte hardware til min nye PC, og Dell's PC-pakker er svinedyre :thumbdown:

     

    Sånn bortsett ifra det så ser det ikkje ut som om D830 er noe dårlig valg. Og folk klokker den jo noe grassalt også. Men ett hovedkort fra Dell er vel ikkje akkurat i klasse med DFI på det området ;)

  9. Synest ikkje dette er rart i det hele tatt eg. Selv om ATI's nye flaggskip yter bedre enn 7800GTX, så ser det ut som om det blir meget vanskelig å få tak i kortene. Da vil mange kjøpe 7800GTX, rett og slett fordi de er i butikkene. Det ser vi ofte her på forumet, at folk egentlig ville ha noe annet, men så kjøpte de det som var tilgjengelig.

     

    Dersom ATI klarer å levere i store anntall, så kliner Nvidia til med ett ultra-kort.

     

    7800GTX går på 430mhz, men det ser ut som omtrent alle kort klarer 480mhz uten problemer. Ihvertfall klarer mitt det, og alle eg har sett her på forumet har klart tilsvarende hastigheter, noen tilogmed over 500mhz. Mitt kort økte fra 7700 3Dmark 2k5 til 8400 :thumbup:

     

    Ser ut for at Nvidia har tatt innersvingen på ATI iår :tease:

  10. Hva den gamle PCen er er egentlig ganske irrelevant, det er ingen av delene som er i den som er interresante å ta med i en ny PC, fordi de er gamle med dårlig ytelse.

     

    Men du sa du hadde prøvd å sette i en P4, så da regner eg med du faktisk har kjøpt en ny CPU. Kanskje du kunne fortelle hva slags prosessor det er så vil vi kunne hjelpe deg å finne noe som passer til den.

  11. jeg prøvde å sette inn en pentium 4 der det sto en pentium 3 men det gikk ikke hva skal jeg bruke da ?

    Hva mener du?

     

    Prøvde du å sette en P4 prosessor i ett P3 hovedkort? Det er fysisk umulig, fordi det er forskjellige sokler.

     

    Skal du oppgradere fra P3 til P4 må du bytte ut både hovedkortet og ram samtidig.

×
×
  • Opprett ny...