Gå til innhold

Lange Kjell

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lange Kjell

  1. Jeg fikk sikret meg et eksemplar av dette fantastiske spillet idag :D

    Fikk kjøpt det på Pytt & Panne idag, bare ringte og ba de holde av et eksemplar, genialt. Skulle sett hvor sure EBgames fyren ble når jeg skulle ha depositumet mitt tilbake for det jeg hadde reservert det :D

  2. hvis man spør en persjon på gata: er pink floyd bra?

    så er sjansen stor for at man får svaret: JA FYFAEN DE ER KONGE, HELT KLART BEST,ALLE ANDRE SUGER osv

    når folk sier noe sånt igjen og igjen og igjen så blir de oppskrytt, for det er ikke helt sant! Det er den persjonens personlige å private mening, men som sakt når mange sier dette blir jeg litt lei, og får dessverre en litt fientlig holding mot sånne mennesker, samt at jeg syntes bandet blir skrytt mer av enn jeg syntes de fortjener!

    Morn du, anngående det at mange forguder Pink Floyd, så er det igrunn ganske sjeldent at ungdommer nå for tiden liker den slags musikk. Det er FÅ i min omgangskrets som i det hele tatt har hørt noe av Pink Floyd, og de få som har det har hørt de mest kjente sangene fra The Wall, ikke noe mer :(

    Nå består omgangskretsen min av folk fra 16-20 år , men er bare noen få få som virkelig har hørt om Pink Floyd ..

  3. Hallo

     

     

    Har gledet meg skikkelig til dette spillet nå, og idag hadde EBgames i Porsgrunn satt det opp på en maskin så folket kunne få prøve det. De kunne seff ikke selge det før til Onsdag da, men jeg fikk prøve det idag, spilte nesten en time i butikken idag! Grafikken var ganske bra syns jeg, fikk ikke prøvd annet enn arcade mode da, siden memorycard ikke stod i. Var ufattlig mange nye biler, og vi merker at fysikken er forbedret stort i dette nye spillet :)

     

    Gleder meg skikkelig til det kommer!

  4. Jeg har ikke noen erfaringer med Athena sylinderen, men har kjørt endel moped med DR. Både Furia og RX, og jeg kan konstantere med at det er en veeeldig grei sylinder :) Den har et fint og jevnt drag hele veien, og går ganske bra. På rx'n jeg prøvde så stod det orginalveiv og orginalt eksosannlegg på, så den gikk ikke like rått som furian, som hadde Metrakit effektannlegg, Dellorto 21mm, Metrakit veiv og 13-48 dreving, gikk ganske friskt ja! :)

×
×
  • Opprett ny...