Gå til innhold

warl

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av warl

  1. Det antatt beste utstyret en kan få i dag er etter det jeg veit (ref OCshoot, oc.no etc) Magnum CPU blokk http://www.overklokking.no/cooling/vann_ak...aze3/index.html og BlackIce Extreme 2 Radiator http://www.ocshoot.no/extreme2.htm

     

    På 3dfxcool får et sett med magnum cpu blokk og Eheim 1048 + 4m slange for 1150. Netconnection fører BIE2 til 795. + noen 12cm vifter. Dette slå waterchill garantert ytelsesmessig, men er ikke like "Plug N Play"

  2. Sitter her nå med et vannkjølingssystem bestående av: Magnum 478, BIE2, Eheim 1048. Maskina, en P42,4GHzC, Abit IC7, Geil Golden Dragon 1GB, ATi 9700 non-pro er snart satt sammen.

     

    Målet er å skaffe en stille PC, men samtidig god kjøleevne. Skal kjøpe kjøleblokk til Radeon kortet (sannsynligvis Magnum), samt lime på en oppkappet ribbe på minnebrikkene. Spørsmålet er north/southbride på Abit IC7. Som kjent bråker std viften en del, så den er på sikt utelukket. Har en Zalman Nrotbridge gold http://www.mamut.com/3dfxcool/subdet260.htm som jeg kan bruke. Er det noen som kan vise til praktiske forskjeller som kan rettferdiggjøre kjøpet av vannkjøling til northbridge? Evt anbefalinger til GPU blokk as well

     

    TA warl

  3. Prosjektet er som følger: Magnum vannblokk, Black Ice Extreme 2 og Eiheim 1048 skal inn i et lite skyhawk kabinett. Målet har hele tiden vært å senke pumpa ned i en liten vanntank inne i kabinettet. Etter lang leting fant jeg en elektronikkboks på en elinstallasjonsavdeling som passet brukbart, som jeg kappet av toppen av og erstattet med plexi.

     

    Da alt ble ferdig, var jeg ikke helt fornøyd med denne løsningen. Det ble rett og slett for liten plass til vannet i tanken, spes med tanke på strømninger ol.

     

    Jeg trenger en boks på 19*14*14 cm med vanntett lokk, helst aluminium for å få dette til optimalt. Har noen ideer om hvor jeg kan få tak i dette? Har lett på Elfa, ClasOhlson etc. Evt hvordan jeg kan lage dette uten at det blir helt uoverkommelig vanskelig?

  4. Quote:


    On 2002-01-07 02:11, selters skrev:


    Det at skip etc absolutt skal være så jævli balanserte er en tankegang som er veldig vanlig hos newbier som aldri has opplevd hvordan det er å være øverst på food chainen (dvs de som dominerer spillet), og de tror at balanserte skip kommer til å fikse problemene med at newbier ikke får spilt skikkelig når de store alliansene eier alle andre. Uansett hvor balanserte skipene er, så kommer newbier til å gjøre det noe bedre. De burde får fingern ut at ræva de også, og skjønne at et veldig simpelt gameplay er det som kan gjøre Planetarion veldig artig.


    Det som gjorde Planetarion så jævli morro før var hvor simpelt selve spillet var, ikke no stort annet enn det.


     

    nja er vel ikke bare newbiene som vil ha gode shipstats egentlig. Det åpner for forskjellige taktikker, noe som er bra. Var vel på toppen av foodchainen denne runden og jeg ønsker meg fortsatt gode og balanserte shipstats :smile:

  5. Quote:


    On 2001-12-20 12:41, selters skrev:


    50kr. Er helt klart verdt det hvis du skal spille seriøst (selv om Planetarion suger nå i forhold til for et år siden).



     

    50 kr er helt klart verdt det, men var egentlig PA så mye bedre i runde 2? Heh alle veteranene som var store da synes det, men hva var så mye bedre?

     

    Thieves and Pirates?

     

    Kom bare i elendige galakser i runde 2 og 3 så det var jo helt umulig å komme noen vei. Men dersom Legion og Fury ikke hadde dominert denne runden så totalt kunne dette blitt gøy det. Bra og balanserte skip. raske servere etc.

  6. Enig. PA er det definitivt beste spillet i sin sjanger, 50 kr er da ingen ting. Eller du kan gjøre som jeg gjorde, å bli med i en galakse med den betingelsen at GCn betalte for meg :razz:

     

    Uansett, communityet rundt PA er veldig bra, og det er det som egentlig gjør spillet såpass bra som det er. Det er sjukt hvor mange timer for mye du egentlig legger igjen på IRC etter hvert. Skal uansett spille neste runde, samme hva Spinner kommer opp med.

×
×
  • Opprett ny...