Gå til innhold

Ekinorak

Medlemmer
  • Innlegg

    1 559
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ekinorak

  1. dopus skrev (3 timer siden):

    Har du satt korekt DP versjon i skjermen sin meny. Det er valgbar hvilken versjon min skjerm skal bruke i hvertfall (Samsung G7) ...Verd å teste om du har mulighet for det på din skjerm.. Også lurt å sjekke hvilken DP versjon kablene du har brukt støtter. Dem kan begrense oppløsning/refreshrate om kablene er for gamle.

    Er nesten helt ny skjerm og displayport kabel, har også prøvd 3 forskjellige kabler. Det som nå er merkelig er at jeg har testet kortet i en annen maskin, og der får jeg ingen feil. 

  2. Har oppgradert skjermkortet i maskinen, og skjermen går sporadisk i svart i ca 1 sekund. Dette skjer uavhengig om jeg spiller et spill, eller bare sitter i Windows nå og skriver dette innlegget. 

    Specs:

    HK: Asus Z370-Plus Gaming

    GPU: Asus 7800XT 16GB TUF OC

    PSU: EVGA G3 750W

    Minne: 32GB G.skill Trident Z 3200MHz DDR4 32GB

    CPU: Intel i7-8700K

    OS: Windows 11 Pro

     

    Har nylig oppgradert fra et EVGA 1080TI hvor alt fungerte fint. 

    Ting jeg har prøvd:

    1. PSU som ikke klarer å levere nok strøm? Har trippelsjekket pci-e strømkablene, sørget for at kortet har 2x seperate 8-pin kabler koblet i riktige porter på psu. PSU Har 4x porter makert med vga1-4, har prøvd å veklse mellom disse. Har klokket ned kortet, og tatt av performance mode for at det skal bruke mindre strøm. Men siden blackouts skjer når jeg bare idler i windows, så gir det ikke mening at det skal være psu.

    2. Software: Reinstallerte AMD driverene flere ganger, til slutt reinstallerte jeg windows 11 for å være helt sikker.

    3.Bios: Siden jeg kjører eldre hardware har jeg måtte ta en bios oppdatering på min z370 for å få støtte til resizable-bar har prøvd å kjøre dette enablet og disablet, ingen forskjell.

    4. Installasjon: Har reinstallert skjermkortet og sjekke at det sitter skikkelig flere ganger. 

    5. Monitor og kabler. Kjører 2x 1440p skjermer koblet til med DP, har prøvd 3x kabler (også HDMI) og kjørt hver monitor enkelt for seg.

    6. Temperatur, skjermkortet  har lagt på rundt 60 grader når jeg har spillt spill, rapportert via amd software. 

    Andre tanker:

    Maskinen kjører ikke PCI-E 4.0, men 3.0, men i følge tester jeg har sett så skal ikke det bli en bottleneck i 1440p eller høyere, men er litt spillavhengig.

     

     

    image.gif.a5135199c5863a28c1206ea7e2c6e751.gif

     

    Her er logg filene fra AMD softwaren når jeg får en blackout nå mens jeg skriver dette innlegget i windows uten noe spill aktiv:

    image.jpeg.d6236ee86d027eed0d2670db00523157.jpeg

     

    Her er fra når jeg spiller:

    image.jpeg.3e187ed1f3ee81e641aea27ecc567965.jpeg

     

    Noen tips? Jeg tenker neste blir å spørre noen kompiser om jeg kan teste skjermkortet i deres maskin. Jeg har en stuepc jeg kunne testet i, men den har bare 550watt psu, så det tørr jeg ikke. 

  3. Fant akuratt ut fra gamle poster her på diskusjon.no at kjørte en Intel 80gb ssd, og 2x c300 disker i raid. Men siden filene jeg er ute etter skal ligge på c disken, så ble det lagret på intel disken og ikke raidet. Men den disken ble formater og reinstallert windows på, og solgt til en kollega av meg som brukte den disken i noen år. Så regner med det da er lost.

  4. Hei, har drevet mye Research i det siste da jeg minet noen bitcoin tilbake i 2010. 

    Jeg lagret disse på daværende datamaskin som akkurat hadde fått seg ssd, en Crucial c300 64gb, og jeg kjørte 2 disker i raid 0 tror jeg.

    Jeg husker ikke om jeg lagret bitcoinen før eller etter jeg satt diskene i raid 0, og har funnet igjen 1 av diskene, men den gir ingen tegn til liv. 

    Jeg er ganske sikkert på at da disse diskene ble utdatert ble de tatt ut av maskinen og brukt i et eksternt usb enclousure. 

    Om jeg hadde fått tak i den andre disken, er det realistisk å finne data igjen på en ssd etter den har blitt formatert og så brukt over lengre tid?

     

     

  5. Fant bruddet der kabelen går inn i øreklokken. Skal kutte hele kabelen 10 cm lengre nede og få loddet på plass alle kablene igjen, er faktisk 5 forskjellige kabler der pga mikrofon og slikt. Men tørr ikke å gjøre det selv, har så begrenset erfaring med lodding. Skal gi en tilbakemelding her når/om jeg får fikset det. 

  6. Har noen beyerdynamic mmx 300 som plutselig begynnte å høres ut som en gammel radio, lyden er helt tom for bass veldig tynn og høres nesten ut som det er under vann.

     

    Noen som vet hva som kan være gale, mistenker brudd i ledningen? Får ikke tatt det på garanti/reklamasjon da butikken jeg kjøpte de hos er konkurs, og kundeservicen til Beyerdynamic sender meg videre til et autorisert verksted i Oslo som sier de ikke kan ta det som en garanti/reklamasjon fordi de er 2 år gammel. 

     

    Litt dumt å bare kaste et headset til 2-3000kr. 

     

    post-62564-0-55793200-1525452689_thumb.jpg

    Slik ser det ut. Har ingen anelse om noe ikke er som det skal. Regner egentlig med at bruddet sitter hvor ledningen går inn i øreklokken, vil jeg kunne måle det med et multimeter?

  7. Kan dere se på Trust Omni en gang til? Er det den modellen dere har linket til dere faktisk har testet?

     

    Jeg bruker den til det daglige og den har faktisk flere fordeler enn kandidaten dere har valgt ut som vinner.

     

    1. USB-C kontakten kan brukes til å lade opp powerbanken med. Den støtter innput og output på samme kontakt! 

     
    post-62564-0-85108600-1519339200_thumb.jpg Her er et bilde som viser at USB-C kontakten sier Inn/Out.
     
    Videre har den også lommelyktfunksjon: 
    post-62564-0-30511200-1519339217_thumb.jpg
    Som dere gir andre powerbanker er pluss for.
     
    Den slår seg også på automatisk når en plugger til en telefon. Detter er veldig praktisk om en f.eks har powerbanken i lommen eller i en sekk, så kan en slippe å ta opp powerbanken for å slå den på. (Veldig praktisk om en spiller Pokémon Go)
     
    Videre er den også billigere enn testvinneren og den har i følge dere ca den samme kapasiteten. 
  8. Er så elendig støtte for å 3-parts applikasjoner på bixby. Jeg har f.eks Philips Hue lyspærer. Men samsung krever at jeg kjøper en Samsung SmartThings Hub for å kunne bruke stemmasistenten til å kontrollere de. Applikasjonen er på telefonen, ser ingen grunn til at jeg skal ha en ekstra boks, dette er bare for at samsung skal tjene penger.

  9. Når vi snakker om hodelykter, jeg har vært kjent med Armytek lenge før Valostore lanserte sin Lumonite. Funksjonene og likheten på lyktende er slående. Er det bare greit å kopiere hverander i lyktebuisnessen? 

     

    attachicon.gifarmyteklumonite copy.jpg

     

    Spurte like greit ArmyTek virker som om de sammarbeider. 

     

    Fra en mail: 

     

     

     

    Thank you for your e-mail.

    We have made an OEM for them on the basic of our flashlights.

    Hope I have answered your question.

    Keep me informed.

    Have a great day!

     

     

     

    If you have some more questions, please, feel free to contact me.

     

    Sincerely, Florence

  10. Kjøpte meg s8+ for 2 uker siden, har opplevd kanskje 20 ganger nå at skjermen går helt sort og får den ikke på igjen på flere minutter uten å holde inne powerknappen, noen ganger har jeg via Bixby og "close all running apps" klart å få liv i skjermen igjen, skjer spesielt når jeg tar den av lading, akuratt når telefonen skal låses opp blir skjermen sort. Noen løsning på problemet?

  11. Hvis dere liker behagelig lys så vil jeg anbefale, Jaxman E2. http://www.ebay.com/itm/JAXMAN-E2-Nichia-219B-CRI90-WW-Warm-White-LED-18650-Flashlight-C3-/371609280294?hash=item5685a39f26:g:4SEAAOSwubRXHiOP

     

    Den er bygget i samme hus som Convoy s2+.

    Denne har en høy CRI på over 90%, lyset er kjempe behagelig for øynene og farger blir veldig gode. En mister mye lumen, men rundt 350 lumen er veldig brukbart lyst i de fleste tilfeller. Jeg har lykter til flere tusen kroner, men tar meg i å bruke denne lykten mest. 

  12. Har folk gjort noen lykt-kupp i det siste? Jeg kom over en Fenic tk75 ( 2015 modell) på ebay til røverkupp på bare 180 kroner. Denne lykten er veilende til ca 1300 kroner ellers på ebay så spent på hva som kommer i posten. Får med noen batterier og en kjipa-lader, men regner det blir gjenvinning på alt utenom lykta da de var av ukjent merke.

     

     

    Jeg har fra før forrige modell så OM det er ekte vare til "feil" pris så blir det spennende å sammenligne ( min er på 2900 lumen, 2015-modellen skal vær på ca 4000 lumen).

    Wow 180kr! Nice, det er gode lykter. 

     

    Jeg kjøpte meg en Acebeam x65 http://imgur.com/l7gk5cO

    Har en fin koffert nå: http://imgur.com/xFV0AUL

     

     

    Her er film av lykten, men filmet med mobilen så ikke så veldig bra: https://www.youtube.com/watch?v=8hQkT_RN3k4

  13. Hvilken bil er det snakk om? Har den egen trommel til håndbrems? Elektrisk håndbrems, evt noe bakkestart-assistanse?

     

    Tenknisk sett er det ikke en bil. Er en tung 4-hjuls motorsykkel. Renault Twizy. Så tilnærmet ingen ustyr. Har vanlig bilforsikring. Er ikke så veldig fornøyd med kjøpet merker jeg. Bytte bremser på 5000km gjør en ikke på en scooter en gang. https://renault.no/admin/wp-content/uploads/2015/11/Twizy-Tekniske-egenskaper.pdf

  14. Takk for tilbakemeldingene, jeg var å testet bilen nå i sted. Virker som om bremsene ikke henger lengre. Problemet oppstår når bilen har stått med håndbrekket på en stund. Formulerte meg litt feil, er klossene bak som er byttet ikke bremsene. Jeg var vekkreist 2 uker og har aldri latt bilen stå så lenge. Men skal vel ikke henge seg opp alikavel?

  15. Byttet bakbremser da bilen var på service i juni, har vært bortreist og ikke brukt bilen.

    Merket at det luktet svidd/sveis da jeg kjørte i forgårs, og klarer nesten ikke å rikke bilen når den står i nøytral, og jeg må gi litt gass før bilen "løsner". Tok kontakt med verkstedet, og de sier at jeg ikke bør kjøre med bilen om bremsen henger, men gir meg en time 3 uker fram i tid, så jeg skal være uten bil i 3 uker for en feil de har gjort? Bør jeg snakke med forsikringen i stedet? Har full kasko. Bilen er 1 år gammel med garanti.  

  16. Det må være spillet.

    Slå av vsync for gs-go og bruk start parametere -refresh xxx .

    Funnet på internet forum.steampowered.com

     

    Displayport 1.1 er max 75hz på din oppløsning. Så når din 1.2 med forsøk oppstart med cs-go på 144hz blir startet/ender opp som 60hz tolkes det sikkert som dp versjon 1.1 tilkopling derav meldingen.

     

    Det er garantert ikke feil i selve skjermen.

     

    Har prøvd dette, og andre ting som -autoconfig -freq 144 Spillet går først til 144hz, blir sort og kommer tilbake som 60 hertz. 

     

    Men har funnet ut at jeg kan starte spillet i -safe mode, da starter det i windows mode og 640x480, og jeg kan endre til 2560x1440 uten at pcen går over til 60hz og dp 1.1 . Litt skipt å måtte stille inn videoinstillingene hver gang jeg skal spille, men får det ikke til noe bedre.

×
×
  • Opprett ny...