Gå til innhold

Zithor

Medlemmer
  • Innlegg

    356
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zithor

  1. Heisann.

     

    Har et lite spørsmål om depositum, har lest litt i lovverk og sånt men finner egentlig ikke noe skikkelig svar på det.

     

    Jeg har nettopp flyttet ut fra en studentby i Trondheim der jeg bodde med tre venner som flyttet en månede før meg. (4 hybler, felles stue/kjøkken/bad) De ryddet og vasket ned og fikk depositumet sitt igjen uten noe form for inspeksjon.

    Etter dette flyttet det to nye folk inn for en månede som flyttet en dag før meg som ikke vasket eller noe etter seg. Jeg gikk godt over fellesarealet rett før jeg leverte nøkkelen og fikk depositumet igjen for et par dager siden, men hadde blitt trekt 2000,-

    Jeg sendte en mail å spurte hvorfor og fikk bare svar: "Leiligheten var ikke tilfredsstillende vasket ned."

    Da spurte jeg hvorfor kun jeg ble trukket med tanke på at det var to stykker til som flyttet dagen før meg og fikk svaret "Du var sistemann ut."

    Det står ingenting om dette i leiekontrakten heller, bare at leiligheten skal holdes ryddig og vaskes regelmessig.

     

    Og da lurer jeg på om han kan trekke det uten å gi noe beskjed om det?

  2. Hallois!

     

    Laget en ny sang. Trioen Technopop Slashfest laget høsten 2007 en sang som het Fill up my glas. Karakterene kommer fra Romenia. Nå har vi laget en til som heter Partytree. :)

     

    Sangen ble funnet opp på Cuba, etter at jeg så et tree som det kom kjempe mye fugle lyd utav... It's a party in the tree ble det rett og slett.

     

    Trioen ble laget på Agder Folkehøgskole 2007 av Alexander Gul Sherwani og Vegard Eide Berentsen, senere ble Lene Jeanette Pedersen "leid" inn. Tekstene er skrevet av oss, musikken er laget av vår producer Sigurd Ytre-Arne.

     

    Feedback er alltid koselig :)

     

    Myspace: Technopop Slashfest

  3. heisveis - tror denne skal være litt tricky

     

    denne filmen gikk på tv2 for mangfoldige år siden, sikkert rundt 1995 eller noe (men ikke la årstallet lure dere, jeg bare TROR at det er rundt da) og det er en slags varulv-komedie om en del mennesker som skal spille inn en lydbok eller lage noe radioprogram på en øde villa/hotell eller noe mens det er fullmåne også selvfølgelig så kommer det jo en varulv eller noe

     

    husker også at filmen begynte og sluttet med ganske identiske scener slik at man kunne see den i loop på en måte... og scenen var slik at det var en bil som kjørte innover en vei og at det var en fullmåne over dem

     

     

    veldig vagt hva jeg husker av den egentlig, håper dette holder som informasjon :/

     

    edit: fant ut av det! Haunted Honeymoon het den :)

  4. Det sto en mann og fisket ved en elv. Han hadde den beste stangen, slukene og fiskeklærene du kunne tenke deg. Så sto no han der og fisket og fisket, men han fikk ikke noe fisk.

     

    Litt lengre oppe i elven sto det en liten gutt med en bambusstang og tau som gøtt og fisket.

     

    Han fikk ikke fisk han heller.

  5. Hei,

     

    Har hatt problem med å få Adobe Premiere 2.0 til å fungere på både vista laptopen min og stasjonære. Er dette en kjent ting blant vista og premiere? Eller er det noen funksjoner som kan fikse det? På den stasjonære pcen min kommer den seg inn på programmet men jeg kan ikke gjøre noe som helst der, på den bærbare fungerer det en ca 10 minutter før den klikker. Noen forslag? :)

  6. The Golden Compass

     

    Denne filmen begynte for så vidt ganske ok for å være en filmatisert bok. Men det jeg fryktet skjedde halv veis inn i filmen. Den begynte å hoppe og få hastverk for å bli ferdig. Skuespiller prestasjonene kunne også hvert bedre til tider. Vist en ikke har lest boken for så vidt har jeg tro på at dette kan kanskje fungere som en helt grei film.

     

    3/6

     

     

    Enchanted

     

    Overraskende underholdene og morsom film. Jeg var litt skeptisk når jeg satt meg ned for å se den, men det gikk raskt over. Filmen gidde meg en slags Disney følelse som de gamle filmene kun greide. En enkel historie, lett men god underholdning som jeg vil anbefale folk å se nå i romjulen.

     

    5/6

  7. Så nettopp filmen din og har dette å si;

     

    Skuespiller prestasjonene var ikke særlig imponerende, noe som trakk ned en god del på filmen. Den greide heller ikke (for min del) å holde oppe spenningen gjennom hele filmen. Historie messing syntes jeg der imot at var en god ide, men som kunne ha blitt gjort litt mer utav. Dere brukte en del intressange film vinkler, men lyset kunne godt ha blitt litt forandret på for et klarere bilde. Musikken som skurret og gikk i bakgrunnen var litt rar og muligens upassende for filmen (den første og siste sangen).

     

     

    Bra insats, men den hadde blitt mye bedre med litt mer innlevelse i rollene. :)

  8. Heisann, vil gjerne høre litt tilbake melding på gruppen vår. :)

     

    Vi har kalt oss Technopop Slashfest, og har spilt inn en sang som heter Fill up my glas.

     

    Om det går ann å kalle det en parodi på techno vil jeg det, ettersom vi har prøvd å få frem litt klisje merker fra Techno sjangeren.

     

    Sangen er spilt inn på Agder Folkehøgskole i Søgne, Kristiansand etter meg og en annen (Alexander) fra film klassen der var med på et film prosjekt på hytten til skolen på Hovden, der vi satt og tullet med et glas og en vannmugge under et av måltidene, senere fant vi ut at vi skulle lage dette om til en sang, ettersom at vi måtte ha flere innslag til revyen filmklassen holdt på å sette opp.

     

    Sangen kan høres her:

     

    Myspace: Technopop Slashfest

     

    Spilletid: 2:17

  9. Neverwinter Night 2: Da jeg spilte det falt det ikke noe særlig i smak. Har planer om å gi det en sjangse til. ^^

     

    Guildwars: Følte det var dårlig satt opp med klasser og kampene ble fort rotete. Det og det at gratis online spill har jo alltid sin fair share med rare folk. :p

     

    Final Fantasy 10: Prøver mitt beste å komme gjennom det, men herregud enn hvor bra folk sier det er greier jeg rett og slett ikke høre på sytet til Tidus hvert 10'ende minutt. Og det var litt skuffende generelt i forhold til andre i FF serien.

  10. Har kommet litt mer info fra kotf.com nå:

     

    LAST UPDATES

    LAST UPDATES

    Thank you for your patience and support. Knights Of The Force is a huge MOD. And it's size is approximately 2GB. We are publishing it as 2 parts. The part's sizes are about 1GB. Sharing in this way will be easier.For a time we we're working on some critical bugs in the mod.Because of this, release is postponed several times.At the moment most bug finding and fixing is done.First part is getting released soon.I'm working on the setup right now.This time i'm not going to use a simple system like winrar.Because i have observed that most people doesn't read readme's and so this causes some problems.So now i'm working on an automatic install system.It will search if you have Jedi Academy installed in your computer and ask to you if it can't find After that, setup will install required softwares, update Jedi Academy and copy KotF file's to where they belong.Various thing's will be changed too.

     

    In the end, KotF will have a complicated but user friend setup.I am learning and experimenting with setup script language right now.I hope setup will be ready in 3-4 days but i'm going to leave the city for 2 days, so i may need a bit more time.

     

    Note (about update on jedi academy)

    The Jedi Academy you use will not be updated.KotF Setup will copy Jedi Academy files on your hard disk to another folder and a new jedi academy will be created for KotF.

     

    Eg har som alltid tro på at den kommer. ^^

  11. Livvaktene på cdon til 1 kr.

    9189893[/snapback]

     

    Yepp, samme her! 2 dvder til 1 krone hver på samme dag ifra cdon.no.. Kanskje de holder på å gjøre seg ferdig med salget?

    9190102[/snapback]

     

    Slenger meg på denne listen jeg. Når de gir bort fraktfrie filmer til 1 kr da er det jo ikke noe å nøle på en gang :p

×
×
  • Opprett ny...