Jump to content

I_Dont_Care

Medlemmer
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by I_Dont_Care


  1. long gone past :razz:

    Hatt en 40GB WD i ca 1.5 år

    og nett kjøpt 2 nye 80GB Seagate (raid)

     

    sa du hadde problemer hmm hvet ikke om det er det samme men jeg hadde også problemer med min WD 40GB div stuff skader ol. husker ikke helt, klarte hvertfall ikke fikse det så jeg formaterte hele disken å feilene virker til å ha forsvunnet.


  2. Hai noen som kan hjelpe :grin:

     

    Nett satt opp Raid på maskinen 1 maskin jeg har men får ikke til å installere OS (windows 98,2000,xp)

     

    Ikkkkkk :sad: 2000 gir meb beskjed at det er noe gale med harddisken eller no slik og at det ikke går ann å installere boot loader eller noe slik (ved Start av installasjon via c:i386winnt

     

    XP går alt helt fint fram til første restart da låser den seg når loade streken er på fullt.

    restarter maskinen å får beskjed at windowssystem32configsystem mangler eller er korupt ?

     

    Wn 98 har jeg faktisk klart å installere 1 gang men funker ikke nå lenger får mange forskjellige feilmeldinge i starten av installasjonen.

     

    :sad: snufs noen som har noen gode råd til meg ?

     

    2x seagate barracuda 80GB 7200RPM i Raid

    BE6-II v1.2 oppgradert raid bios. (hpt370)


  3. Hmm hva nå

     

    Kjørte:

    Bep_71.bin (siste bios oppg for BE6-II v1.2)

    Cbrom.exe (program for å fikse dette)

    sammen med disse 3 filene alle funket men hvilke er rett best ...

     

    TEST1

    Bios372.232

    Fil lastet ned fra High-point sin side.

     

    TEST2

    Hpt370.103

    Hentet fra OnBoard-HPT370RAID på den siden jeg fikk link til.

     

    TEST3

    Bios

    HPT 370 BIOS and Driver 1.11 0512.

    Hentet fra Abit sin side

    (holder en fing på denne)

     

     

     

     

    [ Denne Melding var redigert av: I_Dont_Care på 2002-08-01 01:45 ]

×
×
  • Create New...