Gå til innhold

thomey

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thomey

  1. Enig i mye av det som er blitt sagt her.

     

    Spillet er underholdende, men det er det samme som gjentar seg hele tiden: Ri til byen gjennom et relativt uinteressant ødeland, klatre opp i alle tårnene for å få overblikk over oppdragene, og så er det bare å redde en haug med fattigfolk som alle sammen lirer av seg de samme frasene (opplever stadig at vaktene som plager sivile gjentar samme linje 5 ganger iløpet av 20 sek, ufattelig at et såpass høybudsjettspill ikke har tatt seg tid til å ta opp litt flere stemmer), overhøre samtaler og plukke et par brev ut av noen lommer. Og ingen av disse handlingene påvirker hovedoppdraget i noen nevneverdig grad, det er altså liten motivasjon for å gjøre mer enn de 2 obligatoriske etterforskningene. Ubisoft har laget en enormt detaljert og stilig verden, men hvorhen jeg går eller rir så føler jeg at jeg får lite igjen for å utforske. Og uten å avsløre noe for de som ikke har fulgt med, så er bakgrunnen til historien uengasjerende, og forstyrrer egentlig bare resten av fortellingen.

     

    Grafikken er god, med grei flyt og store områder, selv om enkelte teksturer er litt blasse og horisonten kunstig til tider. Lyden er også grei, og bidrar til å skape atmosfære i spillet (selv om det er svært irriterende med den nevnte mangelen på variasjon i replikkene til sivile og soldater).

     

    Jeg liker free running-systemet ganske godt, synes det er greit at man bare holder RT+A inne og så tar Altair seg av manøvreringen. Det skaper flyt i styringen, noe som kunne manglet om man skulle detaljstyrt all hopping og klatring selv. Forstår riktignok de som synes det blir for lite utfordring.

     

    Kampsystemet er ganske underholdende, men det er om andre tidligere har bemærket; selv med 8 vakter rundt deg så står de aller fleste bare å venter på tur, slik at du stort sett bare har en fiende av gangen som slår etter deg. Dette virker litt kunstig. Likevel er det stilig å se på de forskjellige kombinasjonene til Altair, men når mekanikken kun består av å holde RT inne for å blokke, og så trykke X på rett tidspunkt for motangrep, blir det aldri spesielt utfordrende. AIen på vaktene er også relativt dårlig, de er lette å drepe slik at det er sjelden nødvendig å flykte, og dersom man skulle få lyst til å stikke av likevel, så er det oftest nok å hoppe over et tak for så å legge seg inni et skur, og selv med vaktene hakk i hel er det plutselig ingen som skjønner hvor du ble av.

     

    Alt i alt er det stort potensiale i Assassins Creed, men det er også ganske mange svakheter både i historiefortellingen, styring, gameplay og kampsystem som trekker ned. Det er gøy å spille, men etter et par oppdrag begynner mangelen på variasjon å melde seg, og det blir tydlig at spillet ikke har den dybden som man i begynnelsen fikk inntrykk av. Misforstå meg ikke, det er et veldig godt spill. Ubisoft skal ha kudos for forsøket, orginal setting og grafikken, men med noen ganske enkle grep kunne spillet vært så veldig mye mer...

  2. Dere med laptoper: http://www.laptop2go.com - Funker fett med XP driver på min Aspire 5613ZWLMi på medium grafikk (FOrutenom AA og Skygger).

     

    Men hadde dårlig erfaring med disse driverne for vista, så la inn XP. Det fungerte bra!

     

    Skal fungere på alle laptoper med Nvidia gfx kort.

     

    Har samme laptop som deg (med Go7600?), og Crysis er uspillbart selv med alt på low. Kjører Vista med nyeste skjermkortdrivere fra Acer siden. Regner med at du mente å linke til www.laptopvideo2go.com? Hvilken av versjon av driverne der er det du bruker? Kjører du XP som OS eller har du bare lagt inn XP driveren i Vista? Har testet en del ulike drivere fra den siden, og felles for alle er at jeg mister muligheten for å bruke Fn+F5 til å velge TVen som eneste skjerm.. Funker dette hos deg med disse driverne?

  3. Har nå testet rubber band-trikset for å bli kvitt Open tray-problemene jeg hadde, og sålangt har det funket bra. Er fortsatt et par backups som ikke vil seg, men disse skal jeg teste å brenne på nytt. Flere spill som tidligere ikke ville starte i det hele tatt funker som en drøm nå, og HL2EP2 har sluttet å henge seg. DVD-rom'en gir heller ikke fra seg den høye skrape/klikkelyden som indikerer at den ikke finner noen lesbar data lenger. Anbefaler at Øyvind og andre som sliter med Open tray prøver dette før de tester POT-kalibrering, ny firmware eller bytte av laser/drev...

  4. Lurer på om det er laseren min som er gåen og. Har samme problem som Øyvind med en del av de nyere spillene, mens andre nybrente spill fungerer greit. Oftest får jeg Open Tray error, mens enkelte spill som SKATE henger seg under loading og HL2-EP2 henger seg på et spesielt loading point litt lenger ut i spillet... Har ikke fått testet med ny firmware enda, men bruker Verbatim-plater (2,4x i CloneCD) og har Samsung MS28...

  5. Noe i den duren ja. Har bare fått Unreadable disk et par ganger, stort sett står det bare Open tray. Alle de gamle backupsa funker, er bare noen av de nyeste som ikke vil starte. The Darkness slet med noe av det samme, men der starta den etter 20+ forsøk med disk ut og inn. Har lest litt på Xboxscene, er visst enkelte drev som har litt dårlig laser, men såvidt jeg kan se av changeloggen til de nyere Xtreme firmwarene så har de blitt gjort enkelte grep for å bedre dette. Noen sier at update hjalp, andre sverger til rubber band-knepet og noen har byttet laser. Jeg forsøker med firmware i første omgang, men jeg vet ikke om jeg bare kan flashe over eller om jeg må bruke en Enable0800-mode dvd først...

     

    Edit: Har sjekket det opp litt, og hvis noen andre lurte på det samme, så trenger man ikke bruke en Enable0800-mode dvd dersom man bruker bad flash/10 sekunders-trikset på en MS28. Da er det bare å flashe som vanlig, uansett hvilken versjon man oppgraderer fra. Med andre drev/metoder må man bruke Enable0800 dvd før man flasher dersom man oppgraderer fra Xtreme4.0 eller nyere, da denne versjonen implementerte FirmGuard for å hindre uønsket skriving og lesing til firmwire.

     

    Får bare håpe nyere firmware fikser Open tray-problemene jeg har hatt..

  6. Noen som vet hvordan man går fram for å flashe en allerede flashet xbox? Har Xtreme 5.1 inne, men har slitt med Open tray-problemer på mange av de nyere backupsa mine, så jeg skal prøve med en nyere FW. Er det bare å flashe som vanlig, eller må jeg bruke en Enable0800-disk?

  7. Jeg har en Samsung TS-H943 drive i min '360, men sliter med å få flashet den. Koblet den til PC'en, et Asus A8V SE Deluxe med VT8237 SATA chipset. Når jeg kjører mtkflash får jeg bare beskjed om at den ikke finner drive'n.

     

    Har skrudd av og på SATA RAID i BIOS, men det hjelper ikke.

     

    Har hex-modifisert mtkflash 1.83c, men finner fortsatt ikke Samsung drive'n.

     

    Noen tips? Noen i Asker/Oslo området som kan flashe Samsung drev?

    7601090[/snapback]

    Prøv med denne. SATA RAID skal være av. Har du ms25 eller ms28 spilleren?

     

     

    Jeg har moddet min hitachi dvdrom med birdy 2.2 firmware og den virker utmerket! :) Maskinen min ble produsert i des05. Nå har min bror nettop kjøpt seg xbox 360 på siba, og han lurer på om jeg kan modde hans box. Vet ikke enda hvilken dvd rom han har, men er det vanskeligere å modde de nye xbox 360ene? Eller er det likt? Husker MS endret på de gammle xboxene ihvertfall.

    7567682[/snapback]

     

     

    Han har samsung dvd spiller. Hvilken firmware anbefalere dere til den spilleren?

    7604882[/snapback]

    Bruk Xtreme 5.1 ja.

  8. thomey: Du brukte vel også via chipset når du fikk det til eller?

     

    wimba: Har bestilt et lignende kort som du har fra eBay. Regner med det går greiere da. Med via skal det gå, men jeg har prøvd med jmicron. Gudene vet hvilken timing som skal til for å få det til å virke. Tror ikke jeg kan vente så lenge som 10-12 sek pga mtkflas timer ut.

    7596299[/snapback]

     

    Ja, brukte et onboard Via VT8237 chipset.

  9. Jeg har iallefall fått det til nå, på to stk ms28 faktisk.

     

    Brukte en ferdig hex-edita mtkflash, men det funker sikkert fint å lage med Xtreme Boot Maker og(Dog denne ikke støtter nyeste Xtreme 5.1 ennå såvidt jeg vet). Fulgte denne guiden til punkt og prikke, power on med eject knappen og hele pakka. Timingen var litt hårete, men tell til ti i sånn passe raskt tempo så funker det. Brukte sikkert 20+ forsøk per spiller både for backup og flashing, men det funka iallefall til slutt..

  10. Jeg fikk også en ms28 til jul.

     

    Jeg har Sil3112 SATA på min PC, så jeg stakk til en kompis med VIA VT8237 (Burde vel funke med bad flash recovery metoden på dette såvidt jeg har lest?). Skal legge inn Xtreme 5.0b. Har prøvd uten å HEX-edite MTKFLASH, HEX-edita med Xtreme Boot Maker 0.36 (Og også huket av enten bare "MS28 Bad Flash Compability" eller "Apply Boke's Patch For MS28 Drives" eller begge deler, og så har jeg prøvd enkelte ferdig edita MTKFLASHer som jeg fant på nettet.

     

    Jeg booter med disken, skrur på boksen, kjører kommandoen (har prøvd både samread og mtkflash r /sata /m orig.bin), skrur av xboxen og velger 2 for VIA VT8237(Av og til har jeg også valget om en kontroller som bare heter XTREME, noen som vet hva dette er?). Avhengig av hvilken mtkflash/samread-metode og hvilken SATA-port jeg setter driven på, står det noe som "port:blablabla noe:a0" eller noe i den duren. Skrur på xboxen etter ti sek, og ingenting skjer. Trykker esc og da står det noe om port:80 should ble 70, der tallene varierer litt avhengig av nevnte metoder/porter.

     

    Er det jeg som gjør noe galt? Har lest endel om dette, og ms28 skulle da gå ann å flashe med VT8237 uten å gjøre det VCC trikset? Står jo tom. i Textbook's Geebee guide at det skal funke. Kan det ha noe med at Xtreme Boot Maker kun lister SATA-kontrolleren som "VIA SATA CONTROLLER" eller noe i den duren, altså ikke betegner den med noe modellnr? Den detecter ikke kontrolleren propert og dermed så blir ikke HEX-editingen riktig heller? For å ikke risikere å flashe HDen som også er SATA så napper jeg ut denne, og når jeg booter så flasher det kjapt en liten screen om "sata detection" før den begynner å boote fra disketten, kan det være at den skrur av sata støtten dersom det ikke er noen spillere/disker koblet til under boot?

     

    Noen som har fått til å flashe ms28 med bad flash metoden og kan hjelpe meg litt?

  11. Har et gammelt Asus A7N8X-Deluxe hk og såvidt jeg kan skjønne er SATA-kontrollern en Silicon Image Sil 3112A. Har lest litt rundt, og her f.eks står det at det ikke funker å flashe med denne kontrollern. Men så var det en tidligere i tråden her som sa at det skulle virke. Går det evt. hvis jeg HEX-editer MTKFLASH eller noe? Noen som kan gi meg et sikkert svar på dette? Ellers må jeg stikke til en kompis eller noe for å få flasha...

     

    Har Toshiba-Samsung spiller, finner ikke ut før juleaften hvilken modell ;) , men denne guiden her burde funke greit eller?

  12. Har mer enn god nok kjøling. Har et Thermaltake Xaser3 kabinett med 7 kabinettvifter, 2 blåser rett på HD. PSUet er et Thermaltake 400W. Har prøvd å omorganisere litt på strømkablene nå slik at harddisken er direkte koblet til PSU. Slik som det er nå deler HD strømkabel med skjermkort, CD-rom, CD-brenner og en liten neonlampe på kabinettet. Også har jeg kabinettvifter, CPU-vifte og floppy på en annen ledning... Vet ikke om dette har noe å si?

  13. Ingenting som er overklokka. Harddisken er skrueløst montert i plastskinner, og står i den midre skinna slik at den ikke er i kontakt med noe verken over eller under. Ingen synlige skader på verken strømkabel eller signalkabel. Er endel skjøter på veien, fordi PSUen bare hadde 2 ledninger...

  14. Jeg sendte nettopp harddisken min i retur til webshoppen jeg kjøpte den fra, fordi den stadig gav fra seg en serie med klikkelyder og så hang seg. Support-folket erklærte den for defekt, og sendte meg en helt ny harddisk. Men kun kort tid etter at jeg hadde lagt inn Windows og fått tilbake backup av spillene og sangene mine fra en venn, begynte nok en gang harddisken å avgi klikkelyder og henge seg. Dette skjer først og fremst i spill, men også ute i Windows og av og til før PCen i det hele tatt har rukket å boote. Har formatert og kjørt ScanDisk osv., uten at det har hjulpet. Nå har tilogmed noen oppstartsfiler blitt korrupte, og jeg kommer kun inn i Windows via SafeMode. Noen som har noen ideer på hva som kan være galt? Kan jo åpenbart ikke være harddisken, iom. at den er helt ny... Og jeg er helt sikker på at de ikke har sendt meg samme harddisk, fordi denne er en annen modell og annen farge...

     

    Specs:

    ASUS A7N8X Deluxe nForce 2 hovedkort

    AMD Athlon XP 3000+ Barton

    2x512MB Corsair CMX-3200LL ram

    120GB WesternDigital harddisk

    Gigabyte ATI Radeon 9700PRO skjermkort

  15. Nei, er nok ikke det, har installert flere spill etter dette, og dette skjer bare ved spill som bruker InstallShield Installer. Har også sjekket Rome - TW forumet, og det er andre som har samme problem. Etter at man er ferdig med disc 3 og skal sett inn 1 igjen krasjer installen og alt i TW mappa slettes. Fant en måte å ta kopi av spillet før jeg satte inn CD 1 igjen og alt krasjet, og så legge inn de få filene som manglet manuelt, men i Larry og Warhammer er det ikke like tydlig hvilke filer som mangler, og det skal heller ikke være nødvendig å driver å fikse på det. Men siden du ikke hadde noen problemer med det så kan det ikke være kun et SP2/InstallShield problem, det må være andre ting som ligger bak. Men PCen min er 100% spyware/virusfri, sjekker ofte med Spybot og Ad-Aware

×
×
  • Opprett ny...