Gå til innhold

Teleg

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Teleg sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. da har det gått en stund etter at jeg slo av 2.4ghz og endret kanal på 5ghz og så langt så fungerer det, så vidt jeg vet så har alle kommet frem når de ringer. Jeg har ingen anelse hvorfor det fungerte men så langt så gjør det det og jeg er fornøyd, takk for forslaget.
  2. jeg har ikke wi-fi calling på min mobil, men jeg sjekket og det valget var ikke der. Jeg skal prøve å endre kanalen og slå av 2,4ghz det har jeg ikke testet før. Takk for alle forslag, jeg skriver hvordan det gikk om en stund.
  3. jeg har et snodig problem, dette skjer ikke hele tiden men relativt ofte, når noen ringer så kommer di ikke frem, de som ringer hører en stemme si abonnenten har slått av telefonen eller er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Jeg har prøvd å finne ut hva som er galt ganske lenge uten å lyktes, så leste jeg på internett at en hadde lignende problemer og han slo av wi-fi, det har jeg testet i 3 uker og da har alle kommet frem, samme dagen som jeg slo på wi-fi igjen så fikk jeg melding fra min søster at hun kommer ikke frem, for jeg kan motta meldinger. Jeg har en asus router rt-ac66u og min mobil er Motorola Moto G5 Plus. Dette er ikke et kjempeproblem men uten wi-fi så kan jeg ikke surfe på internett når jeg prater med mobilen noe som er litt irriterende.
×
×
  • Opprett ny...