Jump to content

lextop

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Vi kan holde på så lenge vi vil, så hvis vi får til å spille kl. 22:00 hadde det vært suverent!
 2. Beklager altså, vi har lånt inn et lokale for å spille på fredag og har flydd inn en sistemann fra Bergen til Oslo, så vi må nesten ta det på fredag. Er det annet tidspunkt på fredag som kan fungere, kanskje senere?
 3. Hei, boys. Ser at dere vil spille på fredager. Det passer ganske dårlig for oss, men vi kan strekke oss til et annet tidspunkt for å spille matchen. Hva med en søndag eller annen ukedag, f.eks.?
 4. Jeg fant drivere slik at jeg kunne komme inn på internett, siden jeg fant nettverkskortet osv. Men nå har jeg et nytt spørsmål. Jeg har: Shuttle SN25P AMD64 3200+ 1GB Kingston HyperX (2-2-2-5-1) POV 7900GT (Helt nytt!) Samsung SpinPoint 80GB WD 160GB IDE Jeg får ikke installert XP den denne pcen. Jeg kjøpte den brukt, og den forrige eieren hadde Windows 2000 på den. Kan det ha noe å si at han hadde et annet operativsystem? Hvis jeg skal boote fra XP-cden, kommer jeg ikke til der man lager partisjoner o.l. Den stopper opp på den svarte skjermen som kommer opp før det. Jeg får formatert og laget partisjoner med Windows 2000 cden. Jeg får ikke oppdatert 2000 til XP gjennom Windows da installasjonen stopper opp før den har begynt. Er det noen som vet hva som kan være galt? På forhånd takk.
 5. URL til noe som ikke finnes? Dessverre, det har jeg ikke. 6564835[/snapback] Beklager, jeg er helt grønn på dette området. Det er derfor jeg spør her.
 6. Topic sier det meste. Jeg har lett meg ihjel for å finne driveren til denne, noen som har en url å gi bort? På forhånd takk.
 7. Hvordan åpner jeg porter? Jeg har slått av alt som heter brannmur.
×
×
 • Create New...