Gå til innhold

ssaeth

Medlemmer
  • Innlegg

    109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ssaeth

  1. Ja du kan bruke den  mellom udm-pro og switch da vill den styre hastigheten selv (auto ) port 11

    Ang wan i port 10 så må du ha en sfp til rj45 om du bruker cat kabel. om du har fiber så finnes det sfp for dette

    Eller putt wan inn i wan porten :) 

     

     

     

    • Liker 1
  2. Bare et spørsmål til dere med fiber.  Jeg skal få denne boksen  FiberTwist FT-P3410B  men fiber kabelen er montert fast inne i boksen (ingen plugg og ta ut )  Så det jeg lurer på er om noen har tatt av det øverste dekselet og kjørt inn en fiber kabel i det sporet som det øverste dekselet kobler seg mot og i så fall vilken fiber kabel type kan jeg bruke her. Jeg har en udm-pro som jeg ønsker og bruke.

    Skjermbilde2023-11-27172205.png.10dc6cec831d2710f79c32700a658424.png

  3. MegaMann2 skrev (19 timer siden):

    Vær obs på at av disse tre så benytter Internetbolaget seg av CGNAT. Det gjør at du og fler andre kunder der deler public IPv4 addresse.


    Det legger noen begrensninger for litt mer "avansert" nettbruk. Viderekobling (åpning) av porter er blant annet ikke mulig.

    Takk for infoen for vi får obos open net fra 1/1-24 (før telia) og jeg ser nå at Internetbolaget står som default under min profil på obos så jeg skal helt klart endre til Blix solutions som flere mener er bra :) 

  4. Er det dette dem krangla om (bare sport)

    Nent Groups omfattende sportsrettigheter i Norge inkluderer blant annet UEFA Champions League (inntil sommeren 2021), Bundesliga, engelsk FA Cup og Carabao Cup, IHF og EHF håndballmesterskap, European Tour golf, Formel 1, FIS-vintersportsrettigheter fra høsten 2021, UEFA Europa League og Conference League fra sommeren 2021 og Premier League fra høsten 2022. I tillegg vises EM og VM på skøyter, samt alle kampene fra NHL.

    • Liker 1
  5. Har linja di blitt bedre  ? Har hatt det samme problemet her også  og vi har er kobla rett til en switch og fiber ut.

    samme klokkeslett så gikk linja i fra 945mbps til 70mbps dette varte nesten en uke. hadde drøss av meldinger med Get/Telia og fikk den vanlige standard svaret ingen feil på linja men  koble fra modem etc etc enda jeg begynte meldinga med vi har ikke modem   målte cat kabel til mitt utstyr og til get sin switch uten noe feil prøvde flere rutere + alt man kan gjøre men onsdag så snudde det og linja virker nå :) 

    • Liker 1
  6. Dette er bare tatt ut av løse lufta men jeg hadde et problem med en minnepenn som jeg skulle skrive til med et program. Samme hva så fikk jeg ikke åpna den og fikk skrive lese feil så etter litt google fant jeg ut av at viss man skrudde av den så funka det for meg.

    i en av de site windows 10 oppgraderingene så ble det noen endringer på ransomware kontroll i sikkerhets senteret ( se bilde )

    prøv og skru av denne slett driverne for din usb disk så søker du etter nye drivere muligens disken popper opp da  skader ikke og teste da det ikke går utover disken 

    941347121_Annotation2020-08-21204951.png.df6d94ff69f2b5300c4a3e50ea8b9afe.png

  7. Stemmer  det sitter en switch i oppgangen hvor det går en kabel inn til vær leilighet og jeg har veldig kort avstand til den 

     

    Ang målingen så bruker jeg windows sin speedtest app  men det er somregel altibox som gir best ut hastighet

     

    Jeg bruker unifi utstyr mulig det har noe og si på bedre hastigheter.

     

    På get sin hjemmeside står det 1299,-  men jeg betaler 799,-  ( det har jeg ingen problemer med og betale ) har hørt noe rykter om at prisene og hastighetene i grundpakka skal endres da vi egentlig ikke har mere en 10/10 gratis i den pakka 

  8. Fikk email om at fra 1/2 så flytta dem meg i fra 350mbps til 500mbps  og  1/3 ville prisen gå opp  men jeg kunne frivillig endre/si opp avtalen.   

     

    dem skriver at prisen skulle gå opp med ca 30kr . det er jo egentlig dem sin skyld at dem tar bort 350 abb men jeg klager ikke da 30kr mere for 150mbps  ut/inn er lavere en hva jeg hadde tenkt da jeg skulle oppgradere til 500

  9. Tror ikke coax vill virke pga gammle getbox krever sim kort for og dekode tv signaler mens den nye boxen krever kunde nummer og passord sån som app på mobil eller web.  

     

    dem som får internet via coax / modem  kan koble til coax men kun for og bruke internet delen ikke tv signalene  om jeg tenker riktig her.

     

    så @BearCat  ingen hast  ( The house of blues har det meste ) 

    • Liker 2
  10. Jeg får ikke internet i tv kabelen sån som mange get kunder har  vi har egen tv kabel (uten internet )  og egen internet kabel fra en switch 

     

    derfor hjelper det ikke å koble til tv kabelen for den motar ingen tv signaler eller internet  så alt med denne boxen blir kun streaming for min del  

     

    som @BigZ12  skriver så er hdr på hele tiden noe som gjør at det blir for mørkt og dårlig bilde ved streaming på enkelte tv kanaler

     

    for min del viss jeg må sitte med den gammle hd pvr boxen + denne nye for og streame hbo så veier det ikke opp med pris selv om jeg betaler 0kr for hdpvr  da bruker jeg heller apple tv'n til streaming og hdpvr til tv

     

    men det er et kjempefint produkt get lanserer for de som liker/bare streamer og er vant til det

     

    men get må få på plass muligheten for å endre på flere innstillinger da dette ser ut som  get web tv i dag.

×
×
  • Opprett ny...