Gå til innhold

sniKsnAK

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sniKsnAK

  1. Hei

     

    Fikk nettopp en ny mus (Mouseman iFeel) og har testet den hoss noen kamerater. Så jeg plugget den inni startet PC-en. Nei, den gikk ikke like bra som kameratene mine sine.

     

    Jeg kjøpte ny mus pga. den gammle optiske min gikk liksom tregt og hakket/hoppet over skjermen hvis jeg ikke holdt musa rett mot skjermen. Det gjør faktisk den nye også. Så jeg tested den nye hoss en kamerat og der gikk den som en kule.

     

    Så jeg har funnet ut at det er noe annet som er problemet. Noen som kan hjelpe meg? Veldig irriterende :sad:

     

    Pc specs :

    athlon xp 1.4

    geforce 3

    756 mb ram

    17" skjerm.

    Mouseman iFeel mus.

    MSI k7 noe skitt og greier bak..husker ikke :razz:

     

    Hjælp meg :grin:

  2. Jeg har testa 16, 32, 64, 128, 256 og 512 sd ram brikker og alle med samme resultat. Skal være ganske god og svi en cpu når jeg maximalt hadde pc`en på i 30 sekunder. Og 3d kortet mitt fønker fint..bruker det akkuratt nå. Så jeg tror jeg sender hele dritten inn på en liten "overhaling" Men takk for all hjelpen. Og jeg håper dere støtter meg med at cpu`en ikke er svidd..for dette har ikke jeg penger til :grin: Og kabinettet er helt nytt.

  3. Jeg fikk nettopp en defekt 17" skjerm (gratis) Jeg testa den og den funka fint..men den var liksom litt mørk. Er det noen metode for å få den lysere ? Jeg har gått på instillinger og stilt inn lyst..men fargene blir liksom litt "shabby". Så kan jeg lodde noe inne i skjermen eller er den ødelagt ? Eller finnes d noen programmer som fikser dette ?

  4. Så dere sier at procesoren er svidd ? Eller er det forstsatt en sjangse ? Liksom..det luktet ikke svidd og det skal begynne å røyke pga jeg har svidd en prossesor før :grin: Viften sitter litt skjevt på pga en av festene er knekt av. Men jeg hadde nok kjent lukten hvis den var svidd. Og etter pc`en ikke ville starte sjekket jeg om den var varm.

×
×
  • Opprett ny...