Gå til innhold

erlend øye

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av erlend øye

  1. Noen som vet når 3G-versjonen blir lansert? Det går rykter om at den skulle komme 3. kvartal.

     

    Har nettopp kjøpt en ASUS Transformer Pad Infinity TF700T 64 GB. Har ikke åpnet den enda. Vurderer å sende den tilbake med 14-dagersangreretten, dette fordi jeg veldig gjerne skulle hatt 3g.

     

    Det går vel ann å bestille dette fra utlandet også. For man kan vel bare kjøpe norsk tastatur separat...

     

    På forhånd takk for svar!

     

    Hvilken telefon har du? Vanligvis der du trenger 3G har jo du med deg mobilen, har du da en smarttelefon med 3G, kan du spare litt peng, gitt at du har et ok abbonnement.

    I mitt tilfelle så ville jeg ikke betale mer en 5k for en tablet og gikk for wifi-modellen, da jeg har en android telefon jeg kan dele internett med ;)

    Har Samsung Galaxy S3. Fungerer tethering bra? Gjør du det over wifi eller bluetooth? Tar det mye strøm på mobilen og nettbrettet?

     

    Per i dag har jeg netcom fastpris medium med 800 MB. Skifter vel til OneCall (Full pakke 3 GB / Folkepakka Data 4 GB) eller TalkMore (Fastpris Data 5 GB) så snart bindingstiden er over.

     

    Det er bra. Har prøvd å søke på Google, men fant vel bare at den skulle komme kvartal 3. Vi er jo forsåvidt i kvartal 3 snart. Har prøvd å søke etter den på ebay uten hell. Om den skulle komme til Tyskland først bestiller jeg den gjerne derfra.

    Den er visst på vei til Tyskland no. So bør vere i Norge og snart då (håpar eg), Kilde i transformertråden. Og du finner det lett på google...

  2. Noen som vet når 3G-versjonen blir lansert? Det går rykter om at den skulle komme 3. kvartal.

     

    Har nettopp kjøpt en ASUS Transformer Pad Infinity TF700T 64 GB. Har ikke åpnet den enda. Vurderer å sende den tilbake med 14-dagersangreretten, dette fordi jeg veldig gjerne skulle hatt 3g.

     

    Det går vel ann å bestille dette fra utlandet også. For man kan vel bare kjøpe norsk tastatur separat...

     

    På forhånd takk for svar!

  3. Hei.

     

    Har nettopp skaffet meg Nokia E6. Jeg er storfornøyd. Nydelig med en fulltastaturmobil som ikke har 2007-teknologi.. Men en ting er sinnsykt iriterende. Jeg overdriver ikke, når jeg sier jeg har mottat My Nokia meldinger 32 ganger på under ett døgn. Noe må jo være alvorlig feil her. Jeg vet symbian 3 er døende allerede, men det går jo ikke ann å ha slike feil hvis nokia skal kunne konkurere med apple og android?!

     

    Har meldt meg av mange ganger uten at det hjelper. Må vel bare endre til et annet mobilnummer slik at en annen stakkar får problemet...

  4. Beklager useriøs ordbruk, er bare veldig frustrert, men dette er likefult en viktig hendvendelse, håper på gladmelding om at serverne dems er fiksa e.l.

     

    (For det første, behersker selv engelsk veldig bra, men bare lurer, hvorfor heter det og hvorfor den vekslingen mellom MyPage/MinSide mens du er inne på sida? Hvorfor står alt plutselig på engelsk?)

     

    Om dere ikke har svar på det, så er det det her jeg egentlig lurer på:

     

    Har et pinlig problem, tør derfor ikke spørre mamma hvem som er fastlegen min. Hun vet adresse og kontor, men jeg tør ikke si at jeg trenger å gå til legen, for ho er en sladrekjerring uten like og liker å grave. Derfor trenger jeg å vite hvem det er, og det skal jo forsåvidt være mulig på en konfindensiell og grei måte, vba. MinSide -> "Min Familiedoktor".

     

    Men når jeg går inn på linken jeg så sårt trenger, kommer det ERROR. Uffatelig iriterende, hva i all verden skjer med det? HAR IKKE TID Å RINGE RUNDT, ALLE SIER JO BARE SPYDIG "MEN DET KAN DA IKKE JEG FORTELLE DEG, DET ER KONFIDENSIELT MELLOM DEG Å LEGEN DIN." (Jaha, ja. Men fortel meg HVEM som kan fortelle meg det da, om du og den jævla sekretærautoriteten din ikke strekker til.... Jheeez.... Begynner faen meg å haste nå ass.)

     

    Så seriøst, NOEN SOM VET NO??

  5. Hva med stemmen da?

     

    Fikk et lite smil rundt munnen når han sa slagordet for klesmerket. :wee:

     

    "Du lurer ikke meg Audun" - tenkte jeg :mrgreen:

     

    neida ;)

     

    edit: Men jeg synes du kunne ha ordlagt deg litt bedre :)

    7556639[/snapback]

    enellerannensomvarenig

     

    [....positiv.....] dog kunne du formulert deg bedre

     

     

    Prøver igjen med enda et eksempel.

     

    Jeg hadde trodd du var hasjrøyker om du lignet det minste på meg.

     

    Det er tåpelig generalisering fra min side, samt i stor grad også fra samfunnet generelt.

     

    Jeg blir utsatt for denne gråve typen generalisering samtidig som jeg er med på det. Jeg er med på prossen med å innføre stereotypIske holdninger selv, dog i veldig liten grad.

     

    Ironisk.........?

     

    Tja.

     

    Uansett,

     

    Jeg ønsker å se han lide under samme form for generalisering som jeg lider under.

     

    Jeg ønsker forøvrig også å se Audun lide, på flere forskjellige hypotetiske, psykopate, saddistiske, desperate og imaginære plan. (just kidding folks, mener kun at han skal få lide "verbalt")

     

    (mulig jeg er dårlig til å formulere meg, men det er lav IQ, INTEN ANNET! ffs! SIER DET ALLEREDE NÅ, SÅ JEG KOMMER ALLE HATERNE I FORKJØPET før dere tror det vi alle tenker kan brukes som et argument mot meg, ei heller kan retskrivning grammatikk, consider yourself warned)

     

    EDIT: Damn, begynner å bli avhengig av min egen tråd, akkuratt som herrrroiiin det her gutta... Rekker å få inn den meldinga her på bekostning og komme for seint på jobben. Ikke seint i sånn dophueseintforstand altså, bare vanlig lathet lizm

     

    EDIT: Og JA, jeg har jobb. Og nei, du buster meg ikke i å ljuge ved å si at ingen jobber på lille juleaften, for det finnes noe som heter extrashift. Husker ikke satsen men tror tillegget er 150% :D Mo green money for tha "dopeman" bitches

  6. Til trådstarter:

     

    Du er nok for ung til å bli påvirket av andre til å ta de riktige beslutningene, og din nyskjerrighet til å utforske er sannsynligvis dominerende. Men allikevel legger jeg ved litt flere reklamebilder for røyking :)  Lykke til :thumbup:

     

     

    post-59685-1166823128_thumb.jpg

    post-59685-1166823118_thumb.jpg

    post-59685-1166823135_thumb.jpg

    7558752[/snapback]

    This ad begs to differ :p:

     

    brit_030.jpg

  7. Seriøst; skal du begynne å røyke så putt noe oppi tobakken så du får noe ut av det istedet for bare røykhoste...

     

    Edit: og skal du røyke så er det seff Lucky som gjelder!

    Hear hear rasta.gif

     

    avatar30558_4.gif

     

    Men seriøst, dårlig idé å oppmuntre fjortisser til å "putte noe i røyken". Det bidrar til å forverre det stadig dårligere ryktet til de hasjrøykerne som aldri ender opp som narkiser. Litt urettferdig for dem, de blir dømt nord og ned uten å ha skadet en flue og gjør noe som er lovlig i Nederland.

     

    Og umn-folka som bruker mafia-virksomhet/barnearbeid/ulandssympati argumentet kan ta lang fart å [..............]. Tåpelig argument, det er ikke nødvendigvis sant, og det kunne lett ungått å være tilfelle 100% av alle tilfellene. Ingen negerbarn blir skadet av hjemmedyrking av marihuana f.eks

  8. Ingen jul uten at en eller annen pudding prøver å score billig kred ved å utbasunere at han ikke liker grevinnen og hovmesteren ...  :roll:

    7557994[/snapback]

    Tja, å provosere deg er vanskelig, fordi du er ung og smart, men å provosere slekta ved julemiddan kan han enkelt ved å si han hater grevinnen og hovmesteren... :p

     

    Prøver faktisk ikke å være morsom, mener det seriøst, ihvertfall er bestemora mi sånn, for hun er grevinnen og hovmesteren hellig.

  9. The Office har svaret:

     

    The Office BBC:

    Orginalversjon, produsert av BBC, sært som faen, men appellerer ikke til massene. Humoren går tross alt ut på skamflaue øyblikk hvor seeren selv blir flau.

     

    The Office NBC:

    Amerikannisert 100 hakk, produsert av NBC, kommersielt og artig, men ikke like mange stille, flaue øyeblikk som originalen. Easygoing humor, fremdeles bra, men ikke samme underlige sjarmen, eller innvikla, originale personkarakteristikker.

     

    "Etaten" En Arhr Key

    Lame Norsk versjon.

  10. Hmm, gi meg et eksempel! :)

    Når jeg tenker meg om er jeg faktisk ganske allsidig når det kommer til humor.. Ler av det meste! :)

    7559914[/snapback]

    Tja, hva med:

     

    Weeds (TV-serieShowtime, 2005) ?

     

    Six Feet Under (TV-serie, HBO, 2001) ?

     

    Heathers (Film, New World Pictures, 1989) ?

     

    Maddoxx (old school internettblogger) ?

     

    South Park (Tv-serie animasjon, Comedy Central) ?

     

     

     

    Robert Crumb Robert Crumb. (Rompefiksert shåvinistisk pervo, med psyyyyke fantasier, rasistiske holdninger, glad i alle samfunnets tabuer som f.eks. incest, barneporno, pedofili, blabla bla uten å være pedo sjøl osv...)

     

    Larry Clark (først og fremst kjent for filmene Kids, Ken Park, og Bully) ?

     

    Dave Chapelle (afro-amerikansk komiker) ?

     

    Family Guy (TV-serie, animasjon, FOX

     

    American Dad, også laget av Seth McFarlane etc. etc.

     

    Scrubs (TV-serie, NBC)

     

    The Office (opprinnelig britisk, liker originalen best, den er skikkelig sær, men hater den norske varianten "Etaten", liker forøvrig Atle Antonsen)

     

    Mane av disse oppfyller ikke kravene som jeg nevnte, men de er heller ikke for folk som er konservative og prippne..

     

    Kunne sikkert nevnt noe mer kontroversielt og mindre kommers, men da er det snakk om arbeid fra små uavhengige college studenter på film akademier, og kvaliteten er derretter. Mister lissom futten uten fete effekter, bra regissering osv :hmm:

  11. Hehhehe, mange fine meninger her som kommer til å få deg likt her på forumet! :D

    7559628[/snapback]

    Nei? Jeg begynner å like fyren allerede.

    7559658[/snapback]

    Det var faktisk ikke ironisk ment! :D Trenger egentlig noen her med freske meninger og som ikke er så sinnsykt politisk korrekt at det verker langt inn i margen!

    7559798[/snapback]

    Det varmer godt i hjerteroten. Du liker ikke tilfeldigvis, politisk ukorrekt, satirisk, kølsvart amerikansk humor du og? :w00t:

  12. Han kunne også se ut som f.eks satanist hard/black Metal fans vist han farge Håret svart

    og gikk med Svarte klær

    7559733[/snapback]

    Jepp, men han velger heller å kjøre laidback-stilen med bandama og helvettes langt hippie hår.

     

    Hvis han hadde gjort det litt kortere, satt det i en hestehale, og gått med bibelskoleklær, så ville han sett ut som en god damn kristen, og dermed ville jeg konkludert med at han hater homile og homofilt ekteskap, samt abort og alle 13årige voldsofre som har gjennomført abort.

     

    Ya guys feel me? Aiiiight dawgs ( <jeg må visst være en såkalt wigger, går med baggy klær og tror jeg er flink til å danse men mangler rytme osv. osv.)

  13. Hehhehe, mange fine meninger her som kommer til å få deg likt her på forumet! :D

    7559628[/snapback]

    I know I know I know I know.

     

    Derfor innrømmer jeg det aldri overfor en sjel at jeg er ikke røykende cannabis sympatisør. Vil ikke at folk jeg kjenner skal hate meg. Men internett = anonymitet, såååååååå "screw you guys, I'm going home" som Eric Theodore (Roosv...) Eh Cartman ville sagt det.

  14. Det er lurt å ikke bruke "Rediger"-knappen sånn at man får masse inlegg. Særlig i Off-Topic delen av forumet.

    7559579[/snapback]

    Hvem FAEN bryr seg, det er off-topic lissom ;)

     

    Men seriøst, kom til å skrive "røyke heroin", og det var ganske flaut, but I guess you've busted me! :cry:

     

    Og for det record, JEG LIDER IKKE AV SPS (small penis syndrom) i stor nok grad til å bry meg om antall poster, jeg gir lange faen i anntall poster, og forumnørdecred etc. Yeah I said it!

     

    Anyone som hater femi folk som tyr til engelske utrykk, anyone, anyone?? :tease:

     

    EDIT: Jeg har vært regga siden 2004 og har enda under 100 poster, mao. er jeg newbie ifølge alle fjortissene på forumet. Hadde en profil lenge før det også (2001-2002) som jeg glemte passordet til rett før jeg runda et helt nummer på et lite antall meldinger. men e-mail kontoen den var knyttet til ble innaktiv, så måtte opprette ny forumkonto.

  15. Jeg røyker ikke hasj, men jeg vet åssen en typisk hasjrøyker ser ut, og malen ligner utrolig mye på Audun.

     

    Du må da vaffal ha røyka sokka dine, åssen veit du hvordan malen på en hasjrøyker er ? Og hvorfor mener du att akkurat denne karen ligner på en hasjrøyker, og hvorfor vil du drite han ut?

     

    nisse!

    7557294[/snapback]

    Jeg synes de var femi, og ukule. Audun er det man på god gammeldags engelsk kaller hypocritical. (Norsk ord for det anyone??)

     

    Det finnes ingen mal på en hasjrøyker. Men utsenemessig kommer jeg nærme. Sorry at det finnes stereotyper her i verden. Jeg vistte godt at Kato Rånny typene i barnehagen med alkiser som fedre ville ende opp som krimmminelle, og sånn er det bare. Onkelen min er en velykka businessman i 50 årene som intill i forifjor røyka hasj som en svamp. Selv liker jeg ikke sigaretter, men likte følelsen av å være stein da jeg smakte på en spessiell type brownies i Nederland. I motsetning til alle de opplyste, inteligente, nyfrelste nærkissene på plata ser jeg på hasj som harmløst. Men i likhet med Audun ligner jeg litt på et sosehue. Dermed vil jeg ikke bli stempla som narkis bare for å røyke litt hasj. Selv om det er aldri så harmløst er det veldig krimminelt. Blir jeg tatt for det risikerer jeg å miste studentvisumet mitt i statene... Og isåfall er livet mitt utenfor Norge ødelagt. For å ikke snakke om holdningene til folk flest, noe som er ganske så iriterende, og dermed ønsker jeg å unngå det.

     

    Person A: Jeg røyker hasj.

     

    Person B: ååå? Går det bra?? Har foreldra dine voldtatt deg som liten? hvorfor tyr du til "NARKORUS"/"DOP" etc.??

     

    Person C: Han har alltid vært litt slask, han gadd aldri jobbe i KRL-prosjektet vi hadde i fjor.

     

    Person D og d: "Jæ skjønnær åssen du har e, blirru med å slutte å røyke men heller gå over til noe myyyye bedre, skyte non skudd litt herrrroin bæk skuret æl?" "Jaaaah bli me a, ikke væ shå streit, dække fali"

     

    Person A: IKKE FAEN STIKK JÆVLA NARKIS!

     

    Person E og e: "Wow. Ironisk. Du er jo også Narkis Person A."

    "Ja hold deg unna Person A, foreldra mine hater sånne som han."

     

     

    Skjønner dere? Har ingen ting i mot hasj, men hater de som hater hasj, men smatidig tør jeg ikke engang å prøve på å overtale folk til å drope alle de generalisernde holdningen de har. For jeg har, som demonstrert i denne posten, MAAAANGE av dem selv.

  16. Okay folks, har to teorier :cool:

     

    enten

     

    1. Ingen på dette forumet har bra sans for humor (ikke en gang off-topic folka)

    total lack of humour guys :p

     

    eller

     

    2. Da jeg parodierte Audun foran vennene mine lo de bare fordi de synes synd på meg fordi jeg har dårlig humor. :cry:

     

    Frykter at nr. 2 nærmer seg sannheten. Jaja, jeg klarer ihvertfall å le av det da, flott at jeg ser humoren i ting som "ikke er morsomt".... :whistle:

     

    Erlend Øye

  17. *Blablabla*

    7554145[/snapback]

     

    Idiot.

    7554157[/snapback]

    Setter pris på dine menigner, uansett om det medfører visse ting som antyder at jeg er en idiot. Men vær så snill, utbroder. Jeg liker å få det inn med teskje. Du har kalt meg for en idiot, hvilket er helt greit, men hadde satt pris på det hvis du kunne sagt litt mer så folk skjønner hvorfor jeg er en idiot.

     

    På samme måte som jeg kunne tenkt meg å høre hvorfor Audun ikke er en idiot.

     

    :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...