Jump to content

fjaler

Medlemmer
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Samme hos meg og nå. Porterbuddy leverer i morgen kveld. Var litt forvirring her tidligere om Komplett har styringen på bestillingstid og leveringsrekkefølge, men ser ut som det bare er litt tilfeldig når de som skal få blir behandlet.
 2. Kom opp gul pil med behandles nå i stad, aner et håp om at det bare var en limbotilstand at den initielle pakkesporingen fra Porterbuddy antydet at sendingen er utsatt i påvente av lagerbeholdning.
 3. Bestilt 11:57, fortsatt "Ordre mottatt", men det har dukket opp en pakkesporingsknapp som peker til Porterbuddy med en beskjed om at sendingen er utsatt, sendes når det kommer inn på lager.
 4. Noen som har fått noen oppdateringer på MSI 3070 Gaming X Trio som Komplett la ut på onsdag før påske? Fortsatt bare "ordre mottatt" hos meg, håper de har fått i seg kaffen og sjauer skjermkort snart. 😄
 5. Da er status på ordren din sendes eller sendt? Fortsatt bare "ordre mottatt" her, bestilt 11:57.
 6. Proshop ja. Tenker det vil ta minst en måned, men de sletter vel ikke ordren sånn som enkelte her har opplevd i andre nettbutikker? Noen som har noe inntrykk for hvor ofte de får inn partier fra de forskjellige leverandørene?
 7. Fikk inn en bestilling på Gigabyte RTX 3070 gaming OC i forrige uke til 9,5k. Da burde det være muligheter for at jeg får det etter hvert? Tenker det mitt beste bet etter å ha innsett hvor høyt trykket faktisk er etter å ha fulgt med på denne tråden noen dager. Før det var jeg naiv og uvitende og tenkte varsel e-post var veien å gå. 😋 Nå skal jo skrustikka strammes ytterligere mtp. prising og.
×
×
 • Create New...