Gå til innhold

Kroksleiven

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kroksleiven

  1. Det er jeg som er kameraten til TBJTBJ.

    Takker for all hjelp. ( alltid forsiktig med li-po batteri involvert, wulong) ;)

    ...når det gjelder problemet jeg hadde, så har jeg fått løst det nå. Det var så enkelt skjøteledningen til servoene som manglet kontakt på en punktet på begge ledningene, må legge til at det var noen gamle og slitte kontakter. Nå er det bare programmeringen som gjenstår.

    ...hehe :wallbash:

  2. Hei!

     

    Jeg har ett problem med GET modem. Jeg kan ikke koble modem via wan utgangen på en Philips router for så å dele intern ip til flere maskiner. Jeg får lokal ip via router internt men ikke internett.

     

    Skal jeg på internett har jeg bare en ip jeg kan bruke.

     

    Hvordan skal jeg koble for at router skal kunne dele flere ip så jeg kan bruke flere maskiner på samme linje?

     

    Smartcall har samme opplegget med modem via TV kabel men det gikk smertefritt helt til felte jeg bor i bestemte at vi skulle bruke GET.

     

    Hjelp!

  3. Takk for tipset. Har Firefox som nettleser. Prøvde din oppskrift og gjorde IE explorer til standar nettleser. Prøvde deretter å ta opp Outlook Express. Når jeg tok opp en gammel mail med linker var det ingen reaksjon. Må forstatt Høyreklikke og velge kopier snarvei.

    For så å lime inn adressen i nettleseren

    Veldig irriterende. :cry:

    6749022[/snapback]

     

    Må legge til at jeg fjernet firefox fra min maskin, og satte ie som standard. Hvordan den virker med har jeg aldri prøvd :no:

  4. Heisann, takker for svarene som har kommet. Så det er delte meninger med varme effekten. Hmmm kommer vel ann på brukere ja, som alt annet. Riktig TRB :) , det er hjemme pc så jeg har kun de to å velge mellom. Jeg vil vel mest sannsynlig bruke den til å surfe med og kanskje noe spilling i ferien :D . Ellers så tror jeg kjerringa kommer til å bruke den mest til kontor arbeid.Se filmer og sånt er vel bare en gang i blandt, så noe widescreen ser jeg ikke som noe behov. Vil vel heller ha en rask PC. Kommer sikkert oxo til å bruke den til enkel flioverføringer så da er Amilo Pi 1536 best?

  5. Hva er best av AmilAmilo Pi 1536o eller Amilo A3667G

     

    Jeg har hørt at AMD prosessorer blir veldig varme, noe som kan bli veldig ubehaglig etter mange timer på fanget. Er dette tilfelle, eller har AMD klart å få til kjølingen? Ett annet spørsmål er hva som er best av grafikkortet ATI mobility X700 eller X1400?

     

    Fint hvis noen har produktet og kan skrive noen linjer hva dere syns om dem :p

     

    Skjermen til Amilio 3667 er en 17" men for min del så spiller det ingen rolle, så det er ikke vits og anbefalle meg ei heller at den har fjernkontroll :no: .

     

    På forhånd takk :)

×
×
  • Opprett ny...