Gå til innhold

tokarl

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tokarl

  1. ok..

     

     

    men finner heller ingen drivere til det kontroller kortet.

    her er info om kortet:

     

    Kontrollerkort,

    PCI. 2xS-ATA samt 1xP-ATA (ATA33/66/100/133). Kontrollerkortet kan brukes både til å installere ekstra enheter eller for RAID-konfigurasjon (RAID 0, 1 & JBOD). Krever Windows 98 SE eller senere.

     

    må vel ikke ha windows installert fra før av kanskje? for og få det til og funke

    7554468[/snapback]

     

     

    Svar: Jo du må nok først installere Windows og så installere kontrollerkortet med drivere. Det er min erfaring.

  2. Artikkelen definerer tydeligvis HTPC som et verktøy for å skalere opp bilder til stort format. For mange, inklusive meg er HTPC først og fremst en boks på stua for å lagre musikk, videoer, bilder og som PVR (Personal Video Recorder, dvs kan kaste ut den gamle Videoopptageren).

     

    Slik sett burde artikkelen fokusert, subjektiv sett fra min side, på frontends og PVR programvare. Selv kjører jeg, etter å ha tester det meste av frontends, Snapstream produktene, dvs Beyond Media som frontend, Beyond TV3 som PVR programvare og ikke minst Snapstream fjernkontroll for å styre alt dette.

     

    Jeg trur, igjen subjektivt vurdert fra meg, at det er et slikt behov de fleste hjem vil ha og ikke et hjem satt opp for å kjøre hjemmekino på stort lerret !

     

    Det det koker ned til slutt er WAF. Er kona fornøyd ja da smiler verden !

  3. Sjekk ut vendur.no. Selv har jeg akkurat bygget en HTPC og anbefaler bruk av en mobil prosessor, f.eks AMD Athlon XP Mobile 2400+. Harddisk fra Seagate som du putter inn i en støydemper+kjøler (SilendX sin f.eks) + PSU med stillegående vifte (SilentX) og ikke minst hovedkort uten egen vifte, grafikkort med god kjøleløsning (stillegående, se etter X800 grafikkort uten vifte eller bruk en god vifte som er stille) + selvfølgelig en god CPU kjøler, men kjører du mobil prosessor som forbruker 45W så kan denne kjøres på laveste omdreining (ca 12 dB).

  4. Vurderer også å kjøpe Panasonic Lumix DMC-FX7. Av webshoppene ser jeg at det bare er Nomidica som selger dette. Har vært i kontakt med Oslo Kameraservice og de selger dette i butikk til veiledende pris (4990,-). Er det noen som vet om noen web shopper i Norge som selger dette eller om Nomadica er seriøs ?

     

    Alternativet er en Canon Exilim EX-Z55 til 3495 fra Komplett, men da blir det som det er skrevet lengere opp i tråden et kamera med dårligere bildekvalitet og uten optisk bildestabilisator.

     

    Gode råd taes i mot med takk !

×
×
  • Opprett ny...