Gå til innhold

Spillarkivet

Medlemmer
  • Innlegg

    881
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spillarkivet

  1. Ordre under behandling

     

     

     

     

     

    Just murder me, guys. Just do it. Kan ikke dra tidlig på release datoen heller, jobb fra 8-16. Må ha spillet mandag, derfor jeg bestilte i fuckings juni! Og folk får det i dag. Hatt nok! AAAH!

     

     

    Du kan kjøpe spillet hos Elkjøp ved å bruke Collect@Store. Da blir spillet lagt til side i 24 timer fra du får bekreftelse på e-post/SMS. Så fremt de lar deg kjøpe produktet med Collect@Store. Jeg har gjort det flere ganger og det har fungert veldig bra.

  2. Har spilt noen timer nå og fy flate for et spill! Startet med å kjøre løp, men har nå endt opp med å kun cruise rundt.Testet flerspiller, da mister man trafikk men man kan utføre en rekke samarbeidsoppdrag som f.eks. Kjøre over 12.000 km og få 5.000.000 kr i premie. Man kan kjøre midnattcruising med veteranbiler. Er rundt 20+ slik oppdrag som går ut på å ha det moro :D

     

    Kjørefølelsen er bra, men ikke like bra som i Forza 4. Bilene sitter til tider litt for godt på veien (selv med alle hjelpemidler skrudd av), men dette glemmer man fort fordi spillet er så utrolig gøy :D I tillegg til vanlig billøp har man PR-stunts, som går ut på å slå en fartsrekord i fotoboks, få et visst antall poeng på gitt tid osv. Dag-/nattsyklusen er virkelig nydelig. Bilene har forskjellig lys, og man ser stor forskjell på en bil med halogen kontra en med xenon :D Nå kan man også få matt lakk på bilene. Når man er ute å cruiser møter man andre modifiserte biler, og noen er interessert i kappløp.

     

    Enig med en litt lenger opp her, Forza Horizon er slik TDU burde ha vært. Her har man haugevis av timer med god underholdning foran seg!

  3. Kjøpte PS Vita med FIFA Soccer og Uncharted. Fikk Reality Fighters gratis når jeg møtte opp på rundturen Sony hadde med Vita litt tidligere i februar, samt at jeg har kjøpt Escape Plan fra PS Store. Er veldig fornøyd med maskinen. Faktisk mer imponert enn jeg hadde håpet. Er ganske sikker på at jeg kommer til å bruke denne mye i tiden fremover. Rett og slett fantastisk å ha FIFA med meg overalt hvor jeg er :D

  4. Jeg har forhåndsbestilt Wifi-utgaven og FIFA Soccer (fikk det for 100 kr med maskinen). Det er et tilbud Gamestop kjører nå. Byttet inn min gamle PSP 1000 og fikk 550 kr i innbytte for den ved forhåndsbestilling. Synes det var veldig god pris for en såpass gammel maskin.

     

    Jeg har fått prøvd Vita i ca 20 min. Den passet hendene mine veldig godt og føltes overraskende lett ut. De analoge stikkene var mindre enn jeg hadde forestilt meg. Grafikken var utrolig bra. Skjermen slet litt med lysrefleksjoner, men mulig det skyldtes at det var veldig mye lys der jeg prøvde den. Ble veldig imponert over Vita og gleder meg til lansering 22. februar.

     

    Etter hva jeg har lest så kan man laste ned alle de digitale spillene man har kjøpt til PSP Go. Synd hvis Europa ikke får samme UMD-tilbud som Japan har fått. Merkelig strategi av Sony å ikke gi USA denne muligheten.

  5. Jeg fikk også FM4 fra Elkjøp i dag :) Har spilt et par timer nå og er helt oppslukt :D

     

    Registrerer at flere her er litt mer enn over middels bilinteressert, og det er jo moro :) Er selv også godt over middels. Min siste bil var en moddet RX-8. Har tidligere hatt S3, TT osv. Nå er det familie og da er det stasjonsvogn som gjelder. Men jeg har beholdt min gode gamle 1973 Boble :)

  6. Noen som bestilte fra Elkjop.no som har fått spillet? Min LCE ble sendt i går, men dukket ikke opp i dag. Sendt som brev så har ingen sporing. Satse på at det kommer i morgen.

     

    Etter å ha sett gjennom diverse videoer og bilder sitter jeg igjen med inntrykket av at detaljene på bilene har blitt en del bedre, samt at motorlyden har fått en oppgradering. Til dere som har spillet: Er det noen spesiell forandring på tuning/styling i spillet?

  7. Nei, du trenger ikke betale noe ekstra. Alt du trenger er Xbox Live Gold.

     

    Hvis du ønsker kan du kjøpe noe som heter Live Season som gir deg nye oppdateringer på spillere/lag hver uke. Denne pakken oppdaterer blant annet formen til spillerne. Dette kan du kjøpe med Microsoft Points.

  8. Er det noen som veit om det denne gang er resultatlister for standard biler? Hvis jeg ikke er helt på jordet og husker feil, så var det nettopp mangelen på dette som gjorde at jeg ble drittlei tidligere Forza spill. Ønsker ikke å dedikere store deler av tiden min bare for å holde meg oppdatert på det siste innen tuning og oppgradering for å henge med. Da vil jeg heller kjøre standardbiler og konkurrere på likt grunnlag. Snakker om hot laps.

     

    Hvis jeg har forstått det riktig, så kan man nettopp det i den nye modusen, Rivals :) Dønn original Kia Ceed rundt Top Gear-banen :)

  9. Å anbefale kun tre spill blir vanskelig. Man har gjerne noen sjangre man liker veldig godt, og siden jeg ikke vet hva du liker best velger jeg tre spill fra forskjellige sjangre.

     

    Forza Motorsport 4

    Ja, dette har ikke kommet ut enda, men det er kun 8 dager igjen. Dette er det perfekte bilspillet for en bilentusiast. Liker du bilsimulator er det dette spillet du bør kjøpe, uten tvil!

     

    GTA IV

    Denne serien trenger neppe noen introduksjon. Det fjerde spillet i serien er det beste så langt.

     

    FIFA 12

    Det beste fotballspillet og sportsspillet etter min mening. Men dette valget avhenger jo av at du liker sport, og ikke minst fotball. Hvis du ikke liker nettopp dette, ville jeg heller gått for et skytespill av enten Battlefield (hvis du liker lagspill best) eller Call of Duty (som er krig på speed).

  10. Er det støtte for H gir i forza 4, da ? for hvis ikke er jo et ratt med H girspak sløsing av monetas.

     

    G27 eier det meste, synd at det ikke funker på xbox...

     

    Forza 3 har støtte for klutsj og H-gir. Forza 4-demoen har støtte for klutsj og H-gir. Ser ingen grunn til at Forza 4 ikke har støtte for klutsj og H-gir. Turn10-gutta er bilentusiaster. Tror alle potetene blir like store før Forza kommer uten støtte for klutsj og H-gir :)

  11. Fanatec er bra saker, men jeg kan ikke fordra H-girspaken deres. Føles så billig, simpel og skranglete i forhold til alt det andre.

     

    H-girspaken er vel det eneste stedet hvor Logitech G25/G27 er bedre. Det største problemet synes jeg er at den ikke sitter godt nok fast. Jeg har kjøpt meg Playseat sin girholder, så neste prosjekt blir å forske på om det går an å montere Fanatec sitt H-gir på Playseat sin girholder slik at den sitter helt fast. Girspaken i seg selv synse jeg er veldig god. Det kan nevnes at det fulgte med to gir når jeg kjøpte ratt av Fanatec. Jeg fikk med en sekvensiellgirspak også.

     

    Finnes det ratt med H gir til Xbox?

     

    Fanatec er vel de eneste som lager H-gir til Xbox 360.

  12. Nydelig hjemme kino :thumbup:

     

    Takker :)

     

    Sykt heftig oppsett Spillarkivet.no!

    Gleder meg når jeg får flytta hjemmefra og hatt eget rom med liggnendes oppsett som du har ATM :p

    Foreløpig blir det wheel stand, vanlig random stol, 50" TV, bra stereo, GT2 porsche ratt /med CSR shifter, G25 pedaler. Blir greit det også da :D

     

    Takker :) Alt til sin tid. Jeg hadde muligheten til et spill-/kinorom nå som vi bygde hus. Høres ut som du får et ganske heftig oppsett du også :)

     

    Jeg betalte 420 euro for ratt og pedaler. 38 euro i frakt. Totalt 458 euro er nå i underkant av 3600 kr. Tror kursen var litt høyere når jeg bestilte. Nå har jeg ikke den nøyaktige summen på toll her, men når jeg sjekket et annet forum jeg har fortalt om dette skrev jeg at det ble ca 1000 kr i toll. Toll er jo på 25 % (om jeg ikke tar feil), så med dagens kurs skulle det bli ca 900 kr i toll og tull. Det betyr at den totale prisen er på ca 4500,-, om du bestiller samme som meg. Men med den pakken du skisserer til 310 + 38 i frakt (om den er lik fortsatt) så blir det 348 euro som er 2700. Med en toll da på 675 kr blir det totalt 3375 kr. Mulig jeg tar feil eller har glemt noe her, men dette gir deg en pekepin på hva prisen blir. Pakken blir levert av DHL på døra :)

     

    Ja okei. Dette så greit ut, så er det jo snakk om kvalitet også da ;)

    men åssen blir det med garanti osv, hvis det skulle skje noe? Da får man vel ikke gjort så veldig mye i og med at den er bestillt fra tyskland :/?

     

    Min erfaring er at Fanatec sine produkter har god kvalitet! Garantien er på 2 år. Skjer det noe må du ta kontakt med dem, vise frem kvittering og forklare problemet detaljert. De har en egen blogg (http://www.911wheel.de/) som kan være verdt å følge med på. I siste posten dems snakker de om GT2 + FM4 :)

     

    Jeg er veldig fornøyd med Playseat. Er mulig at min kroppsfasong passer ypperlig til den stolen. Har hatt folk innom som ikke har likt stolen. Skulle gjerne hatt justeringsmuligheter på ryggen, men som bøttestol synes jeg den er bra nok. Finnes det noen andre stoler i ca samme prisklasse som er bedre?

     

     

    Egenbygd stol med skikkelig bøttestol(OMP, sparco eller lignende) er mye bedre å sitte i, og kjøper du stolen brukt + sveiser ramme selv så er det også en god del billigere :)

    Ikke er det så vanskelig heller, du lager bare nesten lik ramme som playseaten.

    Hadde jeg hatt plass så hadde det blitt det på meg ihvertfall, med holder for tastatur, drikke + litt annen småsnacks.

     

    En kompis av meg bygde egen stol. Har du tilgang på sveiseapparat så er det ikke noe problem. Kom over en ny type stol fra SimRoom. VisionRacer -> http://us.simroom.com/us-store

  13. Jeg betalte 420 euro for ratt og pedaler. 38 euro i frakt. Totalt 458 euro er nå i underkant av 3600 kr. Tror kursen var litt høyere når jeg bestilte. Nå har jeg ikke den nøyaktige summen på toll her, men når jeg sjekket et annet forum jeg har fortalt om dette skrev jeg at det ble ca 1000 kr i toll. Toll er jo på 25 % (om jeg ikke tar feil), så med dagens kurs skulle det bli ca 900 kr i toll og tull. Det betyr at den totale prisen er på ca 4500,-, om du bestiller samme som meg. Men med den pakken du skisserer til 310 + 38 i frakt (om den er lik fortsatt) så blir det 348 euro som er 2700. Med en toll da på 675 kr blir det totalt 3375 kr. Mulig jeg tar feil eller har glemt noe her, men dette gir deg en pekepin på hva prisen blir. Pakken blir levert av DHL på døra :)

×
×
  • Opprett ny...