Gå til innhold

Supermann3

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Supermann3

  1. Har fått et veldig irriterende problem. I IE og Firefox blir noen nettsider veldig lange, dvs at rullegardinmenyen til høyre blir strukket langt ut. Det tar lang tid å bla seg nedover på siden, og tekst blir spredd nedover.

    Dette skjer blant annet på hotmail og på forumer, og da spesielt hvis en quote er brukt. Jeg hadde ikke dette problemet før, det har kommet nå plutselig, og jeg har ingen aning om hvorfor. Det er sansynligvis ikke IE sin feil, så ikke skyld på det, for det samme skjer i Firefox. Det er nok et mer sammensatt problem, Windows-IE-etc.

     

    Er det noen som har opplevd dette før, og som har noen tips?

  2. Har et rimelig irriterende problem med mine harddisker og kontrolleren de sitter på.

    Har en High Point ATA 133 Disk Accelerator med en WD2000JB og en WD2000PB på hver sin port. Alt funket fint i begynnelsen, men etter en stund begynte dataene mine å bli mistenkelig korrupt. Video-filer ble hakkete og umulig å se på, og mp3-filer ble uhørbare. En stund ble alt jeg la på den ene disken forsvunnet i filsystemet. Jeg aner ikke hvorfor eller hvordan, det bare forsvant. Jeg husker at jeg fikk en feilmelding før dette skjedde, men ikke hva det stod.

    Har prøvd å formatere diskene flere ganger og byttet IDE-kabler, men til ingen nytte. Jeg har to stk WD1200JB på hovedkortet, og de fungerer helt fint. Prøvde å sette den ene 2000-disken på hovedkortet en stund og da så det ut som det funka.

    Jeg kjøpte meg da en ny harddisk-kontroller, en Ultra ATA/133 Controller fra Promise. Det så også ut til å funke rimelig bra, helt til den ene 2000PB-disken fikk fullstendig krasj. Den kommer nå ikke opp i POST eller noe annet sted. Og når windows starter opp, kommer det klikkelyder fra den.

    Var det kontrolleren fra High Point som det var noe galt med? Eller er det diskene mine? Og er det mulig å redde den ene disken som krasja?

     

    Mitt system:

    Abit NF7S v2.0

    2 stk Corsair CMX512-3200LL

    Athlon XP 3000+

    Windows XP Pro SP2

×
×
  • Opprett ny...