Gå til innhold

The Erland

Medlemmer
  • Innlegg

    91
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The Erland

  1. Rettelse: En toppkarakter skal kreve blod, slit og tårer for den allminnelige student. Og i realfag mener jeg det faktisk ikke er mulig for alle å oppnå toppkarakter.

    9529278[/snapback]

     

    Nå er det vel faktisk slik at det vil være ca en del som ikke har mulighet til å klare under 12.00 på 3000m som det som av diverse grunner. Dessuten vil det kreve mye mer slit for de fleste å trene seg opp til den fysiske formen der, enn det vil ta å lese på andre fag. Fatter ikke hvorfor folk mener at sekseren skal være så godt som uoppnåelig for de fleste. Det er ikke meningen at bare 1-2% skal klare sekseren.

  2. På min skole(2.vidregående) må vi springe under 10.20 på 3000m for 6er. Er ikke det litt i overkant? Har sprunget ned mot 9.56 da, men er slitsomt å stresse for 6eren hver gang :)

    9483558[/snapback]

     

    Synes det er idiotisk å stille så høye krav for sekser, man får en helt skjev karakterfordeling. Sekseren burde ligge på 12.00 eller litt under det. Etter min erfaring gir det den mest rettferdige fordelingen.

  3. Har i etterkant spilt nesten alle bortsett fra selve orginalen (spilt remake med Zero Mission) og Super Metroid.

     

    Ville spilt Super Metroid så raskt som mulig. Blir av de fleste regnet som det beste spillet i franchisen, tett etterfulgt av Prime1. Tror man kan får Super Metroid på Virtual Console til Wii om ikke så alt for lenge til.

     

    Har ikke spilt Hunters selv, men har hørt at det er et elendig drittspill som ikke burde spilles av noen. Vil bare si at man ikke burde dømme hele serien ut fra det spillet.

  4. Hva du jobber som: Søppelhenter hos Reno Norge

     

    Hvor gammel du er: 16 år

     

    Hva du tjener du i timen/månedslønn: 132,5/t (får lønn for 7,5 timer uansett hvor lenge jeg jobber, vanligvis 4-6 timer.

     

    Hvor mye betaler du i skatt? Har skattekort opp til 50000, husker ikke hvor mange prosent det er.

     

    Alt i alt, ganske fornøyd. :)

  5. "Grippers er meget gode til å trene underarmsstyrke, og er perfekte for å trene grep med."

     

    Kan du forklare meg hvorfor dette skulle være så fantastisk mye bedre enn markløft, hvorfor man ikke bare trener grep når man først trener markløft, og HVORFOR ingen sterke folk bruker grippers?

     

    Hvor har du det fra at ingen sterke folk bruker grippers? Dummeste jeg noengang har hørt. For det første, så er grippers en øvelse som fokuserer direkte på grepstyrke, mens det bare er en liten del av det man trener når man tar markløft. Er selvsagt viktigere med markløft for generell trening, men grippers gir bedre fokus på grepstyrke, som er viktig i mange løft, ikke bare i mark.

     

    Trener forresten med 85kg i markløft, går nok opp til 90 i neste uke eller deromkring.

  6. Det er ikke på tide å avskaffe 14-tegnsregelen. Det inviterer ikke til skikkelige diskusjoner i heletatt. Ja, nei, enig-svar synes jeg ikke er noe vi skal trakte etter uansett.

    8297947[/snapback]

     

    Mens "Ja, det er det" og "Jeg er helt enig" er det dere trakter etter? Eller kanskje trakter dere mer etter ":) 1414141414" og sånne svar? Strengere moderering er svaret med tanke på spam, ikke en dustete regel som er lagd for å bli omgått.

  7. Hadde vært morsomt med et ord som betyr "ikke tørst", men grunnen til at det ikke eksisterer i forhold til ordet. er vel at mett er en mye mer substansiell følelse enn å ikke være tørst. Folk klager over at de har spist for mye, men ikke over at de har drukket for mye. (Hvis det da ikke omhandler en annen type drikke. ;))

  8. Virker kanskje litt rart dette her, men er du sikker på at det er noe å bry seg om? Det er veldig mange som henger seg opp i en kroppsdel som de tror er stygg/for stor, selv om den egentlig er rimelig normal. Oppfordrer deg hvertfall litt til å tenke over det, kan være at det bare er noe du innbiller deg. :)

  9. Skal ikke si at jeg er noe ekspert på område, men jeg vet en øvelse som kan fungere bra, som samtidig øker akselrasjonen din.

    Den fungerer sånn:

    Du får en hjelper til å stå en distanse fra deg med en ball i hendene. Når han slipper den, kaster/springer du fremover alt etter hvor langt vekk han står. Legg vekt på at han som slipper skal gjøre det plutselig. Det er meningen at du skal klare det noen av gangene, men ikke alltid.

     

    Lykke til! :)

  10. For noen sinnsykt dårlige og sutrete innlegg her. Har selv vært chelsea-fan siden femte klasse. Da Gianfranco Zola var helten  :love: 

    Takk for meg  :w00t:

    7365455[/snapback]

    Gianfranco Zola er fortsatt min helt :love: Var forøvrig i 4-5 klasse jeg også begynte å holde med Chelsea.

    7369656[/snapback]

     

    Da er vi tre, Zola er kongen!

  11. Forresten, holder nå på med Richard Dawkins - The Blind Watchmaker, noen som har lest den? (prøver desperat å holde liv i denne tråden ;) )

    6897142[/snapback]

     

    Jeg læste den tidligere på året. Meget god indføring i evolutionsteorien. The Selfish Gene, også af Richard Dawkins, er også anbefalelsesværdig.

     

    Han er god til at beskrive komplicerede ting så man kan forstå dem, uden at virke for forsimplende.

    6899136[/snapback]

     

    Ja, den var ikke så dum, er ca halvferdig med den nå, leser den samtidig som jeg leser den siste boka i Bean serien, som er en paralell serie med Ender's Game serien. Jammen ikke dum den heller.

  12. Da kan jeg begynne med å si at Bokkilden har sendt 5/7 bøker jeg har bestilt i "The Dark Tower"-serien. Noe å glede seg til? :)

    6849158[/snapback]

     

    Hmm, jeg synes ikke den første boka var så forferdelig bra, men serien tar seg veldig opp utover i serien, så det er bare å lese videre. :)

    6889170[/snapback]

    Vel, jeg synes den første boka har vært bra hittil, så det lover nok godt. (Leser den reviderte utgaven.) :)

    6890299[/snapback]

     

    Bra du likte den, leste den reviderte utgaven jeg også, men det er smak og behag. :)

    De neste bøkene kan være litt mer forvirrende, den første boka er ganske rett frem i forhold til de andre, der man bytter person hele tiden.

    Men jeg må bare få sagt det, The Black Tower har et av de beste persongalleriene jeg har sett, og hovedpersonene er vel noe av de mest "anti-helt" type personer jeg har sett, noe som gir det hele en veldig realistisk stemning.

    Lykke til :)

     

    Forresten, holder nå på med Richard Dawkins - The Blind Watchmaker, noen som har lest den? (prøver desperat å holde liv i denne tråden ;) )

  13. Da kan jeg begynne med å si at Bokkilden har sendt 5/7 bøker jeg har bestilt i "The Dark Tower"-serien. Noe å glede seg til? :)

    6849158[/snapback]

     

    Hmm, jeg synes ikke den første boka var så forferdelig bra, men serien tar seg veldig opp utover i serien, så det er bare å lese videre. :)

     

    Har lurt på om jeg skal lese Neuromancer av William Gibson snart, noen som har lest den og har meninger/kritikk?

×
×
  • Opprett ny...