Gå til innhold

Ciwie

Medlemmer
  • Innlegg

    286
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ciwie

  1. Lenge siden eg har triksa og leika meg med php, men tenkte eg skulle prøve meg igjen no :) Har installert Easy PHP for å kunne teste scriptene ut lokalt. Men trenger en god og oversiktlig editor. Hva er det man bruker for tiden? Utenom Dreamweaver kanskje, som er litt i dyreste laget. Finnes det forresten noen bedre alternativer til Easy PHP?

     

     

    På forhånd takk! Og god jul :)

  2. Takk for svar :) Harddisken må nok byttes uansett. Kjøper meg en ny, og ser om jeg får kjørt Recuva eller GetDataBack når pcen er oppe og går igjen :)

     

    Prøver med PhotoRec for å se hva jeg kan gjøre. Men det som irriterer meg litt er at jeg med den eldre versjonen av Ubuntu kunne se filene, men ikke kopiere det. Når jeg har installert ubuntu nektes jeg tilgang til partisjonen :(

     

    Edit: fant Windows-cden min, og startet opp med den for å sjekke disken. Men etter "Starter Windows"-skjermbildet blir bildet svart og stopper opp :O

  3. Hei! Pcen (Acer Aspire 5930g) fikk seg en liten smell for noen dager siden, og windows vil ikke lenger starte opp. Får beskjed om at feil på harddisken. Har derfor installert ubuntu i forsøk på å få tak i viktige filer som lå på c-disken.

     

    Prøvde først med en gammel versjon av ubuntu, men fikk feilmelding når jeg skulle installere. Kjørte derfor fra cdrommen, og klarte etterhvert å bla meg fram til filene. Men siden jeg ikke hadde det installert, fikk jeg feilmelding når jeg skulle prøve å kopiere de inn på en ekstern disk.

     

    Prøvde så med en nyere versjon av ubuntu (10.10) tror jeg det er. Får nå feilmeldingen "Unable to mount location" når jeg forsøker å montere den. Har også prøvd å tvinge den:

     

    sudo mount /dev/sda4 /media/backup

     

    ... men får følgende feilmelding:

     

    ntfs_attr_pread_i: ntfs_pread failed: Input/output error

    Failed to read NTFS $Bitmap: Input/output error

    NTFS is either inconsistent, or there is a hardware fault, or it's a

    SoftRAID/FakeRAID hardware. In the first case run chkdsk /f on Windows

    then reboot into Windows twice. The usage of the /f parameter is very

    important! If the device is a SoftRAID/FakeRAID then first activate

    it and mount a different device under the /dev/mapper/ directory, (e.g.

    /dev/mapper/nvidia_eahaabcc1). Please see the 'dmraid' documentation

    for more details.

     

    Stoor takk til tips om hva jeg kan gjøre! :)

  4. Har lest litt på forumene her og ellers på amobil.no. Trenger en ny mobil ganske snart, og skal innrømme at HTC Hero frister. Men av det jeg har lest på forumet her, er jeg usikker på om Hero er utdatert eller ikke (bedre alternativ). Prisen er jo helt kurant, men vil kanskje synke en del når Legend begynner å dukke opp i butikkene? Ellers var det veldig synd at Hero ikke har blitz.

     

    Jeg lurer altså på om kameraet på Hero er godt nok til hverdagslig bruk (på fest?). Er prisen (ca. 3450 ) en god pris, eller lønner det seg å vente litt på evt. oppfølgere?

     

    Takk for svar :)

  5. Hallo! Fattern skal feire 50-årsdag, og i den forbindelse skal vi rigge opp en projektor på veggen i festlokalet med musikkvideoer. Noen som har tips til passende musikk-/videoer? :) Trenger ikke være 50 år gammelt heller! Fattern foreslo f.eks. Pokerface med Lady Gaga :p Men noen gode klassikere er vel greit. Det skal være et middagsselskap, med påfølgende fest og nachspiel.

     

    Noen som har gode forslag til musikk? På forhånd takk!

  6. Hei!

     

    Jeg satt meg akkurat ned for å teste en ny skjerm, BenQ G2412HD. Grunnen til at jeg poster her er at jeg tror problemet ligger i pcen jeg tester den på. Ved full HD-oppløsning via HDMI flimrer bildet voldsomt. Jeg prøvde å spille av et videoklipp (Ikke full HD), da er det ingen flimring. Det er heller ingen flimring når jeg kobler skjermen til via VGA.

     

    Det er mulig det er noe galt med skjermkortdriverne, men det rare er at det ikke er flimring når jeg kobler 42" Full-HD TV via HDMI. Det er heller ingen flimring på den nye skjermen når jeg prøvde den på PS3en.

     

    Å oppdatere skjermkortdriverne ville være 1. steg, men nå har det seg slik at min vanlige driverkilde, LaptopVideo2Go er nede. Hvor kan jeg ellers finne drivere?

     

    Som House M.D., trenger jeg litt hjelp med DDX'en :)

     

    Edit: Nå viser det seg slik at skjermen er fri for flimring når jeg velger skjermen som primær og eneste skjerm til skjermkortet. Det kan kanskje bety at skjermkortet ikke takler å drive begge samtidig. Noe som er litt spesielt, da den store TVen ikke medførte problemer.

     

    Takk for svar! :)

×
×
  • Opprett ny...