Gå til innhold

anders888

Medlemmer
  • Innlegg

    264
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anders888

  1. Hei!

     

    Jeg har en Fujitsu simens amilo lapptop og har nettopp kjøpt meg en pcskjerm philips brilliance 230c. Problemet er at jeg ikke får opp bildet på skjermen. Har fått det til et par ganger da med å kloneskjermen og når oppstarten til windows vises. Jeg må bruke hdmi for det er den eneste utgangen jeg har fra pcen. Fungerer uten problemer med andre typer kabler til andre pcer.

     

    Jeg har oppdatert skjermkortdriverene og installert en driver som følgte med skjermen uten noe hell.

     

    Noen som vet hva som kan være gale?

  2. Hei!

     

    Vet ikke om dette blir riktig sted å poste, men dere får heller flytten den om det er feil.

     

    Jeg er ute etter en liten og billig opptaker for dv. Har et hjelmkamera som jeg skal koble til. Eller er det billigere å kjøpe et videokamera med dvinn og koble det til?

     

    Håper noen kan hjelpe meg :)

  3. sorry! saa litt feil.

     

    ubuntu@ubuntu:~$ sudo fdisk -l

     

    Disk /dev/sda: 250.0 GB, 250059350016 bytes

    255 heads, 63 sectors/track, 30401 cylinders

    Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes

    Disk identifier: 0xd6ca40d4

     

    Device Boot Start End Blocks Id System

    /dev/sda1 1 1530 12288000 27 Unknown

    /dev/sda2 * 1530 20863 155289600 7 HPFS/NTFS

    /dev/sda4 20863 30402 76618752 7 HPFS/NTFS

    Partition 4 does not end on cylinder boundary.

    ubuntu@ubuntu:~$

  4. Usage: fdisk [-b SSZ] [-u] DISK Change partition table

    fdisk -l [-b SSZ] [-u] DISK List partition table(s)

    fdisk -s PARTITION Give partition size(s) in blocks

    fdisk -v Give fdisk version

    Here DISK is something like /dev/hdb or /dev/sda

    and PARTITION is something like /dev/hda7

    -u: give Start and End in sector (instead of cylinder) units

    -b 2048: (for certain MO disks) use 2048-byte sectors

  5. Takk for hjelpe så langt! Jeg har lastet ned live cd nå og brent den på en cd slik som det er forklart på siden deres. Problemet er at jeg får ikke åpnet den eksterneharddisken, får bare brukt lokalharddisken. Hvordan åpner jeg den eksterne? Håper du kan hjelpe meg.

     

    Grunnen til at jeg ikke hentet ut filene før jeg tok ut harddisken av macen er at den ikke virker lenger men det gjør harddisken. Så trodde dette skulle være den letteste måten å hente ut dataen på.

  6. Hei!

     

    Jeg har tatt harddisken fra min macbook og putte den inn i ett icy box harddiskkabinett. Problemet er at jeg ikke får den opp på min datamaskin. Så kommer ikke inn på den. Har koblet alt sammen riktig, den får strøm og lyser. Er det pga det ligger mac os på den? For jeg kan ikke slette det som ligger på den, skal hente ut noen filer.

  7. Hei!

     

    Jeg har installert windows xp på min macbook ved hjelp av bootcamp, Nå har jeg et problem for windows vil ikke starte opp. Står at det har skjedd en feil i win og at det mangler en fil. Kan ikke starte den opp på noen som helt måte (sikretsmodus, sist fungerene innst. osv. Har også vært inne i avansert menyen F8 og prøvd alt der.) Jeg kommer bare til loadingen med win xp logoen så starter den på nytt.

     

    Jeg ønsker å beholde det jeg har på harddisken så jeg prøvde å sette i en cd med win xp for å få reparert feilen/ filen som mangler. Jeg hører at cd blir lest men det skjer ikke noe. Er det noen som kan hjelpe meg? For dum som jeg er så har jeg ikke tatt backup i det siste.

     

    Etter at jeg har fått ut de filene skal windows vekk fra harddisken min, har bare hatt problemer med det. Hva er letteste måten å formater harddisken på for å fjerne win og bootcamp for å så installere mac igjen?

     

    Jeg har ikke mac os installert, kun windows.

     

     

    Håper noen kan hjelpe en noob

  8. som du selv sier får du ikke lastet ned Sp2 som en fil fra Windows update så den linken jeg gav deg er enste mulighet for å få lastet ned og lagt over sp2 på en cd.

    8455173[/snapback]

     

    Oki. takk for det. Men vist du ikke tror jeg har leitet så har jeg vel holdt på godt over en halv time nå og fant den siden du linker til men gikk ut i fra at jeg ikke kunne bruke den.

  9. Før du kritiserer meg kan du kanskje lese dette: This installation package is intended for IT professionals and developers downloading and installing on multiple computers on a network. If you're updating just one computer, please visit Windows Update.

     

    OG på windows update får jeg ikke lastet den ned slik at jeg kan legge den over på en cd.

  10. Hei!

    Jeg har en Nokia 6233 og en bluetooth handsfree fra Sony Ericsson. Den har tidliger passet med en n70. Men hvorfor klarer ikke min telefon å finne det når jeg søker etter ny enhet? Handsfree er på, har fultbatteri og et bluetooth tegn.

     

    Er ganske frustrert så håper noen gidd å hjelpe meg=D

×
×
  • Opprett ny...