Gå til innhold

sf-R

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sf-R

  1. Hvordan minne har du da? AM2 bruker DDR2, og støtter ikke gamle DDR brikker. Jeg ville prioritert å fått 2 GB med minne også, kanskje gå ned på 7900GT og tatt med 2GB ram. Med ny kjøler til GT-kortet skal du ha gode muligheter til overklokking.

    6324675[/snapback]

     

     

    7900GT er det med 256 mb det ?

     

    er det stor forskjell på 256 og 512mb ?

    6324741[/snapback]

     

    512mb er mer fremtidsrettet, men i f.eks. BF2 er det ingen merkbar forskjell. Når Vista kommer blir nok forskjellene på det større.

     

    EDIT: Meen, siden skjermkort som skal dra fullt utnytte av Vista trenger DX10-støtte..

  2. Da ville (ihvertfall) jeg gått for ATi-løsningen, veldig gjerne sapphire-kortet du har satt opp, så av løsningene du har satt opp ville je gnok gått for den fra komplett, pga de 300,- du sparer i forhold til mamoz, og fordi komplett er ganske greie å snakke med hvis noe går galt (dog, jeg har ikke snakket med service-avdelingen til mamoz enda).

  3. Har hatt 3 forskjellige Thinkpad'er, riktignok er alle fra IBM, og ingen i X-serien, men det har vært både rimelige og dyre modeller. Jeg kan nesten garantere deg at du ikke blir skuffet over X60s'en. Det er solide maskiner, tastaturene deres er akkurat som et tastatur skal være, knotten som mus er bare en tilvenningssak (synes selv den er mye, mye bedre enn touchpad), de har gode skjermer osv, og du får thinkvantage. Jeg har riktignok ikke erfaring med Asus S6F selv, så dette er ikke en "Thinkpad'en er best"-post, men mer en "Thinkpad'en er ihvertfall bra"-post. :-)

  4. Hvilken idiot ville kjøre Windows Vista på en Mac Mini når man har verdens beste OS foran seg? Nei, har dere Windows brukere lyst på Mac Mini med Vista så får dere kjøpe dere en Mac Mini klone.... (Jeg er forresten heller ikke fornøyd med grafikk kortene fra Intel...)

    5685701[/snapback]

     

    For det første, what ATWindsor said. For det andre, Vista er vel ikke helt sluppet enda, så stfu. Grunnløs windowsbashing. Gå og legg deg.

  5. post-81568-1133705503_thumb.jpgEr det noen måte å kjøre en video som skrivebordsbakgrunn? Er klar over at dette vil være belastende på systemet, men allikevel kult da!

     

    Legger ved en screenshot av hvordan det ser ut på datadyret mitt akkurat nå...

    Er første gang jeg prøver på dette, men ble ganske fornøyd :thumbup:

    5250459[/snapback]

     

    VLC, desktopmode, men ja, det bruker mye datakraft :p

  6. Sitter på en T43p selv, fantastisk maskin. Byggkvaliteten er på et helt annet nivå enn Acer og ikke minst HP. En T43p til den prisen du kan få den til er ett røverkjøp, den koster originalt nærmere 40.000 kr. Det stemmer at IBM har solgt thinkpad-serien til Lenovo, men T43p er fortsatt et IBM-produkt som var ferdig designet når Lenovo tok over. Z60M er den første maskinen som kommer fra _Lenovo_.

     

    Apropos batteritid: Min T43p har 9-cellers batteriet, noe jeg tror er standard opsjon på p-modellene. Jeg jobber i underkant av 5 timer på fulladet batteri, men det følger med en genial strømstyringsmulighet på thinkpad'en som gjør det enkelt å få ønsket ytelse/batteritid når du sitter på batteri. De 5 timene er på ganske lav ytelse, med høyest ytelse får du i underkant av 4 timer. Jeg har riktignok litt lavere spesifikasjoner enn maskinen du har fått tilbud om;

     

    CPU Intel Pentium M 770 2.13 gHz

    RAM 1x1024mb 4300 DDR2-dimm

    ATi MOBILITY FireGL V3200 128mb

    HDD 60GB 7200rpm high-speed

     

    Ellers identisk, vet ikke hvor mye dette påvirker batteritiden.

  7. Kan få til transparente ting med Yz Shadow, powermenu, Trans-XP, og sikkert hundre andre programmer. powermenu er gratis, og du setter transparency samt "always on top" eller "minimize to tray" med høyreklikk på vinduet. Ulempen er at det ikke har noen mulighet til å huske vinduer, med mindre du konfigurerer dette i snarveien, men det har jeg ikke prøvd meg noe særlig på.

     

    Ellers har noen programmer, som gaim (MSN-klient) mulighet til transparency selv.

     

    Etter at jeg fikk meg ny maskin bruker jeg lite transparency (bortsett fra på gaim), fordi jeg fant WinRoll og enda bedre; TopDesk.

     

    TopDesk emulerer den kjente Exposé muligheten fra Mac OS X, og den gjør det knirkefritt i motsetning til eldre, liknende programmer. Eneste ulempen med trial er at den popper opp når du starter programmet og forteller at du har en trial, og at du ikke får startet programmet under oppstart, sistnevnte kommer du deg dog rundt hvis du vil.

×
×
  • Opprett ny...