Jump to content

havarhen

Medlemmer
 • Content Count

  324
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

167 :)
 1. Hva har hendt med HP? Lanserer laptop i europa med ANSI-layout og ikke ISO-layout på tastaturet‽ Dette er sløvt, og et dårlig forsøk på å spare noen kroner på et så dyrt produkt. Nei, dette står til stryk! Dette ser man gjerne på veldig billige laptoper fra små produsenter, ikke profesjonelle produsenter som HP.
 2. Denne brukes nok for feilsøking, eller for å enkelt kunne legge inn ny firmware på enheten om den opprinnelige skulle feile.
 3. Det er bare å bruke iOS så slipper man å bekymre seg for disse problemene.
 4. OK. Men storproduksjoner ble ofte filmet på film, slik som Seinfeld, Friends og The X-Files.
 5. Ehh… Nei, du blir ikke logget ut om telefonen har vært slått av. Jeg prøvde å starte min iPhone på nytt og var fortsatt innlogget i appen. Måtte så klart taste inn pin/bruke FaceID/TouchID. Om du må betale for BankID på mobil bruker du feil leverandør, kun Telehor som tar betalt.
 6. Ja, det var grunnen til at serien i sin tid kom ut i 1080p widescreen. De fleste større amerikanske TV-serier ble i sin tid filmet på 35mm-film. Om de istedenfor hadde brukt VHS eller lignende så hadde vi neppe sett serien i 1080p.
 7. Hackes gjennom trådløslading? Hehe. Det er nok andre sikkerhetsaspekter som er grunnen til en evt. deaktivering, som f.eks. varmeutvikling osv.
 8. Synes disse telefonene er veldig pene, blant de peneste telefonene på markedet. Mye nytt, går foran de andre på en god del ting. iPhone 11 Pro er foran de andre på det meste. Som vanlig to år foran på prosessor og GPU. Sansynlgivis beste skjermen på markedet, og en ut av de beste om ikke det beste kameraoppsettet.
 9. Jeg bruker youtube-dl om det er noen videoer jeg vil lagre DRM-fri lagring som ikke utløper etter en måned. (Kanskje ikke like strømlinjeformet som å gjøre det rett i appen). Jeg slipper reklame uten adblock, har aldri sett reklame på Apple TV-appen. Tror ikke det er det på Android TV-appen heller, men ikke brukt den så mye.
 10. Det er ingen problem å oppdatere iPhone 7, siden den er såpass ny. Med iOS 12 fokuserte Apple spesielt på eldre modeller, slik at de skulle bli raskere enn under tidligere iOS-versjoner.
 11. Denne videoen diskuterer problemet med eksklusivitet hos streaming-tjenester, og hvorfor piratnedlasting ikke går ned.
 12. Fra 2012 til 2015 ble retina-modellene med magsafe-lader produsert.
 13. Nei, ingen kan hindre deg i å gjøre det. Men det blir ofte dyrere enn å kjøpe Mac Pro eller iMac Pro. Linus Tech Tips hadde blant annet en video hvor de prøvde å bygge en PC med samme specs som Mac Pro, og resultatet ble at maskinen ble litt dyrere enn Apple sin løsning.
 14. Nei, Apple har aldri snakket om å skapet ett system. Det er det Microsoft som har prøvd seg på, med varierende hell. Apple har flere ganger gått ut og sagt at de ikke kommer til å smelte sammen macOS og iOS, og takk for det :-) En del vil gjerne har et ordentlig OS, og da blir det enten macOS eller Linux. Hvis man ikke går for iPad da.
×
×
 • Create New...